Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    Zcela vazne mineny dotaz! Kdyz tady ctu...

    "Není co řešit pes je prostě jina liga každý co trošku rozumí fotbalu hraje pes.Pejsek je uplne někde jinde jak v hratelnosti tak v celkovem pojeti zápasu.Fifa je podle me spis pro nižší věkovou skupinu,ale pro naročnějšího hráče co ceka trosku te fotbalovosti je pro pes" NEBO "podívejte na recenze světových renomovaných kritiků z IGN, Gamespotu atd atd! A to nemluvím o zážitku z hraní letošního ročníku PES!! Podle mého názoru jeden z nejlepších fotbalů vůbec!! + PES je pro opravdové hráče s pocitem s reality a simulace, kdežto FIFA je arkáda určená pro širokou masu lidí. + pějí ódy na PESko tak to zkusím...a sakra je to prostě lepší zážitek, odražené balóny, pohyby, AI, prostě všechno. No a když jsem letos vyzkoušel PES 2016 tak mě dostala do kolen..tak vynikajicí fotbal jsem v životě nehrál!!"

    Muzete mi nekdo vysvetlit, co jsem to videl v case 2:20 - 2:26? http://www.stream.cz/games-tv/10007798-fifa-vs-pro-evolution-soccer

    Predesilam, letos jsem zatim z fotbalu nehral ani jeden, naposledy mam odehrane lonske rocniky, takze nechci resit jestli je lepsi FIFA 16 nebo Pro Evo 16. Nekopu ani za jeden tym. Je mi vcelku jedno jak to vypada, na next-genu, na PC. Ze tam nejsou licence, tady nektery mody atd. Ale co to predvadi ten bozi engine? Tohle v roce 2015? U nejlepsiho fotbalu na svete?

    Proste jdu trochu do kolen, zvlast po hlaskach "pro naročnějšího hráče, jeden z nejlepších fotbalů vůbec, s pocitem s reality a simulace, je to prostě lepší zážitek, odražené balóny, pohyby, AI, prostě všechno, tak vynikajicí fotbal jsem v životě nehrál". :)
    • V čase 2:20 -2:26 jsi videl Fox engin ktery používa i hra metal gear solid ,ale nechapu co tim chces tady rict.Pokud jse ti engin na kterem jede pesko nelibi tak tu nekritizuj .je pravda ze grafika na pC neni buh vi co ale ja osobne hraju na ps 4 a libi se me vzhled hry.
      • Pan_Klobouk
        Zjevne si nerozumime. ;) Nekritizuju grafiku, nerikam pekna ani oskliva, ostatne mam za to, ze jde o zabery z konzolove verze? Mozna se pletu, na druhou stranu nikde tam nebyla zminka o tom na cem to hrali. Navic, a v tom se snad nepletu, PC verze je mozna oskliva, ale modely i textury by mely byt stejne, udajne je to jen o efektech a nasviceni, ktere ale delaji hodne.

        Pointa byla jinde. Ja tam vidim fotbalistu na jedne noze, kterak strafuje i s micem po travniku (je to snad fotbal, nedelaji Konami i hokej?), cimz se efektne zbavi dotirajicich i clonicich, nacez vystreli. Takze Fox Engine? Konami? Nejsou ty sportovni hry uz par let o fyzice, kolizich, kvalitnim motion capture atd.? Pusobi to lacine, humorne a pri komentarich o fyzice, dokonale simulaci, narocnejsich hracich a nej fotbalu ever az tragikomicky.

        Opet podotykam, neni to primarne proti Pro Evu, ackoliv FIFA je v tomhle dal. Smeju se Fox Enginu, protoze podobny slajdy a teleportace jsem videl i v MGS V. Rok 2015, spickovy engine, technologie... a ono tohle.
    • Zbytečně jsi se tu rozepsal asi jse ti podlomily kolena z toho psaní *1*
  • Není co řešit pes je prostě jina liga každý co trošku rozumí fotbalu hraje pes.Pejsek je uplne někde jinde jak v hratelnosti tak v celkovem pojeti zápasu.Fifa je podle me spis pro nižší věkovou skupinu,ale pro naročnějšího hráče co ceka trosku te fotbalovosti je pro pes
    • Co se offline tyce tak asi ano, ale co se online moznosti tyce, tam Fifa uz dlouhe roky PES tezce valcuje. Bohuzel. Osobne nechapu, co je tak tezkeho udelat poradne sitovou hru, navic kdyz to uz v minulosti slo. Ono je to podobne i u fify, kdy je online casto problematicky. V dnesni dobe je to pro me zcela nepochopitelne. Ale mozna je vysvetleni velice jednoduche a sice, ze vetsina hracu fotbalu si nejradsi masti doma sam vs AI nebo s partou kamaradu u jednoho pristroje a nejaky online multiplayer je pro vetsinu nezajimavy. Osobne uz par let nehraju hry v singleplayeru a spatne odladeny multiplayer byl primarni duvod, proc jsem na nekolik let fotbaly zavrhnul, ale mozna jsem v tezke mensine a proto na Konami a vlastne ani na EA neni vyvijen zadny skutecny tlak na zaklade nejakych pruzkumu. *9*
      • ono je to asi i logicke, protoze preci jen to vetsinou hrajou deti a pro maleho fakana je vetsi priorita, ze si muze byt Messi, nebo Ronaldo, nez ze se sitova hra seka. *9*
    • PŘESNĚ!! *1*
  • Přátele jen se podívejte na recenze světových renomovaných kritiků z IGN, Gamespotu atd atd! A to nemluvím o zážitku z hraní letošního ročníku PES!! Podle mého názoru jeden z nejlepších fotbalů vůbec!!Grafika ani licence mě nezajímají (patch to vyřešil) ale hratelnost je v PESku úplně na jiné úrovni. Pan recenzent říká, že je PESko rychlejší..je to přesně naopak. PES je pro opravdové hráče s pocitem s reality a simulace, kdežto FIFA je arkáda určená pro širokou masu lidí. Samozřejmě i FIFA je kvalitní AAA titul, ale bohužel PES se od minulého roku vyhoupl znovu na trůn. Má zkušenost : začal jsem FIFOU 98 pak jsem přešel na PES3 což byla revoluce a to mi vydrželo až do PESka6 ale poté přišla revoluce ve FIFĚ především 2011 a 12 byl úžasný fotbal..obrečel jsem srdcového zastánce PESka a přešel na FIFU..byla prostě LEPŠÍ..JENŽE přišel rok 2015 a já si řekl, pějí ódy na PESko tak to zkusím...a sakra je to prostě lepší zážitek, odražené balóny, pohyby, AI, prostě všechno. No a když jsem letos vyzkoušel PES 2016 tak mě dostala do kolen..tak vynikajicí fotbal jsem v životě nehrál!! Je mi to líto ale FIFA je hodně pod ním.
    • Mart9
      Musím se smát pojmům jako renomovaný kritik *1* Je to pouze člověk s názorem, který ho někam napíše. Někdo na IGN, někdo do diskuse na games, váhu to má stejnou, protože je to jen názor člověka.
      • Samozřejmě, ale kritik společnosti IGN a jiných musí být velmi erudovaný a rozhodně není sám. Tyto recenze obletí svět a musím mít určitou kvalitu i objektivnost. A co je tedy zajímavé, že se často shodují a udávají vysoké hodnocení i přes to, že EA je podstatně větší a silnější společnost než Konami..kde by mohla hrát vliv politika a lobing. Každý má vlastní názor a proto tady diskutujeme a nekritizujeme :-)
    • Hrám FIFU 16 aj PES 16 desiatky hodín, PESko je omnoho arkádovejšie padá veľa gólov bežne 5 a viac, stačí polosilná strela k tyči a je tam, brankári nechytia takmer nič. Vo FIFE práve často treba zvoliť postupný útok, kombináciu, padajú rôzne góly aj po odraze, brankári vychytajú aj pri súboji 1 na 1.
      • Je to věc názoru. V PESku je hodně znát proti komu hraješ a jak jsi na tom psychicky a hlavně zaleží na jakou obtížnost hraješ. V obtížnosti Top player rozhodně proti reálu nedáš 5 golů :-) Já hraji na tuto obtížnost a často končím 0:0.
        • Ja práve že na top player hrajem za Neapol a proti slabším tímom v Serie A nemám problém streliť aj 5 gólov, a to už nehovorím o myClub keď mi online zápas skončí aj 4:4, kedže pri slabšej odozve a lagom je obrana jeden veľký chaos a góly typu RB+B ma nudia aspoň sa snažím strieľať bomby prípadne po nejakej krajšej akcii :) Vo Fife 16 mám radosť z každého gólu, brankári a obrana sú tento ročník top a na obtiažnosti svetová trieda je to aspoň výzva :)
  • Hrál jsem PES od PES 3. Stala se z toho totální žumpa a to hlavně po stránce hratelnosti a AI. Grafika mě nikdy nezajímala
    • Mart9
      Přesně tak, byly roky, kdy PES jednoznačně FIFU drtilo, ale to už je pár let pryč. A mohou za to obě firmy.
  • Na PC je to docela ořezaný,ale na PS 4 to vypada lépe.textury jsou ostřejší trávník vypada konecne k svetu ne jen rozmazaná textura.Celkově je pes dost lepsí myslím tim vzhledove na ps4.Pokud se srovnává Fifa s peskem tak by se mely porovnavat konzolove verze tam je to hodne vyrovnany mozna je na tom pesko i o chlub lepe.
  • Dlouho jsem mel rad PES. Ale letosni dil (na PC) je totalni ulet. Uz od prezentace, vzhledu, grafiky - pusobi to jako hra z pred peti let! Jiste, pozlatko je jen podruzne hratelnosti, nicmene bohuzel i ta mi prijde jako zasekla pred nekolika lety. Nechapu to, nerozumim tomu. Ten dil je pro me jako navrat o par let nazpatek.
  • To je zase hodnoceni laika. Nejvetsi prednosti PESka byly a vzdy budou MODY, diky nim mas opravene tymy/hrace/kopacky/balony, pridane ligy, stadiony, vylepsenou grafiku, atd. K te rychlosti, kazdy kdo venoval PESku alespon 10 minut vi, ze v nastaveni jde snizit rychlost. Ja osobne stejne jako minuly rocnik hraju na -1 a prijde mi to akorat. O MP meli pravdu, tam je FIFA lepsi. Ale v singlu se FIFA na Psa se svymi slabymi mody a spatnou tvorbou postav absolutne nechyta.
  • Fifa nebo PES... Rocket League!!!
  • cumpi3
    no ja nevim...pro ja si stahnul u pro eva rychlost o jeden stupen a nemuzu si stezovat...hratelnost me bavi, licence za me vyresil patch *4*
  • že je PES rychlejší než FIFA, zkusil hrát online ? mě se vždy demo FIFA her líbilo, ale když se postí online tak bych šel zvracet, PES je v onlinu skoro totožný se singlem, ale to připojování a net code fakt bolí :-(
    • ja tomu proste nerozumim proc tu sitovou hru nedokazou poradne vychytat, pritom uz to v minulosti fungovalo viz. PES6, to byl valec, kdyz jsme hrali 2vs2 a nebyl zadny problem ani nekolik hodin v kuse, jooo to byla parada *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit