Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příští pátek bude video s novinkami ohledně taktiky. Už je potvzeno 8 nových rolí pro hráče.
  • Drobné úpravy potěší. Pokud aspoň polovina věcí nebude přesunuta jinam, bude to fajn :D

    A Lukaku zase na hostování? Vždyť má zakončování 18 - to je trestuhodné. Alou utvořit tandem s Eto´oem, později s Vydrou :)
    • 18? :) U me ma v sezone 2017/18 15 nebo 16, ale vzhledem k ostatnim atributum je i tak golova masina
      • Dobrý trénink dělá divy. Stroj na góly je u mne vždy Lewandowski a Bony :)

        Jsi docela daleko, mě se hra sekla natrvalo v 09tce v roce 2100... třetí březen, abych přesný :D, u 12ctky je to zatím pouze leden 2030. Ale jedu kariéru asi už na desáté kolečko.

        Kéžby tak dali ten oldtimer mode, takový rok 1895 a Steve Bloomer by nebyl špatný nápad :D, z toho screenu, kde bylo tuším šest hrotů, jsem nemohl.
        • pro me je zahadou, jak to muze nekoho tak dlouho bavit
          ja jsem to hral jednou za leeds... podival jsem se na hrace, ty nejlepsi postavil do zakladu, nastavil jim role, ktere jim vyhovovaly, malinko posteloval taktiku, aby se mi libila, a s timhle nastavenim jsem pak odehral 10 sezon, aniz bych cokoli zmenil... druhy rok jsem postoupil do premier league... za dalsich par let jsem vyhral ligu mistru... sem tam jsem koupil noveho hrace... ale jinak jsem v zasade jen klikal next next next next... stejny kecy pred zapasem... stejny kecy po zapase... tiskovky furt dokola... taktika funguje, tak proc bych ji menil?... jedina starost byly vlastne prestupy a smlouvy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit