Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá recenze skvělé hry. Doufám, že po dokončení dlc Horizons se dočkáme taky recenze :)
    Jinak kdyby někdo chtěl, rozhodl jsem se napsat svojí recenzi, ze které jsem napůl spíš udělal návod pro začátečníky, aby netrávili tolik času tápáním. Tak pokud by se někdo nudil, nebo začínal a nevěděl si rady, snad mu pomůže *3* http://elitecz.webnode.cz/recenze/
  • Prodám http://pc.bazos.cz/inzerat/55001463/Saitek-X-55-RHINO-HOTAS-system.php
  • Moderátor je úplně mimo nechápu jak takový člověk vůbec může mít občanku. Slunce je název naší hvězdy, neexistují žádné další "slunce" je to ta samá kravina jako říci, že Země je název planety a všude jindy jsou další "země" V naší sluneční soustavě je to Slunce, v jiných je to hvězda, která čeká na své jméno. ;) SLUNCE = JMÉNO, HVĚZDA = OZNAČENÍ "PLANETY"
    • Meleš nesmysli, idiote. *1* *1* *1*
    • To jsi uz slysel, jak se to ma s velkym pismenem ma zacatku slova v ceskem jazyce? Doporucuji nastudovat...
  • Elite je skvělá hra, krásný simulátor. Díky za recenzi. Gamesplay s Grygarem seniorem by byl boží!!
  • Já bych se rád zastal toho oculusu, jedná se furt o vývojovej kit, ale já ho při hraní ED nesundám z hlavy a moje herní sessiony jsou klidně 5-6 hodin dlouhý. Pokud si člověk stáhne sweefx, změní HUD na zelenou (DK2 má víc zelenejch subpixelů) a použije downsampling, pak neni pro normálního člověka vůbec problém texty číst a neni u toho nutný ani mžourat, nebo se nějak přehnaně soustředit.
  • Johnny
    Za mě 9,5/10 :) koupil sem hned a hraju každej den pořád!
  • S recenzí a hodnocením souhlas. Hru jsem si koupil téměř okamžitě po gamesplay pánů Grygar a Poláček. Vlastně jsem celou dobu čekal s nákupem na jejich zhodnocení. Hra mě nezklamala.

    O vesmír se zajímám opravdu hodně let a četl jsem v podstatě všechno, co je k dispozici v češtině a i něco málo v angličtině. Rovněž mám nakoukanou řadu přednášek a na několika jsem i byl. Taky hraju aktivně mnoho let letecké simulátory. Takže jsem jasná cílovka Elite.

    Když jsem hru kupoval, bral jsem to jako něco na způsob leteckého simulátoru a planetária a v podstatě přesně toto jsem dostal. Kdo by čekal o mnoho více, tomu bych poradil se o hře ještě více informovat a zvážit, jestli opravdu koupit. Kdo je nadšenec do létání a vesmíru, ten nemá jediný důvod hru nekoupit.

    Hru střídám s dalšími hrami (vč. FSX), takže bych neřekl, že je to něco brutal hardcore, u čeho je nutné sedět x hodin denně. Hraju to na myši a klávesnici (stejně tak FSX, jsem líný vytahovat joyistick) a nemám problém. Jen je potřeba si ozkoušet pohyb lodi a maximálně si ho přizpůsobit. Originální namapování kláves mi nevyhovovalo. Rovněž doporučuju si projít tutorialy - fakt se to hodí.

    I kdyby se ta hra výrazně nikam neposunula, já jsem spokojen. Nudit se nemohu - k objevení je tolik míst, že bych musel žít milion let, abych je všechny viděl.
  • Jestli vas zajíma LP, tak si najdete kanal Isinona na YT. Je dobrej/a
  • Lukáši díky, super recenze. Je to moc pěkně napsané, dozvěděl jsem se asi všechno, co jsem potřeboval. Navíc mě přesvědčila, že tohle je opravdu cesta, jak se konečně podívat do vesmíru, protože pocit, že jsem TAM je něco, co se snažím všemožně vyhledávat :) Ještě jednou díky a jen houšť!
  • Nerad bych se zase opakoval, ale přijde mi, že Star Citizen bude prostě mnohonásobně lepší. Promakanější souboje, menší stereotyp... A tu realistickou fyziku to taky má. Jako MMO hra, získat maximální obsah nemá být po několika dnech, nýbrž minimálně po několika měsících. Chris Roberts na to jde prostě dobře... Jak to tak čtu, Elite je lehce zklamání,
    • JO? a kdy vyjde ty nádhero? :D
    • "...bude..." V tom je ten problém. Elite tu je a je to nejlepší vesmírný simulátor na trhu. Až se Star Citizen posune z budoucnosti do současnosti, věřím, že to bude výborná hra. Jenže ještě tu není, takže Elite je jasná volba.
    • walltar
      Myslím, že bude určitě... Ale teď mě třeba mnohem víc baví Elite, než AC v SC. Určitě bych neřekl, že je to zklamání (pokud sis někde nestvořil oblačné zámky). Ale pokud chceš hrát space sim teď a nebaví tě jen boj v malé aréně, tak Elite je jasná volba.

      Prostě nejlepší je teď hrát Elite a potom přejít na SC až v něm bude dost obsahu.
      • počkej az vyjde SC a bude te Elite bavit porad vic.. :D i kdyz.. lidi kteri do toho dali pres 20k to budou muset prekousnout a chvalit co? ;)
        • walltar
          O tom pochybuju... Elite hraju sem tam abych si zalítal. Ale boj v SC mě baví víc už teď. Mě tam vadí jen to že je to všechno v aréně. Mám rád otevřený hry a hry do kterých se vstupuje přes lobby mě prostě vadí.
      • Sice som ani jedno zatial nehral. Ale z videii co som videl to tiez na mna posobi tak, ze elite je momentalne lepsia a ma viac obsahu predsalen. To ze SC bude super je myslim jasne, len kym to bude to este chvilku potrva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit