Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ludo
    Miloš s Pavlom na E3, len dať bacha aby nezdrhli na cesty niekam na Grand Canyon :)
  • The Boys doporučím každému! Pro milovníky komiksu, kterým pláštěnkoví superhrdinové vźdycky připadali jako kašpaři, je toto nezbytná nutnost *14*.
    • Caincz
      No to jsem rád, že když to neznaj kluci v podcastu, tak aspoň někdo tady :)
  • co ta nova znelka u audio zaznamu? to ted bude takhle rozdeleny, nebo prislib do budoucna i u video verze? btw je opet super (hadam made by janchor..)
  • Pilgrim66
    Elektronickej level! Snad to vyjde...

    Jinak Deus Ex: The Fall vyjde i na Android a Human Revolution se to netyka (teda samozrejme krome univerza). Vychazi to z ty novely Icarus Effect.
  • TheGGG
    Hlavně aby byly plné hry, bez nich nemá cenu časák vůbec kupovat. Díky SCORE a LEVELu jsem se dostal ke kopě dobrých her které jsem v době vydání nestihl a pak na ně zapomněl. Holt člověk nemůže hrát všechno když hry legálně kupuje a nestahuje (ano PCčkáři, hry se dají i koupit). *5*
    • kubi-wan
      Bože, ty jsi fakt potrat...
    • Jenže vy nepiratite ne kvuli tomu žebyste byli morální ale proto, že nemužete. Ja jsem pc- čkar a hry nekradu.
      • TheGGG
        Ale můžeme, jen jsme morálně na výši a když pak konzolista koupí pc už nemá potřebu krást i kdyby mohl.
        • že vás to pořád baví... *7*
  • Semínka plivem všichni Pavle. ( tedy pouze páni .... pro nechápavé)
    • To je k tomu feministickému příspěvku k WoT ?
    • Tak to je pěkná diskriminace, zakládám na kickstarteru projekt, který na toto téma přinese výzkum, osvětu a veřejnou debatu. Není možné, aby ženy toto dělat nemohly, když muži mohou.
      • *7*
  • Mezi kontakty na webu je uveden i Dan Vávra. Dost by mě zajímalo jestli bude mít nějaký sloupek, nebo jen občas něco napíše.
    • blixa
      Bude mit pravidelny sloupek, tak jako doted.
      • TheGGG
        škoda, vávrova kritika všeho byla IMO nejslabší částí levelu a důvodem proč jsem ho nakonec přestal kupovat. Vávrův s prominutím arogantní přístup a urážení všeho co sám nevytvořil (a nějak si nevzpomínám na jedinou jeho hru která by za něco stála) dost kazila jinak velice profesionální časopis. Upřímně neznám člověka co by ty jeho články četl. Jestli to byl úmysl tak gratuluju, možná ale Vávru do levelu poslal Tuček, aby jim to tam sabotoval.
        • x_ander
          Ty se zas rozjíždíš... je mi jasné, že trollíš, ale stejně.. jestli jsi přestal číst časopis kvůli jedné stránce, která tě nezajímá, tak...jseš vůl:) Jinak Vávra má názory občas tak trochu "od podlahy" a nebojí se otevřeně kritizovat. Ale vždy to dělá věcně, odůvodněně a inteligentně. Vedle toho, člověk který vytvořil Mafii, si může dovolit kritizovat co chce klidně do konce života...

          Btw. Vávrova rubrika je pro mě jeden z dalších důvodů, proč Level zase začnu kupovat.
          • TheGGG
            Mafie je v žebříčku přehodnocených her kterou hrají lidi s lamským komplem proklatě vysoko. Někde mezi serii Half life a vším od bližardu. Jinak je úsměvné jakou vlnu pohoršení vyvolá když se nějaký vývojář obuje do hry jiného studia. Když ale Vávra pomlouvá co může (zcela bezdůvodně) pak se nic nedějě. Navíc bylo nanejvýš trapné když v Levelu dali nějaké hře hodnocení 9/10 nebo 10/10 a Vávra pak napsal že je ta hra blbost a recenzeti co ji kladně hodnotí nemají vkus a jsou hlupáci (nebo tak něco, ale jeho urážení hráčů mu dobrou reklamu nedělá).
            Jinak GTA porazí mafii kdykoliv se mu zachce, pokud bych měl s něčím srovnávat GTA je jako kvalitní obuv od Pumy, mafia je jako boty od vietnamců
            • ucho
              je v pořádku kritizovat u her věci, které se ti nelíbí. každému rozumnému člověku by mělo dojít, že je to názor dotyčného člověka a nemusí se s ním zcela ztotožňovat. ty si teď hraješ na slušňáka, ale problém je, že často přecházíš do osobní roviny v dané kritice a tím překročíš onu pomyslnou hranici slušnosti. například svým tvrzením: "Názory pro zahořklé retro rádoby hráče, ty to možná baví, normální člověk stránku s Vávrou vytrhl" označuješ všechny, kdo čte Vávrovy články, za nenormální a zahořké rádoby retro hráče... jinými slovy chceš někoho shodit. když Vávra kritizoval Skyrim, nic špatného jsem na tom neviděl, a to se mi Skyrim líbí. prostě jen vytkl věci, co mu vadí. to samé s Falloutem 3. já se u té hry bavil královsky.
              jinak osobně si myslím, že tady vystupuješ nejméně pod třemi nicky a tím trollováním se bavíš...
            • TheGGG
              Jednoduchá odpověď pro x_andera. Podobně se ptát je zcela nesmyslné, co dokázal recenzent že kritizuje hmm? Jako člověk mám právo kritizovat nebo chválit co si koupím a i když neumím moc vařit nebo jsem nenatočil žádný film mohu říct co je blbost a co mi nechutnalo. Problém je že od Vávry jakožto herního vývojáře by se v tomto směru čekalo trochu profesionality. Vzpomeň jak moc kritizovali tvůrce Dragon age když na metacriticu shazovali Zaklínače 2. Vávra si ale může pomlouvat koho chcete a všichni mu to žerou. Jaké by to bylo kdyby na sebe takhle začali plivat všichni spisovatelé, vývojáři režiséři atd. Mezi lidmi se očekává že se k lidem ze svého oboru budou chovat s určitou úctou. Kdybych byl úspěšný vývojář RTS tak taky nenapíšu co si upřímně myslím o Starcraftu a o jeho hráčích, ale třeba jen naznačím v čem mě hra nezaujala. Pak by to totiž mohlo smrdět pouhou snahou pošpinit konkurenci a ne předkládáním vlastního názoru. Nemluvě o tom že Vávrovy to chování nevěřím a jsem toho názoru že to jen hraje aby byl za velkého drsňáka který je odolný vůči "zlu moderních AAA her". Chápu že lidi co se vyžívají v kritice dnešních her ty jeho články milují, ale normálnímu člověku to připadá akorát nechutné.
            • x_ander
              Říká se nadhodnocené.

              A tvůj názor na Vávru ti nikdo nebere, ostatně zrovna u něj dokážu pochopit, že někomu přijde nesympatický a jeho články arogantní. Nikdo tě ale přece nenutí je číst nebo nedejbože hrát jeho hry, ne?

              A drobná poznámka: Pokud tvrdíš, že Vávra oproti jiným vývojářům nic nedokázal a nemá tak právo kritizovat je (což je tvůj názor a já ti ho neberu), co jsi dokázal pak ty, že si dovoluješ kritizovat Vávru?
            • TheGGG
              pro ucho: já netrolluji, chápu že ve vašem světě věčného odmítání skutečnosti je každý člověk s jiným názorem hned odsouzen a označen za trolla, ale to je (bez prominutí) jen ukázka vaší hlouposti. Vávra a jeho směšné a urážlivé názory mě vždycky zkazily chuť ke čtení, možná má ten vousatý pán nějaký komplex, ale proč si ho probůh vylívá na hrách a co hůř na hráčích. Není přece chyba ostatních že dokáží vytvořit něco co on nedokáže.
              A že považuji hry od blizzardu a valve za přehodnocené? Holt se nedržím jak ovečka hlavního proudu a dokážu si udělat vlastní názor. Takovým lidem se říká troll *7* dav prostě vždy vyhraje a nezáleží na tom jak hloupé má názory, jeho argumentem je že je dav.
            • Najdou se hry kterým dal Vávra vysoký hodnocení tuším, že Fallout New Vegas nebo Red Dead Redemption dal v recenzích 9.
            • Amylee.Anderson
              Jen jestli to všechno neni trol.diskuzni, aby to bylo trochu vrůšo!
            • ucho
              stále jsi mezi zdejšími trolly největší amatér, zapracuj na sobě, uč se třeba od uživatele 11th_Doctor, to je mnohem lepší troll než ty.
        • Pan Vávra má naopak velice rozumné názory.
          • TheGGG
            Názory pro zahořklé retro rádoby hráče, ty to možná baví, normální člověk stránku s Vávrou vytrhl
      • promitac
        Dufam ze bude pisat aj o tom co mal na obed, prilozena foto samozrejmostou. *6*
  • Ach jo já se asi taky zpustím ... Ale než to dotahám , mám to brát tak že Ježíš neuspěl ?
  • "Jestli si pustíte podcast #133 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé".

    To není pravda, audiozáznam má na začátku super vtípek. *4*

    Ale rád bych se zeptal, co je to divné plastové lupání, které se tam co chvíli ozývá.
    • blixa
      Nekdo si hral s kabelem od mikrofonu ;) Cili - Plastove lupani vam prinesl... Draken ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit