Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mého by se na roli Desmonda (Altaira,Ezia) hodil dokonale David Belle, což je mistr ve svém oboru, snad nejlepší parkourista, jestli se nemýlím, tak takový otec parkouru a krom toho se celkem podobá hlavnímu hrdinovi ;)
  • No myslím, že kdyby už to měli natočit, tak aby to taky stálo za to...aby to nebyl nízkorozpočtovej film, kterej bude kravina sama o soě ale ponese název Assassins creed .Taky by mě zajímalo jaky asi herce na to vyberou...že by si zahrál třeba Brad Pitt Desmonda? Nebo Johnny Depp Ezia? No každopádně by bylo dobrý kdyby se toho ujal nějaký dobrý režisér a producent, třeba takovej James Cameron by nebyl špatnej, mohl by to být trhák plný napětí a taky různých efektů.No tak uvidíme..:) Každopádně je na to ještě čas a taky si myslím, že spoustu hráčů kteří mají Assassins jako srdcovou záležitost, se na to budou stejně těšit tak či onak :) *1*
  • FiCTive-MAN
    Hry podle filmů a filmy podle her je něco čemu moc nefandím, protože se to většinou moc nepovede. Třeba takovej Wanted - Weapons of fate nebylo špatný (no dobře byla to smyšlená kravina od shora až dolů, ale rozhodně se na to dalo dívat)...
  • Jams
    Vážně nechci být skeptik, ale historie nasvědčuje tomu, že se to nepovede a pošpiní to jinak výbornou značku. Samozřejmě to může být ještě horší. Režírovat to může Uwe Boll a to pak půjde jakýkoliv nový výtvor této značky už z principu rovnou do kytek.
  • A samozřejmě vím že se scénáristé snaží udělat co nelepší film. Je to těžké převést hru na filmové plátno. Taky to stojí spousty peněz a hodně času. Doufejme že Assassin bude něco nového :)
  • No to zase bude pokoukání na film který bude zase o ničem. Ty filmy podle her jsou pouze ale opravdu pouze sračk* bez nápadu. Je to pak kažení potěšení z té hry. Si řeknete hra byla dobrá, tak zkouknu film. Jenže ten nemá z hrou nic společného *1* . To samé byl Princ z Persie : Písky času, ( 1 díl hry) ten byl zatím asi nejlepší z filmů podle her. Ale zase to je něco jiného než hra takže to nenaplnilo uplně mé představy. Ale nebylo to zlé. Třeba Assassins Creed nás překvapí, co my víme *3* .
  • Pokud seženou dobrýho parkouristu, daj tomu fajnovej kabátek a dobrej scénář tak neni co řešit :)
  • Tak pontencial tu je. Assassins Creed Lineage byl vybornym uvodem pro ACII. Embers vypadaji take hodne dobre (tak nejak mi ale vic sedi animace ... ale na druhou stranu ja mam animaky radeji odjakziva). Uvidime, az nam zacnou prosakovat informace o castingu, reziserovi atd.
  • Filmy podle knižních a herních předloh musí být hrozně těžké.
    Můj názor je ten, že podle hry je to ještě více obtížné. Kniha sází na fantazii čtenáře a každý si vytvoří svoji vlastní podobu charakterů, světa a věcí v knize.

    Ve hře je hráči předkládané dílo, ve kterém je daná podoba "světa" autorem a fantazie je tlačena do pozadí. Takže člověk má přesnou představu, co by chtěl vidět ve filmu. Vzhledem k tomu, že ve hrách jste sami tím hrdinou a prožíváte příběh "z vlastníchho pohledu" (v knize většinou čtete "vaprávění" o hlavním hrdinovi/hlavním hrdinou). Takže máte už předem danou podobu toho, jak by měl film vypadat. A většinou člověk chce, aby to vypadalo a vyzněno stejně jako ve hře.

    Další věc je obsah. Do filmu nejde nacpat celý obsah knihy nebo hry. To by vyšlo na dlouhé hodiny.
  • Neprskejte kolem sebe hned Hollywoodem. Práva na Prince of Persia UBISOFT prodal se vším všudy a pak jim došlo, že to asi nebude úplně ono. Zábava to byla a film dobrý. Tržby selhali, ale to může mrzet maximálně Jerryho protože na co v poslední době sáhne to selže. Když Ubisoft pochopil, že aby mohli filmy podle her být kvalitní tak nad nimi budou potřebovat nějakou kontrolu. Proto vzniklo Ubisoft Motion Pictures (*dále jen UMP), které teď prodává licenc na své značky ovšem v jiné formě. V podstatě chodí od domu k domu a říká "Vy zacvakáte, mi uděláme, vyděláme oba." Proto si také licenci na AC tak dlouho drželi a byl to moudrý krok. Když od založení UMP nabízely své licence nikomu se do toho moc nechtělo, pak přišel Universal, který o značku projevil zájem už před dvěma lety (což byl také Impuls, který vedl k myšlence o založení UMP) a Sony. No a teď se zdá, že podmínky Sony jsou kvalitnější. Neříkám, že to neznamená klasický Hollywood ale autoři si budou moci svou značku pohlídat. Takže pokud z toho vyleze propadák můžeme vinit jen samotný Ubisoft. Naopak pokud by film uspěl, můžeme s jistotou očekávat mnoho dalších filmů podle her od UBI (nepomatuji si ty 3 tituly, které teď nabízí). Takže jediné co můžeme je WISH THEM LUCK

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit