Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • halo tiscali, vas retardovany media player kazdu chvilu konci s chybou Error loading media, to uz radsej rovno nechavajte iba odkaz na youtube, ked nedokazete vyvinut vlastny player v rozumnej kvalite...
    • *3*
  • ach jo...
    8K telky na CES sku skor ukazky technologii nez realne produkty ktore idu na trh. Ostatne uz boli nejake pokusne prenosy 8K (nieco v Japonsku a tusim aj BBC nieco skusala). Co sa tyka samotneho natacania tak 4K nemusi byt az taky problem. Respektive v pripade analogu, teda bezneho kinofilmu, neni problem nascanovat 4k dokonca ani 8k by nemuselo byt problemove. To na com casto hapruje uz aj dnesne Bluray ktore su fullHD ale vyzeraju ako vydrata VHSka je koli tomu ze scanovat v takom rozliseni a hlavne spravit kvalitny scan pripadne nejaky postprocess je casovo a hlavne finance dost narocne pre studio. Preto vecsina blurayov je po obrazovej stranke priemer az odpad a to nezachrani ziadne rozlisenie. Dalej Hobit je natoceny 48FPS ako jeden z prvych filmov. A bol za to aj dost kritizovany. Inak co sa tyka prechodu na vyssie rozlisenie tak tam hlavne bude problem pre "modernych filmarov" ktory tocia digitalom.

    Ako chapem ze nemozete mat prehlad uplne vo vsetkom, ale preco potom idete do tem kde nemate ani sajnu o com hovorite alebo este aj davate zavadzajuce informacie ? Ako chapem ze Fight Club stale prezentujete ako volne kecanie o hrach atd. ale tak to sa rovno mozete bavit "odbrone" v chirurgickom okienku, alebo si tam rovno spravit okienko kozmonautiky a komentovat postupy NASA... Ked uz mam zabit cas pozeranim/pocuvanim Vaseho podcastu tak by som chcel aspon relevantne a pravdive informacie (samozrejme ked sa jedna o domnieky tak je to ine) a nie tak nejak si spominam, alebo mlhavo si pametam....
    • blixa
      Na ty televize přišla řeč v průběhu debaty trochu mimoděk, neměli jsme původně vůbec v plánu se o nich bavit - ale o tom prostě FC je, že ta debata ujede i jinam. Nicméně k tomu co píšeš, máš pravdu, ale nějak si neuvědomuju, že bychom tam říkali něco, co by bylo zásadně v protikladu k tomu co píšeš ty. Určitě jsme tam neřekli všechno co píšeš, ale předpokládám, že nečekáte, že tam každé nakousnuté téma proberem do detailů.

      Pro mě je důležitý, aby, pokud si nejsme s nějakou informací jistí, tak aby to tam jasně zaznělo - tzn. abychom tam neplácali blbosti a netvářili se u toho jako ředitelé zeměkoule. Ale pokud někdo z nás něco neví, zeptá se na to ostatních, a ti třeba taky nevědí (případně začnou na to téma spekulovat, ale řeknou, že to nejsou fakta, ale jejich dojmy), nevidím v tom žádnej velkej problém.
    • Sam si si aj odpovedal je to podcast volne kecanie nie naucny program...s googlom je kazdy de..l chytry ako ruske radio
  • modularni pc je nahodou super nápad, bežný človek si pc neumí poskladat. vemte si že treba chcete upgradnout pamet nebo grafiku, tak zajdete do obchodu a doma to proste zasunete nekam a nemusíte jít k odborníkovi.
    • "modularni pc je nahodou super nápad"
      ano, už 32 let starý a realizovaný
    • frag.ment
      Poskládat si doma PC zvládne i naprostej amatér. Stačí věnovat víkend pročtením pár webu zaměřených na HW, koupit co člověk uzná pro svoje potřeby za vhodné v poměru cena/výkon a podívat se na obrázky, kam se co zasunuje. Nehledě na to, že už je všechno tak blbuvzdorně dělaný, že třeba procesor do patice fakt špatně nenarvete, a i většina káblíku je dělaná tak, že nejdou zapojit jinak, než se má. To, že PC dokázali poskládáat jen lidi, kteří se tomu fakt hodně věnovali už jsou dávno pryč..
    • a jak to funguje ted? koupis grafiku a zasunes jit to slotu na zakladovce *1*
  • Na Eurogameru byl podcast, kde se objevil i jeden ze zaměstnanců 2K Czech. Možná by to mohlo někoho zajímat.

    http://www.eurogamer.cz/articles/podcast-alien-steam-machine-ps-now-evolve-2k-czech
    • Názory toho zaměstnance i jo, ale Eurogamer ne. To si to radši nechám ujít. *4*
      • co sem pochopil ten zamestnanec 2k je zase zavrel, coz je jenom nastroj propagandy.
        tudiz se zase nic nedovite...
      • mno to je chyba, lebo podcasty majú o triedu lepšie a uvoľnenejšie...
        • zdeeneek
          To mi neprijde, ja je posloucham jen prave kvuli Zavrelovi - nebyt neho, tak bych je asi neposlouchal.
        • Je to možný, ale už před časem jsem se rozhodl, že ten web nebudu podporovat žádným způsobem. Nedá se svítit. *4*
        • Doskočile?
          • up_er
            :D:D
    • Fuj EuroGaymer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit