Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jeste chtelo dodat ze minihra neznamena vubec nic pri hrani vas pocitac na pozadi zpracovava a odesila vysledky za vas dana mini hra je jen pro vas na zabaveni.

    To by to dopadlo kdyby hraci opravdu neco odesilali ....

    Podle me by bylo jednodusi dat rekneme 5% volneho vykonu aplikaci na pozadi a pak rozdat body podle doby co ste hrali hru ...
    • Miteline a na takyto nezmysel si ako prisiel ?

      Tu nejde o to ze by sa vyuzival vykon tvojho pocitaca... . Prave naopak ide o ludske oko a jeho schopnost vidiet vzory. Pokial dostatocne velke mnozstvo oznaci prechod na urcitej vzorke tak tu potom kontroluju odbornici ... . To je cele
  • MickeyMutant
    "V EVE je k dispozici tutoriál, kde se seznámí s metodou tranzitní fotometrie a také nástroji k jejímu efektivnímu využíti. Obrazovka s minihrou vám zobrazí graf luminiscenční křivky hvězdy, kde osa X reprezentuje časovou periodu měření o délce zhruba jednoho měsíce a osa Y intenzitu svítivosti. Vy coby občanský astrofyzik se pak snažíte zpozorovat mnohdy dost špatně viditelnou luminiscenční výchylku a určit, zda je periodická či nikoli."

    Po tomhle odstavci už mizejí veškeré pochyby, proč vědci zavrhli spolupráci s hráči WoW.
    • zaty
      Já moc dobře vím, proč jsem Eve nikdy nezačal hrát. Je to stejný důvod, proč jsem nikdy nezkusil syntetické drogy, protože jsem se bál, že bych si na tom ujel tak, že by mi to zkazilo život.
      Kdykoliv si čtu o nějaké novince o Eve, říkám si, sakra to je hra přímo pro mě, ale vždy odolám. :-)
    • pochopil jsem to až k tomu "tranzitní" *1*
      • MickeyMutant
        Horda, nebo Aliance?
        • Já to pochopil celé, včetně toho dole :D
          A btw, Horda, kdysi. A Amarr :D ale na EVE nemám čas - to je jak chodit do práce. Takže si čas od času zaplatím dva - tři měsíce, a většinou drtím šutry na beltech... :) A pak rok odpočinek.
  • exmaxx
    Super. Je vyborny, kdyz se muze zabava propojit s necim praktickym.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit