Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi se bojí, že by hráči zjistili, že ty hry jsou mnohem lepší, než ty srajdy, co produkujou teďka.
  • Ať jde i Sony s mikrotransakcema do zádele ... Však se podívejte na EA a Battlefieldy/groundy ... stále to stejné dokola a tak musí obtěžovat i fandy co na vlastní triko drží při životě poslední dobré díly : / ....
  • Osobně jsem už od EA nehrál hru několik let, naposledy asi BF3. Od té doby nic a asi o nic nepřicházím.

    Na jednu stranu je chápu, pokud tam dávali hru ke stažení, ale na druhou stranu to prostě mohli nechat plavat, protože tohle už jim nijak neublíží (spíš naopak). Ale kdo chce kam... EA stejně razí politiku mikrotransakcí, takže nic pro mě. Kdyby nebyla, ani bych si nevšiml
    • Tak to mám podobný, ale s BF4, a protože je to strašná srágora, přes rok jsem to nehrál... v poslední době jsem si chtěl dát BF3, ale když jsem viděl, kolik jede serverů, tak jsem stahování zrušil, a na celé EA prdím asi nadobro... nebo dokud nebudu mít zase chuť na Mass Effect.
    • Tak tak. Vsak vydavaji neustale odpad a casto jeste recyklovan.
  • Jediny spravny reseni je nekoupit si od nich ani fusekli! Kdyby bylo na me, tak bych uzakonil, ze jakekoli SW, kterej nekdo nekdy nekomu proda, je povinen bud udrzovat nebo v pripade ze uz nechce/nemuze zverejnit zdrojaky.
    • Jack1947
      Jsem rád že některý studia RESPAWN ještě nejsou zkorumpovaný hnusnou Ea kriplolitikou.
  • jak ten sef EA kazdy rok slubuje ze uz budu lepsi a lepsi a oni su stale rovnako j3bnuti alebo dokonca horsi (aktualne vypinaju servery, zavadzaju p2w lootboxy do KUPENYCH hier za 60euro). Najradsej by som tie ich hry nekupoval ale bohuzial vlastnia znacky a licencie na ktorych som vyrastal.
    • Jack1947
      Ta nostalgie už je ta tam, dnešní EA jen umí dřenit nic víc a likvidovat nepohodlné (nevýdělečné projekty a celá studia).
  • Já nevím, no. Byť na to mají právo, působí to na mě dost arogantně. Jeden z důvodů, proč kupuji hry, je, že chci podpořit ty, co na hře, která mě zaujala, dělali. To se nás už léta snaží naučit, ne? V hlavě se mi už nějakou dobu rýsuje seznam těch, které už asi nebudu chtít v budoucnu svými penězi podporovat. Vedle her, jejichž vydavatelé si myslí, že mikrotransakce jsou v pořádku, to asi budou i celé firmy. Já jen, aby si pak zase nestěžovali, pokud nás, podobně smýšlejících, bude víc. V poslední době začínám získávat pocit, že nás docela zkouší - arogance, manipulace, miktotransakce... Aspoň ušetřím.
  • kubi-wan
    No jo... další z pádných důvodů, proč hraju jen starší single hry - prostě si za svoje peníze koupim hru a tu pak můžu hrát jak chci. Docela by mě teda s*alo, kdybych v dnešní době naházel mraky prachů za lepší zbraně, kloboučky a růžový uniformy v MP hře a za pár let bych si s nima moh akorát tak vytřít zadnici kvůli vypnutí serverů...
    Ať si kdo chce co chce řiká, ale dnešní trend mikrotransakcema a season passama prolezlých stále stejně hloupých multiplayerových her na vojáčky je hroznej šit.
    • Nicméně se na tom nejlépe a nejjednodušeji vydělává. Už pan Gillet razil heslo, že nejlépe se zbohatne na něčem co má spotřební zboží, které musí lidé neustále dokupovat a má tí kšeft zajištěný. Mikrotransakce ještě ideálně takové, kde vám bonus vyprší za určitý čas nejsou nic jiného. Za určitý čas se to rozplyne a vy musíte tasit peněženku znovu.
  • Když to nejde po dobrém... Je holt na čase spustit nelegální servery, které poběží inkognito a komunita se k nim dostane, ale nebudou lehce dohledatelné.

    Kde jsou ty krásný časy, kdy měla hra LAN a dala se pomocí VPN hrát pořát bez ohledu na nějaký servery, nebo se dal dedikovaný server pustit u kohokoli s veřejnou IP a ten mohl kamarády do hry pozvat.

    Krásně se ukazuje trend online her, kdy hráč po utracení svých financí prakticky nemá možnost kontrolovat svá práva na užívání SW, za který zaplatil.
  • Co čekat od korporátní zrůdičky ze Silicon Valley...
  • Člověk by si řekl, že když dostanou dvě hovínka (cena nejhorší společnost roku v usa, kdyby někdo nevěděl), tak se nad sebou zamyslí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit