zavřít
...

Fire Emblem Heroes - recenze

Lze převést tahovou strategii z regulérních platforem na displeje mobilních telefonů? No jéje, ještě aby ne, vždyť tahovky jsou na dotykové obrazovky jako dělané. Lze ovšem takovou tahovku převést způsobem, aby nezradila své kořeny, a aby se zároveň uživila coby free to play titul? To už je tužší oříšek....

Novější 1 2 Starší

  • triptich (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    pekná recenzia... zaujímavý tip na hru. vďaka autorovi.
    22.2.2017

    reagovat

  • Jan (anonym)
    2 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Smazat celou "diskuzi" a začít znovu.

    Díky, Miloši, za recenze na 3DS, přivedl jsi mě k Fire Emblem a to jsem měl za to, že cokoli tahového mě nebaví.
    21.2.2017

    reagovat

  • TheGGG tiscali.cz
    6 souhlasí, 0 nesouhlasí
    to je teda brutál diskuze, no a pak že tu dělám bo*del jen já...
    21.2.2017 upraveno v 06:24

    reagovat

    • 0 (anonym)
      3 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Miloš jednou napíše recenzi, ale tady tomu potěru se stejně nezavděčí...
      21.2.2017

      reagovat

      • milos.bohonek tiscali.cz
        10 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Je fakt, že jsem tak nějak doufal, že tady budeme v diskuzi rozebírat taktiky do Heroes a sdílet tipy na nejlepší hrdiny nebo složení armád, protože na mobilní hru má fakt úžasnou hloubku... Ale zase se tu rozjelo půvabné vlákno na téma incestní romance (nejen) ve Fire Emblem, člověk holt nemůže mít všechno! ;)
        21.2.2017 upraveno v 12:48

        reagovat

  • Wazza (anonym)
    4 souhlasí, 10 nesouhlasí
    Tak dle posledních statistik průměrné IQ diskutujících na Konzolistovi.cz dosáhlo 105 bodů, na Games.cz pak 80 bodů.
    20.2.2017

    reagovat

    • Veskoslav tiscali.cz
      13 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Ještě si zatapetuj:) Nejspíš na konzolistovi máš banána, tak hniješ tady.
      20.2.2017

      reagovat

    • tom (anonym)
      3 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Chci se jen zeptat k té statistice... Znamená to tedy, že chodíš na Games.cz, protože je ti to zde intelektuálně bližší?

      ps. ani 105 bodů, neni zrovna nic, čím by se člověk mohl chlubit...
      21.2.2017

      reagovat

  • Wazza (anonym)
    4 souhlasí, 8 nesouhlasí
    konzolista.cz > games.cz
    20.2.2017

    reagovat

  • blut (anonym)
    10 souhlasí, 3 nesouhlasí
    recenzie Nioh, Halo wars, for honor a Horizon ocakavajte od šašov z games niekedy v priebehu leta
    20.2.2017

    reagovat

    • Bob (anonym)
      0 souhlasí, 3 nesouhlasí
      to by me zajímalo jestli byla k dispozici nejaka novinarska preview verze, a pak je otázka proč tady ty recenze nejsou taky, nebo jsou to rychlokvašky. osobne sázím na druhou možnost. tady si na recenzi počkáš, ale za to je to kvalitka
      20.2.2017

      reagovat

      • blut (anonym)
        1 souhlasí, 1 nesouhlasí
        mesiac po vydani? no tak to bude taka kvalita ze sa z toho posereme
        21.2.2017

        reagovat

  • Nikto (anonym)
    5 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Hral som minuly rok Birthright aj Conquest a tie hry mali taky trapny pribeh ze to muselo pisat nejake 12 rocne dievca. Niektore dialogy ma az bolelo citat
    20.2.2017

    reagovat

  • 0 (anonym)
    3 souhlasí, 1 nesouhlasí
    zakázat diskuzi navždy
    20.2.2017

    reagovat

  • Wazza (anonym)
    5 souhlasí, 9 nesouhlasí
    http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=phil-spencer-by-chtel-na-xbox-one-vice-japonskych-her-wd2d

    Dokonce i MS pochopil, kdo vládne herní scéně. Jinak MS a jejich strategie *15*
    20.2.2017

    reagovat

    • hah (anonym)
      5 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Ale tak... třeba se dohodnou. Exkluzivita je největší mor, na který doplácí běžní hráči za hlasitého chechotu oveček tvého typu...
      20.2.2017

      reagovat

  • Tom (anonym)
    5 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Věděli jste, že některé starší hry v sérii Fire Emblem nabízeli možnost pro incestní romanci?
    20.2.2017

    reagovat

    • Nigga (anonym)
      11 souhlasí, 2 nesouhlasí
      A nejenom fireemblem, to se děje i ve skutečnosti, některé plody této zakázané lásky tady na games mezi diskutujícími a jejich "výplody" jsou toho jasným důkazem
      20.2.2017

      reagovat

      • Tom (anonym)
        8 souhlasí, 1 nesouhlasí
        Zda ve skutečnosti nevím, ale v japonských kreslených 18+ hrách je to celkem časté.

        I když v poslední době se rozmohl nešvar dávat všechny sestry nevlastní. To pak není ono.
        20.2.2017

        reagovat

        • Nigga (anonym)
          5 souhlasí, 3 nesouhlasí
          lol ale fireemblem není 18+ ale 12+, což nic neubírá na hratelnosti, ale spoustu lidí bude nadávat na stylizaci než aby se "snížili" k tomu si to nainstalovat aspoň na mobil a zahrát si to
          20.2.2017

          reagovat

          • Tom (anonym)
            6 souhlasí, 4 nesouhlasí
            To jo, jen dávám další příklady, kde hledat incest.
            20.2.2017

            reagovat

            • Nigga (anonym)
              7 souhlasí, 3 nesouhlasí
              *1* pořád lepší příspěvek než Veskoslav
              20.2.2017

            • Wazza (anonym)
              3 souhlasí, 4 nesouhlasí
              Tak to není moc velké měřítko *15*
              20.2.2017

          • hah (anonym)
            3 souhlasí, 4 nesouhlasí
            Zatímco ty budeš dál brečet, že tady o to moc není zájem a cpát to všem kolem okolo. Je to ohraná písnička, souhlasím.
            20.2.2017

            reagovat

            • Nigga (anonym)
              4 souhlasí, 3 nesouhlasí
              když je něco zadarmo, tak mám větší možnost si to vyzkoušet, než na to nadávat, nic ti necpu šašku
              20.2.2017

            • hah (anonym)
              2 souhlasí, 7 nesouhlasí
              Tak to byla rychlá reakce. Jinak nejsem šašek - tím se stal tvůj otec, když se rozhodl tě jen tak ze srandy vytvořit.
              20.2.2017

            • Nigga (anonym)
              7 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Omlouvám se, asi jsem tím nevhodným postem o incestních dětech trefil potrefenou husu, že tak reaguješ na tak drsnou nadávku jako je šašek musíš to mít těžké. Doufám že tě kvůli tomu ostatní děcka ve školce nešikanují, jestli jo tak mi řekni já je zbiju
              20.2.2017

            • hah (anonym)
              0 souhlasí, 1 nesouhlasí
              Napsat bait a pak hrát na kartu potrefený husy... hmm... trolling 101. Hodně slabý. Každopádně to, že ti připadá v diskuzi ok někoho z fleku nazývat šaškem, tě degraduje na jeho úroveň. Jako chápu, že u vás doma nebo v ZŠ se takhle běžně osočujete, ale do veřejné diskuze bych to netahal. *15*
              20.2.2017

            • Nigga (anonym)
              4 souhlasí, 2 nesouhlasí
              hm, ten původní příspěvek nebyl bait, takhle se cítím když otevřu recenzi na jakoukoliv japonskou hru a čtu tam pořád to samý, jako přaštěnej kolovrátek - fůj miliontá recenze na japonskou kravinu, proč tu není recenze na xy, jste horší než herní web z, hnusná stylizace atd. Už to nejenom mě unavuje, já aspoň některé fireemblem hry hrál, lidi, kteří si mají možnost jednu i když ne plnohodnotnou hru zahrát zadarmo budou radši pitchovat aniž by jí vyzkoušeli. Mám co k tématu říct ale nebudu házet pověstné perly sviním do předem zabité diskuse. Tak schválně, kolik fireemblemů jsi hrál ty? Hádám že 0 jestli se mýlím, tak se ti omluvím jinak si stojím za šaškem, protože já nebrečím, že o to není zájem, naopak o to zájem je - diskutovat aniž bych o tom cokoliv věděl, to že to dělají naši politici neznamená, že to musí být i u diskusí u her
              21.2.2017

            • hah (anonym)
              0 souhlasí, 1 nesouhlasí
              Ale on TADY o to něni moc zájem, stačí sledovat aktivitu u článků k těmto hrám (trolling nepočítám). Tj. myslim dost dobrý důkaz.

              PS: Jestli sem to hrál není podstatný pro to, abych poznal, jestli je tady o to zájem.
              21.2.2017

Novější 1 2 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.80.5.2.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.