zavřít
...

Eador: Imperium - recenze

Eador se objevil v roce 2009 jako výtvor Alexeje Bokuleva (teď už Snowbird Games), aby vzdal hold oblíbenému žánru tahových strategií. Hra vytáhla do popředí správu měst a provincií nebo možnosti objevování a vývoj postavy, čemuž zdatně sekundovaly taktické tahové bitvy. Tohoto schématu se hry v sérii...
  • luDra (anonym)
    5 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Snowbird udělali velkou chybu, že nedali do hry tutorial a přidají ho až později.
    Koupil jsem v EA a nejspíš chlapci neměli peníze, že hru vydali, tak rychle.
    Já mám za sebou E:MoBW a tak nemám problém do hry proniknout.
    E:I rozhodně není taková "šílenost", jako jeho předchůdce. Kampaně jsou krátké, tedy k Imperium kampani jsem se zatím nedostal, tak netvrdím stoprocentně.
    Jelikož jsem neměl moc problémů ani v předchozí hře ( za 200h+ 3/4 kampaně, jsem měl jen pár pádů a bugů), tak i v E:I mi hra nedělá žádné větší potíže.
    Narozdíl od recenzenta mi kytarové smyčky nijak nevadí, naopak mi k tomu nekonečnému dobýváni provincií a čištění lokací naprosto sedí.

    Velké plus E:I oproti předchozí hře, je větší různorodost jednotek, menší stereotyp, animované kouzla, nový hrdinové.

    Paradoxně je největší mínus E:I absence naprosto šíleně dlouhé kampaně, kdy člověk postupně odemyká budovy a z nicky se stává bohem. Pak také systém shardů (ostrovů z rozbité planety), kdy bylo potřeba se rozhodovat podle vlastností shardu, zda jsem schopen dobýt ho s tím co mám k dispozici.
    13.2.2017

    reagovat

  • sk (anonym)
    6 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Z te recenze mam pocit, jako kdyby nekdo poprve pustil civilizaci a pak nadaval, ze ve hre se nevyzna, ze barbari ho sejmou za 10 kol, ze tam musi porad stavet nejake budovy a mesta a vynalezat nove technologie a do toho vseho se plete nabozenstvi atd...atd.......
    13.2.2017

    reagovat

    • aaa (anonym)
      5 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Něco podobného tu bylo nedávno u Transport Fever, tak si taky recenzent zahrát Transport Tycoon, řekl si, že to musí být přece stejné, ale u ekonomického modelu tvrdě narazil, když nepochopil co kam a proč má vozit a že to není jako u TT úplně jedno.
      13.2.2017

      reagovat

  • zdrcujici_pravda (inkognito)
    5 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Je DelO schizofrenní dvojče GGGboye?
    12.2.2017

    reagovat

  • delO tiscali.cz
    12 souhlasí, 39 nesouhlasí
    Další hra kterou hráli i s recenzentem pět lidí na světě. Opravdové hry na opravdové platformě(PS4) se tu nerecenzují nebo je recenzují diletanti...
    12.2.2017

    reagovat

    • i (anonym)
      16 souhlasí, 4 nesouhlasí
      " Opravdové hry na opravdové platformě(PS4)" *1*
      Xbox, PC asi není opravdová platforma a AAA (zřejmě ty tvoje opravdové hry) tam nejsou.
      12.2.2017

      reagovat

    • Kompost tiscali.cz
      7 souhlasí, 1 nesouhlasí
      od "opravdoveho" znalca
      12.2.2017

      reagovat

    • turbo (anonym)
      6 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Ty jsi dnes opravdu "dělo" - jako dělo jsi co? Jako dělo jsi vylitej? Z tvých příspěvků to totiž tak vypadá :)

      Ač nejsem cílovkou týhle hry, tak to, že nějakou hru hrálo pět lidí na světě není validní argument pro to ji nezrecenzovat. Naopak, recenzí se dostane do povědomí více lidí, kteří by si ji zahráli, ale třeba na ní nenarazili.
      12.2.2017

      reagovat

      • mma (inkognito)
        3 souhlasí, 6 nesouhlasí
        Steamspy hlásí opravdu minimum lidí, co to koupilo. Je to opravdové zrnko v poli oproti hrám co se prodávají na PS4. Jen podotýkám, že lednový nášup her z PS4 tu nemají recenze. No, nevím, jestli to chlapci z redakce dělají dobře, když to porovnám s konkurencí, kde se recenze objevují většinou do týdne. Ono vydat recenzi na hru, když už je měsíc o oběhu není moc dobré. Kolega má pravdu.
        12.2.2017 upraveno v 18:44

        reagovat

        • KrPa tiscali.cz
          6 souhlasí, 2 nesouhlasí
          ja si radeji precu recenzy i s odstupem, pokud to recenzetn hral dlouhodobe a poradne tu hru prozkoumal a zhodnotil
          12.2.2017

          reagovat

    • hmm (anonym)
      4 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Femto opět řádí akorát pod jiným nickem. *7*
      12.2.2017

      reagovat

    • savicz mojeid.cz
      4 souhlasí, 0 nesouhlasí
      nauč se na té opravdové platformě česky.
      12.2.2017

      reagovat

    • Blue.Shark tiscali.cz
      3 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Jako jo, kde to jsme? Přece nebudeme na herním serveru recenzovat hr...sakra, tak zase nic.
      12.2.2017

      reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.80.169.119.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.