Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    Red Star zapůsobilo víc, ale tohle taky dobrý. A je cool že má Fallout tak aktivní filmařskou komunitu.
  • Mikit
    Není to špatný, to určitě ne. Ale mě osobně se víc líbí Fallout: Nuka Break.
  • Film z prostředí Falllutu bez špetky sebeironie a černého humoru neni Fallout ale jen nějaký post apo... *8*
  • Khanemis
    Hmm, na poměry Fallout Fanfilmů jde (podle mě) o asi nejlepší kousek. Výborně zpracovaná atmosféra od začátku do konce a snímek se vskutku věrně držel kánonu, což je vždy fajn. Ty akční scény byly drobet chaoticky nasnímané, na druhou stranu když to srovnám v takovým Batman Begins, tak tady byla ta akce ještě stále přehlednější. Navíc celkově byly souboje dobře udělané, poměrně hezky kontaktní, přitom to bývá často právě kamenem úrazu fanouškovských filmů, kdy se herci spíše tak jemně fackují, namísto boje. Ta digitální krev byla ale zpracována podle mě tak nic moc, určitě by ten efekt šel udělat lépe na pohled. Překvapily mě herecké výkony. Lanius byl pravdu dobře obsazený a jeho hlas neměl chybu. I ostatní celkem pěkně sedli, i když Caesar byl poněkud slabší, chyběla mu síla charakteru a určitá nadřazenost ostatním, působil na mě spíše jako obchodník s ojetými auty:)
    Potěšilo.
  • Nedival jsem se na cele(necham si to na pozdeji),ale vypada to solidne. Jen mi jako vzdy vadi ty bile zuby,upravene vlasy a nadherne vyholena tela. Tohle byva u i radoby ackovych postapo filmu. Vazne je takovy problem udelat zkazene/vytrhane zuby,nechat (aspon) chlapy zarust atd? *2*
    • Khanemis
      To je pravda...nicméně je to skutečně často vidět i v rámci především americké produkce. Řekl bych, že se v tom prostě odráží současný trend "ideálního člověka", asi jako že film z 80tých let člověk bezpečně pozná podle trvalé na hlavách herců:)
  • smejki
    Tak masky dobrý...
  • Toto je těžkej odpad, připadá mi jak kdyby se autoři inspirovali poslední odpadovou serií Spartaka. Sic to neni o hrách, ale myslim si že se to sem hodí. Vřele doporučuju Danger 5 seriálek.
  • MidnighT91
    Sorry ale ten co mu to stříhal má buď parkinsona, nebo dostal s nůžkama v ruce nějakej záchvat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit