Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=mLJ1gyIzg78

    hodinu a pul dlouha analýza Falloutu 3, da se rict hate na Bethesdu. Nemužu uverit že jsem to cele dokoukal, ale je to fakt kvalitní. Video poskytne hloubkový pohled na gamedizajn obecne a problémy her od Bethesdy.
  • Já nehraju Fallout 4 já do něj chodím žít.
  • Zrovna to hraju už podruhé. Tentokrát na PS4 Pro, kde jsem vyměnil disk za SSD. Konečně nemusím čekat dlouhé minuty při loadingu lokací jako jsem to musel protrpět na staré PS4 s klasickým diskem. Vše se načte za pár vteřin. Za mne je F4 jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál.
  • No tak jsem to na zaklade free vikendu koupil. koupili jste to taky nekdo nebo jste hráli free vikend?
  • Mam v tom malo fps. Co je divne protoze to az tak lip oproti Skyrimu nebo Falloutu New Vegas nevypada. Ale vypada to hezky. Asi mam uz starej procesor (protoze grafiku mam dost silnou a nepomohlo ani snizeni na low, je to nejakej starsi i5 3,4 Ghz tusim) . A to jsem od FNV upgradoval. Ale kvuli tomuto upgradovat nebudu. Nadavat na spatnou optimalizaci asi nema cenu.
    • Tak nic. Hra bezi dobre. Stacilo prepsat jednu hodnotu v .ini souboru a nekolik sekund googleni. Proste tradicni bethesdi "kvalitka"
  • zdravím prosím vás jak si rozsvítím? nebo musím nejdřív najít nějakou baterku?

    2. jak se přemisťují věci?

    děkuji moc za odpověd a pomoc
    • ravux
      http://lmgtfy.com/?q=how+to+use+flashlight+in+fallout+4

      http://lmgtfy.com/?q=how+to+move+objects+in+fallout+4
  • Chtěl bych se zeptat jestli je na fallout 4 čeština díky
  • Celkovo mám z hry zmiešané pocity. V grafike a samotnej hratelnosti rozhodne posun vpred. (Určite si pamätáte že občas bolo vo fallout 3 a new vegas zamieriť na cieľ bez V.A.T.S celkom problém) Bohužial, z nejakého mne absolútne nepochopiteľného dôvodu bethesda takmer kompletne rozobrala SPECIAL systém a skilly, ktoré fungovali v predchádzajúcich dieloch na výbornú. (Asi preto aby si fallouta mohol zahrať aj mentálny mrzák, bez toho aby nebodaj musel porozmýšľať nad tým kde investuje skill pointy.) Dialógy hlavnej postavy sú síce nahovorené, čo je plus, ale možnosti sú obmedzené, a výsledok je v 90% rovnaký bez ohľadu na to, ako odpoviete.(Nejaký chabý pokus o pseudo-mass effect.) Lokácie su síce spracované nádherne (v možnostiach enginu teda) ale ich obsah je na jedno kopyto (pár bední s muníciou, nejaké stimaky, prípadne materiály). Príde mi to tak, že FPS prvky sú tu lepšie na úkor RPG elementov, čo je škoda pretože nevidím dôvod prečo je tomu tak. Dobrá hra, ale chýba tomu humor a atmosféra typická pre Fallout hry. Dal by som 7/10.
  • CoD Advanced Warfare = 8/10
    CoD BO3 = 6/10
    Fallout 4 = 7/10 ...
    Kdo to hodnotí ? :D Asi ten, kterej ví úplný ho**o .. já bych řekl, že jediný co je zajímavý na Games.cz jsou komenty
    • Vieš, povedal by som že fallout 4 si viac nezaslúži, to tie CoD by mali dostávať tak 4/10 max.
  • FansLunacy
    Nebudu se tu nějak zdlouhavě rozepisovat, jen bych rád řekl, že Fallout 4 mě bavil asi tak do chvíle, než jsem se rozhodoval, za koho hrát a co vlastně dělat po tom, co odehraju hlavní příběh. Přiznám se bez mučení, byla tam cítit snaha Bethesdy, nicméně v podstatě ve hře jde jen o tohle:

    1) Vybrat si frakci
    2) Nahnat si u companiona při side questech "lajky" kvůli fajn perku
    3) Dohrát hlavní příběh
    4) Dělat side questy u svojí frakce a chodit killovat nájezdníky, supermutanty, synthy apod. a tím objevovat ostatní lokace na mapě.

    4. bod - podotýkám - může taky fungovat tak, že jdete 20x na to samé místo za sebou ...

    To vše by mě možná i bavilo, kdyby se mi nezačali postavy kolem mě bugovat a spousta lidí kolem mě by nedržely neviditelné něco. Vypadalo to tak hloupě a Bugthesda se zase projevila takovým způsobem, že jsem to odinstaloval a vy*ral se na to. Hra vypadá hezky, neříkám že ne. Uznávám že pár sidequestů mě i bavilo (Viz. Boby-no-nose v Goodneighboru), ale tohle fakt zkazí dojem ze hry. Ty jejich debilní, blbě vypadající bugy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit