Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000
    Takže Xbox One se dostane do Česka za rok od uvedení na trh a místo toho, aby teda na tom ten rok Microsoft zapracoval a dodělal české ovládání a případně český Kinect, tak se místo toho nebojí otevřeně prohlásit, že nejenom, že nic českého na českém uvedení Xboxu není, a navíc ani nové hry počeštěné nebudou. Na co tedy měli čeští zákazníci podle českého Microsoftu čekat? Dá se ještě nějak víc vyjádřit, že Microsoft na Česko kašle?

    Tohle mohlo být námětem tvrdé výměny názorů, kdyby ovšem celé osazenstvo FC nepůsobilo jako kdyby se snížilo na pubertální úroveň hosta. Takže kromě lechtivého vtipkování Lukáše, sterilní "legrace" Pavla jsme se dočkali jen "souhlasného přikyvování hlavami" (poslouchal jsem audio, tak mě nechytejte za slovo).

    A poznámka pro Petra Poláčka: Začínat otázku na hosta větou "To je jasný, že to nebudeš moct říct..." je nějaký nový novinářský styl?
  • Malleth
    Odpověď na dotaz ohledně 3D na PS4:
    Na konzoli to 3D teoreticky jde, ale Sony ho (jak bývá zvykem) už dávno přestalo podporovat/tlačit do her stejně jako PS Move. Čili pokud se rozhoduješ nad koupí 3D televize kvůli hrám na PS4 tak to nemá smysl.
    Spíš brzy začnou tlačit Morpheus. Doufám že to nedopadne stejně.
    • Mato1987
      Je to fakt škoda, trebárs si viem predstaviť taký tomb raider na ps4, teda tá definitive edícia by vyzerala skvele na 40 či 50 palcovej 3D telke. Viem to lebo nový tomb raider na PC je v 3D fakt slasť sama o sebe, fakt dokonalejšiu hru v 3D som nikdy nehral.
      • Malleth
        To si umim představit. Já ve 3D hrál taky pár her a hodně záleží jak dobře to implementujou. Resistance 3 nebo Killzone 3 vypadali skvěle, ale nejsilnější dojem zanechal Motorstorm: Apocalypse a ICO/Shadow of Colossus HD.
        Dá se ale pochopit proč to už netlačej. 3D si sežere hodně z výkonu, a tak má podle mě větší smysl na PC.
        • Mato1987
          Hmm, resistance 3 v 3D a KIllzone 3 v 3D by som si fakt rád skúsil, mám aj obe hry, sú to fakt parádne strielačky, no problém je v tom, že nemám 3D telku, mám len 27 palcový 3D PC monitor a tam by to 3D asi príliš dobre nevyzeralo...Ale ako hovoríš, kvalitný 3D efekt niekedy zožere fakt veľa výkonu.
  • Mart9
    Tady je zase nablito. Jen hate, hate, hate. Byl to super host a příjemné osvěžení podcastu!
    • Asmoudeus
      Kde vidíte hate? Zatím tu všude čtu jen kritiku podepřenou argumenty. Kde je ten hate?
      • Mato1987
        Dnes je to bohužial tak, pre ľudí/užívateľov, ktorí sú zaslepení nejakým produktom alebo túžbou po ňom automaticky označujú kritiku, ktoré je mimochodom častokrát založená na pádnych argumentoch, za tzv. "hate". Jednak je to z toho dôvodu, že im to pripadá "cool" a aj najmä preto, že nedokážu byť k tomu svoju vysnenému produktu kritický a neznesú ani čo i len náznak akejkoľvek kritiky. Opak je ale pravdou, tým, že nejaké individuum označí nejakého iného človeka za "hatera" tým pádom celkom zreteľne všetkým oznamuje, že nemá v pomyselnom rukáve žiadne vlastné a predovšetkým pádne argumenty aby tvrdenie toho iného človeka vyvrátil, častokrát jednoducho nemá čo i len ten najmenší "šajn"/poňatie, čo vlastne obhajuje. Veľmi často potom ten daný človek vyznieva smiešne ba priam komicky, keď sa takýmto spôsobom v podstate sám zhadzuje a naznačuje všetkým naokolo ako to vlastne v jeho pomätenej a prostučkej hlavičke vlastne funguje.
        • Dogkiller
          K tomu není co dodat, naprostý souhlas kolego. *5*
    • PýáR v eFCéčku, to nemohlo dopadnout jinak.
      Někteří prosťáčci by ale asi fakt čekali, že bude xbox kritizovat.
      Mně přišla uplně v pohodě, dokonce i (k hranici možností) upřímná.
      Ale tak našla se tu třeba i perla, ze který je jasný, že autor komentáře bude asi tak nějak "zklamán" celym ženskym pokolením :D

      Prostě opět žumpa, která mi připomněla, proč do diskusí už prakticky nelezu.
      (a hned se zase odebéřu k šípku, nebojte, borci hvězdní)
  • Už jsem asi starý pařan, ale paní z PR mě svým způsobem připomíná vyjadřování dojičky krav z „horní dolní“. Nějak nebudu řešit obsah jejích tvrzení, to se už zde dostatečně rozebírá, ale netahá vás za uši to, jak mluví? Buď je to snaha působit jako super, cool hráčka, která to má na háku, nebo už odešla paní čeština kompletně do háje. A tvrdit, že je komplikované lokalizovat do češtiny kvůli háčkům a čárkám je pěkná hloupost. Ostatní jazyky mají také svou speciální diakritiku a interpunkci, které nejsou vůbec sranda. Celkově na mě působí jako absolutně neprofesionální člověk.
    • Ja sem ten podcast koukal live asi par minut a pak sem to musel vypnout. Totizto tvrdit ze je neco tezke lokalizovat sice muze byt pravda ale ne v pripade, ze ste firma ktera ma veskere svoje produkty ktere sou mnohem vetsi nez xbox (windows, office...) kompletne lokalizovane uz "odjakziva"
      V takovem pripade mate k dizpozici komplet knihovny pro vsenchy jazyky uz hotove, a nic se nemusi "lokalizovat" staci to spravne nalinkovat. Nemam secneno kolik jazykovych mutaci windows ma ale bude jich mrte.

      To ze xbox neni lokalizovan neni problem technickeho razu ale obycejna lenost, neokmpetentnost a nebo s nejvetsi pravdepodobnosti to nikoho nezajima a nikto to tam nedela.

      Asi treba vic forwardovat requesty do headqvórters v jú kej aby nato nekoho pridelili.
    • Ta je profesionalni az na půdu. Tahle hyperaktivni odvazanost kombinovana s falesnou uprimnosti a kamaradstvim je to, co ti v korporatu otvira dvere k poradny kariere.
      • A jeste se musis ucastnit brýfyngů, mýtyngů, mesadžyngů, dale musis sabmytovat fýdbek, develoupovat strategyy pro pristi kvartal a annum nad kafem ze starbaks a kontrolovat dejmydž kontrol v pripade,, ze anfalfylneš ekspektejšns internejšln a gloubl menežmentu sidliciho v jůesej, pripadne jejich assystentů v jůkej
        Slecno "Prominte, uz jsem zapomnel vase jmeno", lidi nenavidi Mrkvosoft kvuli Games for windows live (GTA4 bylo peklo rozchodit.... vazne, hra na steamu (1. drm), rockstar social club (dobry, to neni ve vasich kompetencich), a jeste GFWL (2. drm)? Jdete k certu.

        Dale, Xbox 360 mam doted registrovany v te vasi slavne JŮKEJ, protoze donedavna tu nefungoval Live. Za treti, platit za multiplayer (xbox gold) je BULLSH1T! Na konzoli jsem fakt prilezitostny hrac, hra stoji 1,5k a multak dalsi litr? To je taky mozna duvod, proc jsem poridil PS3, zaplatil PS Plus a mam tolik her, ze je nestiham hrat.

        Xbox one nikdy nekoupim, pristup Sony je mi mnohem sympatictejsi (a ne, nejsem cool mlady hipster s pruhlednyma nedioptrickyma brylema). A ve vsi slusnosti, za mladeho a radoby cool jste v podcastu pusobila stale vy. Pokud je to vas bezny stav chovani a mysli, okej, pokud ne, tak prosim zahodte tu pretvarku, pusobite strasne neprofesionalne. Dokazete si predstavit, ze dojdete do pobocky banky a nekdo na vas vybafne takovouhle mluvou? Treba ze "Loun si samozrejme muzete vzit, sorry, me uz ty amerikanismy lezou do hlavy, je tam pomerne slusnej interest, akorat bacha na dylej ve splatkach, aby nebyl pruser"?
      • tak víš jak se to řiká, čí chleba jíš toho píseň zpívej, těžko tam mohla MS nějak pomlouvat
  • Celkom fajn je cervovo Nekonecny labuzo....podcast o Souls hrach bol najlepsi podcast v hernej brandzi od doby ako Vavra nakladal na Kickstarter v onych temnych casoch kdyz byli este herni bohove kruti a nelitostni
  • Dogkiller
    Vážená paní Brožová, rád vám vysvětlím, proč není Microsoft mezi hráči oblíbený, ať si příště nemusíte cucat z prstu bláboly o jabkách a CocaCole. Svého času jsem si koupil originálku Street Fighter IV a hra po mně chtěla registraci na GfWL. Tak jsem se registroval, ale hra přesto nejela, pořád to házelo chyby, že služba nepodporuje můj region. Několik hodin jsem se s tím sral a nakonec jsem se musel znovu registrovat jako Angličan, abych to vůbec rozjel! Za celé ty roky nebyl Microsoft schopen přidat podporu České republiky. A do teď se neví, co s GfWL vlastně bude, kdy skončí a co bude s našimi hrami. Microsoft zkrátka kašle na hráče a proto ho nemají rádi. Teď koupili Minecraft za 53 miliard a přitom nejsou schopni zaplatit 3 lidi, aby přidali podporu češtiny do Xboxu One? Evidentně se nic nezměnilo a Microsoft zvysoka sere na hráče dál. Takže si sbalte ty svoje konzole, falešné úsměvy a PR kecy a táhněte odkud jste přišli, darebáci nenažraní!
    • Píšeš naprostý kraviny.
    • Do ní tigře...
  • Dogkiller
    Zajímalo by mě, jaké procento všech hráčů v ČR si ten Xbox One koupí. Podle mě to bude totální propadák. A ne že bych neuměl anglicky, ale udivuje mě, proč takový gigant jako Microsoft nezvládl lokalizovat těch pár položek v konzoli do češtiny. Windows 8 měli lokalizovaný hned, ale jasně, tam šlo o daleko víc peněz. Microsoft evidentně na české hráče kašle a už jen proto bych za ten krám nedal ani floka, uráží mě to.
    • Jedna ze dvou hlavních konzolí samozřejmě nebude propadák. Trh se opět rozdělí +/- půl na půl s PS4, stejně jako u předchozí generace.
      Pravdou je, že drtivá většina lidí tyhle věci nepovažuje za argument proti Xboxu. Skutečně, chybějící čeština v menu je ta úplně poslední věc, kterou bych při nákupu řešil. Zvlášť, když češtinu neměla ani předchozí verze a nikomu to nevadilo.
      Já se ale zeptám naopak - proč těch pár položek v menu vůbec překládat? Máš nějakej logickej argument? Těm pár položkám rozumí i desetileté děti. Tady není asi nikdo, kdo by hrál hry a potřeboval překládat menu v konzoli.
  • Microsoft "live" co dodat... Nicme bylo aspon sympaticke, ze priznala co rika ze to jsou PR kecy :D Jinak nevim zda se pletu pani z MS rikala napriklad jako exkluzivitku ORI na XO. Nicmene co ja vim nema to vyjit i na PC? Hlavne bych se rad zeptal chytraku inzenyru z MS proc "multimedialni" konzole neumi streamovat z NASu...
  • Mám sen o ultimátním podcastu s amsamblem DRDA,FUKA a VÁVRA to by byl doslova masomlýnek. Prosím prosím hoši splňte mi to
    • Draken69CZ
      Akorát by se pánové přeřvávali, moc velké osobnosti (sebestředný arogantní narcis) na jednom place. Pan Rybka mi tu docela chybí. Chytrý, mluví k věci a má co říct, to je to co FC občas chybí.
      • Chytrý, mluví k věci a má co říct, to je to co FC občas chybí.

        Leda, že bych do FC přijel. Ale není čas, no...
        • Draken69CZ
          Chvalme pána
      • Mato1987
        Rybka *14*, veľmi fundovaný človek. Mohli by ho znova pozvať do fight clubu, ja by som sa nehneval
      • ještě Farida a Radka!
  • Mato1987
    Pani/slečna Brožová to nemá celkom v poriadku s tými exkluzivitami a počtami:D
    Vymenovala až TRI exkluzivity a konkrétne forza horizon 2, Sunset Overdrive a Project Spark.
    Všetky tieto hry stále nevyšli, to za prvé, a tak nie je úplne isté, či sa aspoň dve z nich neobjavia aj na iných platformách neskoršie tak ako to bolo s Dead Framerate 3 a RYSE the son of Bankruptcy.
    V závalu zúfalosti spomenula aj REMASTERED kolekciu Master Chief Sergeant of Master Sergeants Most Important Person of Extreme Sergeants to the Max a samozrejme Ori a blind forest, ktorý exkluzívny nie je.
    Myslel som, že PR osoby vedia lepšie verbálne šermovať, ale ťažko sa musí šermovať, keď je potrebné obhajovať tento VHS prehrávač, to je pravda.
    • No jako opravdu nechápu jak nekdo mohl stvorit tak ohavnou vec v 21stoleti kdy leti ted minimalismus jednoduchost oni udelají konzoli, která vypada jak Osciloskop a pritom maji napajaci zdroj venku to je proste facepalm...
      • Mato1987
        Ale vážne ma ten xbone externý zdroj, a ešte k tomu to je taká tehla :D tak to je fakt gól *15*
      • Draken69CZ
        Si naposled viděl osciloskop v 80s když si byl na škole ne :D Jinak XONE se mi osobně líbí, neříkám víc nebo míň než PS4, ale má něco do sebe a nebydlíme jako Japonci abychom museli šetřit kde jakej cenťák. Vedle pořádnýhy zesíku zas tak velkej nevypadá.
    • Draken69CZ
      No moc připravená evidentně nebyla, něco jako "hele mám známou je po mateřský docela pěkná nenašel by se tu pro ní flek?" Přitom kde jakej UG (uhrovitej geek) by o tom dokázal mluvit hodinu z patra.
    • ringmancz
      Project Spark už má Windows betu
      • Mato1987
        No tak to je s tými exkluzivitami fakt biedne. Ale zase keď sa zamyslím a po zistení, že má na xbone výjsť ešte quantum break, tak tie exkluzivity sa dajú zrátať na prstoch jednej ruky a ešte k tomu je veľmi pravdepodobné, že tak ako ryse, dead framerate 3 a project spark výšli/vyjdú na pc tak taký istý osud môže očakávať okrem nich aj spomínaný quantum break ale aj sunset overdrive, to znamená, že za dva roky existencie tohto vhs prehrávača, ehm , teda pardon xboxone na konzolovom trhu sú na dokopy dve pravé first party exkluzivity, a to forza motorsport 5 a forza horizon 2. Fakt nevidím čo i len najmenší dôvod si tú predraženú a čo sa týka rozmerov predimenzovanú krabicu kúpiť.
        • MARTASLJ19
          Až také zlé to zas nie je

          http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games

          40 exkluzivít od najmenších hier až po AAA tituly.....

          Samozrejme čo sa týka konzol tak ja idem vždy až do Slim verzií kedy je tam už čo hrať a sú konečne vyladené.
          • Mato1987
            A na to potrebuješ wikipediu? :D Ak áno tak niečo tu teda nehraje.
            Len sa pekne pozri koľko triple A hier tá konzola má z tých 40 čo si spomenul, o tom sa tu teraz bavíme. Kedže 99% indie/menších hier aj tak dorazí na iné platformy a po ryse a dr3 sa dá očakávať, že aj zopár triple A titulov uvidíme na iných platformách. Preto nevidím akýkoľvek najmenší dôvod si túto otrasnú, nešikovnú a v prvom rade predraženú konzolu s minimom kvalitných hier kupovať.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit