Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    Fight Cluby tradičně super, bylo fajn poslechnou si názory jiných. ale těch anglických slov u Slováků! pak se máme divit, že jazyk upadá
  • Tanatonaut
    Musím říct, že už jsem ani tak nesledoval nové hry a PR kecy, ale bavil se ostrovtipem L. Grygara a hostů. Ať už šlo o konference nebo Fight Cluby. Moderovat umí. Sleduju party i jinde, ale na Gamesech je to o třídu vejš. Stejně jako Level je to prostě zaměřené na dospělé a né pro youtube generaci, byť tím přijdou o dost čtenářů.
    A náhodou byl Smejki fajn. Pokud si člověk přečte jeho posty na brahmíně nebo sleduje jeho gamepleye, tak pochopí, že pod čepicí něco má. Navíc tohle byl Fight Club a tady je povolené si trochu zahejtovat. Obzvlášť pokud jde o Howardův Fallout 4, což JE kopie trojky + pár ověřených věcí ze Skyrimu. Taky jsem naštvaný, že se asi odkloní od stylu New Vegas a to ani nejsem Brahmiňák jako on, který se postapo tématu věnuje kolik let, dělal na češtinách apod.
  • R-BLOG
    Na konferencích je nejzábavnější jak šovinisticky vyznívají,aniž by si to sami prezentátoři uvědomovali/v ten moment/.Vše se monotoně opakuje a opakuje.Jejich mysl se rozplývá a stává se celkem netečnosti.I kdyby tlachali o psím žrádle a měli na krku kočičí hlavy,stejně budou ůžasní.
    R blog

    Kdykoliv mé uši uslyší slova jako fallout 3 a s ním spojené:ůůůžasné,zábavné,super,dostávám tiky a moje mysl začne pracovat na plné obrátky.Vzpomenu si totiž na tu děsivou zkušenost,to prozření ze snové reality Tedda Howarda.Co je F3?No má mnoho podob,rozhodně se nepodobá ničemu co jen trochu připomínalo úspěšného předchůdce.Patetický příběh o ztraceném synovi/a otci/zelenohnědý patos,stovky km ničeho,questy vytržené z kontestu světa na jehož základech by měl fungovat.Nuda,bez humoru typického pro Fallout,velice odporné na pohled.Výrazem odporné má na mysli naprosto žádnou estetiku at už budov,krajiny,či postav.Prostě humus.Jen zábava založena na "jdi a zkoumej" a to nestačí.O to víc mě překvapil F4,který zatím vypadá velice slibně.Já od bethesdy nechci doufám příliš,když naznačuju,že v roce 2015 by lidé mohli vypadat jako lidé a ne jako mutanti.Na počtu polygonů nikdy nezáleželo.Ta období "Capitalist promo friendli" máme naštěstí zasebou.

    LUKÁŠ GRYGAR se dobře zhostil své úlohy moderátora..doufám,že hosté prominou,když řeknu,že během nekterých dizkuzí grygar trochu trpěl.Občas je lepší nechat se vést a nevětvit zbytečné otázky bez odpovědí.Naštěstí grygar dokázal ukočírovat tenhle cirkus a zato má ode mne palec nahoru.
    KAREL DRDA užívá často svérázného humoru a nebojí se ho využít.Jeho přímočarý tah na branku vždycky končí golem do našich v ten okamžik už rozveselených srdcí.A ne jen to.Když je potřeba napsat recenzi a kolegové si nechtějí kazit reputaci,koho povolají do zbraně?No drdu přece.FC začíná být nudný?Zavolejte drdu.Máte chut si užít trochu rasistické i feministického nevážného smýšlení na hranici vkusu s prvky satiry?No Drdu přece.Prostě perfektní tiscali slave.
    FRANTIŠEK FUKA a humor?Strojové myšlení dává rozpomenout jaké úskalí obnaší být člověkem prognostického smýšlení.Franta Fuka tentokrát tu barieru překonal.
    EEE=NENENE
    Myslím.že postačí když řeknu,že mne rozhodně zaujal deus ex human divided/tentokrát s aaa rozpočtem narozdíl od minulého dílu,bez zbytečných nedomyšlenosti/,ale i doom,recore a dreams.Uvidíme.Ještě je brzy se přepínat do vánočního modu,ale nemůžu si pomoct.Čas nemilosrdně plyne a já bych chtěl mít jasno "jak se věci mají".Doufejme at nedojde k blamáži jako minule.....Ale ještě neodcházejte,protože ještě uslyšíte moto E3,které zníííí:Bang you want it,bang you want it,bang bang bang bang bang.
  • Hnisavec
    Drda a Olejník na Drdhrad....už dávno sa mi nestalo aby som sa pri dačom nahlas rehotal, ale Drdovi s §olejom sa to podarilo viackrát...prosím aby bol čo najviac v podcastoch....to je skrátka majster fekál slova....

    inak kto sa chce pobaviť, Rytmaus hrá Bloodborne: http://www.lokaltv.sk/18-bloodborne/709/50
  • Mise 3, jednoznačně Šmejkal nejprotivnější osoba v partě, namachrovanej niculín co se dostal do studia k Danovi, rozdává tam rozumy a nikde nic. Toho klučinu fakt už nikdy. Ale jóóó, dělá vlastně na Deliverence *12*
    • Mart9
      Jednoznačný souhlas, a kdo nesouhlasí, ten to neviděl. Neustálý hate na všechno, tohle je blbý, tohle je nudný, tohle je debilní, všude je čokl, to je debil, to je blbec atd...

      Má štěstí, že to zachránil alespoň tím pěkným povídáním o KC na konci. A lituji jeho psa (pokud je jeho, snad ne), protože správný pejskař se takto o jiných psech nevyjadřuje. Zeptejte se P. Poláčka, jestli by někdy řekl, že jsou všude čoklové.
    • ringmancz
      když podepíšeš smlouvu u Warhorse tak se zavazuješ k tomu, že při veřejným povídání o hrách je budeš všechny hateovat. hlavně ty od Bethesdy
      • :-)
    • Chtel bych tam videt Tebe, hrdino. =D Rekl by jsi akorat "me gusta las tortugas" a sla zpatky do zadele... =D
    • Copak, zhrzený nápadník?
      • Vegen
        Nebudu tak peprně hodnotit. Smejky přidal zajímavé informace o Kingdom Come, ale jinak taky není mým šálkem čaje :-)
        • Souhlasím, ale není tu jen KC.
    • Chim
      No jo, člověk s názorem co se ho nebojí prezentovat. Škandál, takové lidi by měli zakázat.
      • To ano, ale to neustálé skákání do řečí ostatním, vulgarita, urážky... není to moc příjemný se na to dívat, poslouchat jeho úrovni vystupovánía. Přeci jen nenavštěvují tento web jen starší hráči. Nicméně každý jsme nějaký, ale tahle vtěrka a jeho trapný nápady... Hitman ...
        • Chim
          Tak měl vedle sebe Karla *1* . Kdyby neskákal do řeči, tak možná na začátku řekl "Dobrý den" a na konci "Na shledanou".

          Pokud jde o vulgarity... ano, dalo by se o tom diskutovat, nicméně u tohoto Fight Clubu bylo už od začátku jasné, že to bude trochu jiný level.

          EDIT: Podívej se na jeho gamesplay Kerbal Space. A uvidíš jak profesionálně se to dá hrát na rozdíl třeba od Olejníkova hraní Project Cars.
          • Základ je pozdrav před vystoupením, ale chápu, jak jsem již psal. Vulgarity ve FC sice jsou, ale ty jím podané sedí k němu a ne k těm co o nich řeční. Gamesplaye neřeším o tom jsem nepsal a Olejník neumí moc hrát, ostatně to samé mohu napsat o sobě a spousty jiných lidí. Já jen, že šlo o E3 a rád bych se dozvěděl aktuality na úrovní. Z jeho úst bohužel lezlo jen samé h***o. Za mne jeho persona 3/10 = nemusím a to jsem ho viděl poprvé. Jinak peace a fajn zbytek neděle ;-)
            • H*vna? Co třeba takové krásné povídání o vývoji Kingdom Come a jejich filozofii v přístupu k historické látce. Kdepak, já mám pocit, že tu spíš figuruje nějaká osobní zášť. Že on ti dal ban na šílené brahmíně?
              Vole, byl tam Drda, polovinu času se bavili o holocaustu a druhou polovinu se překřikovali navzájem. A tobě zrovna vadí Smejkal. A že Olejník neumí hrát? To soudíš podle jednoho videa na nějaké automobilové závody?
              Osobní zaujetí, to jediné z tebe cítím. A dám ruku do ohně, že jsi nějaká známá firma, která tyhlety cancy rozesívá pod každý podcast, ve kterém se mihne Smejkal nebo Olejník. Protože tohle nečtu poprvé a obávám se, že ani naposledy.
            • Chim
              Tak když mluvil o KC:D tak jsem měl stejný dojem jako Lukáš Grygar, že je to zatím to nejzajímavější, co jsem o té hře slyšel. Slunce v duši *3*
    • Je to agent CIA/USA/NATO!!!!!!!
  • Jack1947
    Tak nějak se mi i ty speciální Fightcluby nějak líbily, zase změna... staří známí hosti (Fuka,Drda) pohoda... ty by si kidně zasloužily i 2hodinový a delší speciál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit