Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    Mart9: tak v tomhle stoprocentne souhlasim kdyz napisu nejaky dotaz vzdy se najdou minimalne dva lide kteri pomohou coz je super, Vse na googlu najit nejde a je fajn ze se naopak najdou lide kterym stoji pomoc za tech par pismenek
  • Docela zajímavé, jak tady reagují místní exoti a dělají ze sebe moudré a oduševnělé skorolidi, tací malí komoušci, kteří by rádi banovali ty jejichž názory jsou rozdílné. To samé redakce, mazání i nevulgárních příspěvků, naprosto nesmyslné banování. Pan Grygar má plná ústa práv chlupatých žen, ale svoboda projevu mu moc neříká, samozřejmě zdaleka není sám. Násilně moderovaná diskuse již není diskuse, ale elitní klub latentních homosexuálů plácajících se po hýždích a držících se pěkně stádně za ručičku a ukazujících na všechny kdo se k nim nechtějí přidat. Nějaká pravidla, určitě, ale promazávat a banovat diskuse jak levicoví balíci z novinek mi uplně kosher nepřijde, kor když se jedná kolikrát o vcelku dlouhé a zajímavé vlákno naprosto bezdůvodně smazané pro jistotu celé.
    • Já tě nahlásil, budeme i přesto kamarádi? *4*
    • S tím komunistickým přístupem redakce, co se týče banování za nevulgární a nerasistické komentáře na 4 dny (WTF?!) naprosto souhlasím. Začíná mě unavovat (vlastně už teda unavuje), jak kdokoliv, kdo napíše totálně kktskej komentář, lehce vulgární a mírně rasistický s homosexuálním podtextem si píše dál a redakce jak kdyby byla na dovolené. Pak přijdu já, napíšu naprosto normální a věcný příspěvěk k tématu a po odeslání dalšího komentáře už vidím jen "Publikoval jste nevhodné příspěvky. Není možné z této IP adresy psát 4 dny." *16*
  • Lehce úsměvná debata na téma moba her. Zatímco tam by možnost ignoru okamžitě zavedli tak na games si to musíme vyřešit Lukášovou květinkovou náladičkou a nebo scriptem. :) *5*
    • no tu debatu nerozjeli na games, tady se k tomu panove jen vyjadrili...
      • Víš, že jahrušky chutnají úplně stejně jako pomeranče? *8*
    • jasne zaskriptuj si nazory co ti nevyhovují, nejlepe je mluvit sam se sebou to by se ti libilo co byt na foru sam :)
    • To je hezký, jenže jde taky i o to na jak dlouho by to vydrželo, mimoto že vlastně i starat se o to a aby to fungovalo by dalo celkem práci. Furt lepší tady než kdekoli jinde a pokud je tu cenzura tak je no. Funguje to. Jinde to takhle snadné není a většinou je to nefunkční + ještě navíc je nedovolené mít vlastní názory které jsou špatné. Tak bych si až tak nestěžoval... je to dobré.
  • tonnymontana
    Dotaz pro redakci: zajimalo by me jak to chodi s magaziny typu level od vyroby az po zisk ci ztratu. planujete nejaky delsi rozbor co to vlastne stoji alespon obecne a treba i nahlednuti za oponu?

    S rodinou delam inzertni noviny takze hodne veci znam ale myslim si ze magaziny typu level,maxim atd to maji stoprocentne jinak uz jen diky neporovnatelne kvalite s novinama

    diky za odpoved :) snad :D
  • Ani se L. Grygarovi nedivím jak polemizoval o úrovni zde přítomných diskuzujících. Tady na games jsou ty diskuze poslední dobou fakt úděsný, nechápu proč se zrovna tady drží taková sebranka. Horší už jsou snad jen Novinky.cz a podobný zpravodajský servery, kam píšou zakomplexovaný lidi kteří jsou na pracáku a potřebují si vybít frustraci anonymně na internetu. Ale na jiných odborných webech třeba o filmu jsem se s podobnou konzistencí s*aček v diskuzích nesetkal. Tady na Games poslední dobou v každym druhym příspěvku nějakej atak, když ne na redakci tak na kolegu diskutujícího, lidi se snažej navzájem se setřít a ponížit, je to fakt hnus občas. I když to třeba kolikrát nemyslí zle ale jen jako škádlení nebo pubertální trolling, je toho celkově fakt moc a je to intezivní v tom širšim ohledu, že to normálního člověka prostě ruší a vadí mu to. Neříkám aby všichni seděli jako v lavici s rukama za zádama a mluvili spisovně, občas odlehčení a fórky nezaškodí, ale to co tu je dneska je fakt stoka, sorry pánové a dámy. Nechci dělat reklamu, ale co jsem koukal na diskuze na Hrej, tak tam se vedou občas dost seriozní debaty do kterých se s chutí začtu, jakože někdy fakt i čumim jak to jde do hloubky a že se kolikrát i dozvim od diskutujících zajímavý věci o hrách který jsem předtím nevěděl a prostě ty diskuze fajnově doplňují článek od redaktora, který se i sám do debaty občas zapojí. Tady na Games se autor článku zapojí snad jen když se brání nebo brání redakci (hodně často právě Lukáš) nebo vysvětluje nějakou stížnost (kolikrát přehnanou a neoprávněnou, ale kdyby nereagoval -> další útoky). Sice kvantita příspěvků na Hreji není tak vysoká jako tady (což je logicky asi daný návštěvností), ale když už tam u nich někdo něco napíše, většinou to má hlavu a patu. A jaké řešení tady na Games? Co třeba nějaký systém tří strajků a pak permanentní ban IP adresy? Nebo něco v podobné notě. Když občas vidim jak rychle tady mizí jednotlivý nevhodný příspěvky, řikám si že někdo to musí asi dost často projíždět a promazávat a ten člověk to asi nedělá zadarmo nebo minimálně nějakej čas tomu věnuje. Pokud to dělají samotní redaktoři, možná by bylo lepší kdyby se místo toho věnovali třeba, já nevim teď plácnu - psaní? Těch záškodníků a profi-trollů je tu stejně tak deset dvacet, když se zbavíte pěti, zbytek se buď vzpamatuje nebo půjde s těma pěti. Před pár lety tu byla super komunita, co tu je dneska za póvl, kolikrát si řikám jestli to stojí za to prodírat se tím balastem, přitom člověk by si občas rád slušně "zadebatoval". Jo a ty plusy a minusy bych zrušil, to je kolikrát spouštěcí mechanismus pro ty největší shitstormy, ač to zní neuvěřitelně, je to tak..
    • Jack1947
      Je to dobrý, mohlo by to bejt mnohem horší viz. Ejrogejmr a pak by to stálo za prd.

      To mi příjde zbytečné rozebírat kvalitu diskuzí atp... + a - bych nerušil to je jeden z mála důvodu proč zde lidi taky píší... možná by to šlo nák rozumně zredukovat ale obávám se že to není v silách redakčního systému.

      Já to řikám furt že, kdyby se museli registrovat tak by jim to bylo stížené aby vůbec psali nějaké blbosti - protože /přihlášení/registrace to nějaký čas zabere.
      Debatovat se tu dá né že né... jinak ok.
      • Paulcz
        Redakční systém je irelevantní, někdo by to musel moderovat a časem by se to vyfiltrovalo. Když to šlo na zahraničních forech proč by to nešlo tady ?
    • Mart9
      Na tenhle web chodím pravidelně 2,5 roku a nepřipadá mi, že by se úroveň diskusí za tu dobu nějak změnila. Zároveň neznám web, kde diskuse žije a zároveň má nějakou úroveň, to prostě nejde dohromady. Nikdy se ti nesejde 100 lidí, kteří jsou slušní a problematice rozumí, aby si poklábosili pod nějakým článkem a vyměnili si své názory.

      Já třeba musím ocenit, že když se tady v diskusi na něco zeptám, v 90 % případů dostanu užitečnou odpověď a může se okolo trollovat, jak chce. Pokud diskuse nebude žít, nikdo neodpoví.
    • Kozy
      Co? Mě to teda tak strašný nepřijde a není to jenom záležitost tiscali.games podívej se na zahraniční weby o hrách, to je teprve počteníčko. Jo, taky jsem dostal ban ale od tý doby sekám dobrotu. Jsem přesvědčenej že větším problémem jsou ne trollové ale jejich krmiči. Přitom ty individua vědí že to jsou trollové ale zas a znova jim na to skočí a začnou je fanaticky přesvědčovat o svojí pravdě. Tohle je tady několikrát denně a strašně to plevelí diskuze. Takže banovat je a ne trolly, ti jsou alespoň vtipní, většinou.
    • C-BEAM
      máš pravdu, mnoho kvalitných diskutujúcich je, obávam sa, nenávratne preč. Každopádne píšeš sem zbytočne, redakcia si vždy nájde nejakú výhovorku prečo to nejde... asi im súčasný stav zameraný na kvantitu vyhovuje.

      Čo sa týka hodnotenia, tak ako vidíš v novom dizajne mu dali ešte väčšiu váhu, stal sa ústredným grafickým prvkom diskusie. V zahraničných weboch sa ho snažia (logicky) utlmiť, väčšinou má podobu dvoch nenápadných čísiel v rohu (IGN) alebo má podobu likeov (gamespot) - čo je imho naj riešenie. Games ide opačnou cestou akým je trend a urobila z diskusií prehliadku žltých údov aby si ich ludia premeriavali.

      Kašli na to *3*
    • tonnymontana
      Hombre:
      Ja ctu diskuze snad jedine na par HW webech a par Vedeckych webech jinak je to skoro vsude podobne. Necetl jsem tvuj prispevek kompletne ale odpoved je nasnade. Hry hraji deti 11-17 stejne jako lidi pres 30. bohuzel deti dneska udavaji kurz a jak uz to tak bejva deti diky nekompletni osobnosti, absenci zkusenosti a nekdy i nizkeho iq provokuji, nadavaji. Staci se podivat co leti v pop muzice popripade jak rejzuje disney a animovane filmy pro jasnou cilovku. bohuzel internet poskytuje moznost vyjadrit se kazdemu a to se nezmeni.

      Osobne proste vetsinu nicku nectu ktere jsou jasne mladsiho rocniku a prectu dva tri ktere maji zajimavou myslenku:)
  • yenda1
    Co se týče diskuzí, není to tak špatný. Zloduchů je méně, žel bohu jsou hodně slyšet, vidět bo většinou křičí.
    Vytáhněme si je na světlo. Diskuze o Levelu:
    Většinou anonymní holky a kluci v nápadné zálibě písmena X - xxx - "Jen ať jen Plevel chcípne....." , Knoxx - " hrát si na herní časopis pro dospělé je blbost", poté jakýsi pepa - "level - toaletni papir co si hraje na časopis" = vybral jsem namátkou ty hrubší, anonymní, mimózní.
    Jedinců přejících krach je menšina. Vím, že na takové slinty asi není snadné nereagovat, ale co takhle to zkusit? Pavel taky reagoval na nějakýho hňupa, který páše cosi o kopírování a z těch 25 příspěvků je tam sám (+ 2 na hraně). Stejně mám občas pocit, že toto napíše kdosi s tajným přáním, že se "objeví" ve vysílání a svrbí ho z toho pod pupíkem.
  • N7N7
    Jacku a proč to vlastně děláš? Vždyť diskuze na Games jsou kvůli tobě už úplně rozbité. To chceš? Kolikrát tady vidím opravdu hodnotný a inteligentní příspěvek, od kterého by se mohla odvíjet zajímavá diskuze. A v ten moment se objevíš ty a zabiješ to reakcí, která ani nedává smysl. To potom hodně lidí odradí vůbec něco psát... Kdysi, než ses tu začal den co den objevovat, to tady bývávalo lepší. Opravdu. Prostě to přeháníš... A přitom moc dobře víš, že tě tady 95% lidí nechce. Tak proč to tedy děláš, můžeš mi to prozradit? Ber to jako regulérní dotaz, fakt mě to zajímá...
    • kennyB
      Nechci nic říkat, ale už to začíná bejt dost únavný, tenhle typ komentářů *3*
    • Otázka do pranice: "prošel by Jack Turingovým testem"?
    • Jack1947
      Proč bych ti měl vůbec něco zrovna tobě říkat... kdybych tu nebyl já a byl by tu někdo jiný a bude atp...
      Co přesně dělám, když nenapíšu nic neříkajicí příspěvek... normálně jsem členem diskuze.

      Nepíšu blbosti o blbostech atp... nevím ani proč ti vůbec odpovidám.

      Vůbec proč reagovat na někoho o kom nemám valné mínění... ( což je si myslím vzájemné). Můžeš mi vysvětlit... nebo radši ne. Tebe diskuze nezajimají tebe jen zajimá, napsat nějakou kravinu a pak se plácat smíchy nad tím jak to odpálkují. Ted zase pro změnu reješ do člověka který ti nic nedává a je pro tebe lůza. Jsem Vyvrhel nejhlubšího zrna a tak už se nerad opakuji.
      • N7N7
        Aha, tak nic...
        • TheGGG
          *1* to bude překlad na dýl
  • ano jiste budu v sobodní popoledne koukat na fc když je venku tak hezky, a vo čem to zase bylo? macura dela nejakou 2d hru na mobily? *1* *7*
    • TheGGG
      sejm hýr bro, vidím macuru a řeknu si "gad demit" to zas bude nějaká pižlanina s pixelama.
    • "kdyz je venku hezky" :D to znamena v kokotstine co? Ze mam jit automaticky ven? Prosimte...
    • C-BEAM
      veru, vonku je hezky ... ale ty si radšej prišiel na games aby si si kopol do FC a do človeka ktorému nesiahaš ani po členky.
  • To za bylo ironie a sarkasmu. To se pak tak krasne veri tomu, kdyz tam jeden vypravi, jak ho psani o hrach bavi a doufa, ze za 15 let o nich bude psat porad.

    #doyousewhatIdidhere?
  • flash789
    ja nevim proc tak radi v redakci delate z lidi pitomce:) nejde o to ze pisete o tom samem co jiné herni weby, kolikrat jde spis o to ze nekde napisou nejakou nepresnost ci ptakovinu jako první, a tady (i jinde) se clovek docte to same, přitom to třeba není vůbec pravda, jde o takzvane papouskovani vlastnimi slovy aniz by si autor overil jestli to je skutecne pravda. Nikdo myslim není takovy blb aby si myslel ze nemate pravo psat o te same hre jako jinde, o to vůbec nejde.
    • janchor
      O přebírání zpráv ale vůbec nebyla řeč, naráželo se čistě na to, proč se objevují videa ze stejných her.
      • flash789
        tak primarne o tom rec nebyla, ale tak trochu to o tom bylo, nemluvilo se jen o videu a z cele diskuze pro me vyplynulo ze jde hlavne o to ze se obejvuji stejne věci nebo stejna cinnost a prebirani zprav s timhle jde ruku v ruce. Ale je fakt ze to nebyva nijak často, ale když jo tak to je do oci bijici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit