Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Football Manager - Czech & Slovak
    Steam komunita této série
    http://steamcommunity.com/groups/FMCZSK
  • Těším se na Petrovu recenzi *1*
  • Walldstein
    Proč konečně neudělají (klidně na stejném enginu) hockey managera?!
    • Fotbal má daleko větší obchodní potenciál. Hokej táhne jen NHL.
    • když nejaka hra není na tiscali, to neznamená že nejestvuje. tady se informuje jen o vybranych titulech
    • Jednoduchá pomoc, Franchise Hockey Manager 2014 :) - postupně to pilují a přidávají nové věci.

      https://www.facebook.com/FranchiseHockeyManager
    • sleepless
      Pokud jde o hokej, tak tohle nevypadá vůbec zle: http://www.ootpdevelopments.com/franchise-hockey-manager/?gclid=CJW20s_b0LkCFYlF3god4mYAqw
      • Petr byl rychlejší :), jen upozorním, že hra v betě často padala. O ligy se starají lidé z celé Evropy, takže databáze by měla být na vysoké urovni. Akorát zatím chybí řízení nároďáku + MS nebo OH.
      • Keyz
        To je zdarma nebo jak to probíhá dále?
        • Ne, klasická digitální koupě. Časem prý vyjde na Steamu. Stačí hodit klíč do aktivátoru (nabídka v menu) a pak už jen vesele hrát. Když někdo bude chtít hru deaktitovat stačí kliknout ve stejné nabídce a hra se dá aktivovat na dalším PC. CZ lokalizace zatím chybí. Postupně se měnil design apod. A hodně se toho asi ještě změní. Klič stál 30 dolarů.
          • Keyz
            Ok. Dík.

            A co tam tedy vše je? A co tam chybí?
            • Ještě doplním, že hra vyšla v plné verzi 3.9. (setup najdeš na webu, který byl mimochodem před pár měsíci pěkně zavirovaný :) - hra nabízí také jakoukoliv historickou sezonu, takže není problém duo Jágr/Straka mít už v jejich osmnácti letech :)
            • Např. 3D zápasy a větší možnosti tréninku. Nastavení taktiky na zápas funguje naštestí dobře Vyjednávání kontraktů není snadné - holt, je to hokej, tedy hráč za hráče, striktní platové stropy atd. Bohužel chybí osmiúhelník, na to je třeba si chvilku zvykat. Stejně jako na seřazování zpráv. To je hodně chaotické. Taky se mi občas stalo, že druhý brankář nešel dát do slotu. Nícméně na to, že se to dělá cca ve 10 lidech, smekám helmu. Postupně se přidavají ligy a další drobnosti (UI, fixy na padání během zápasů...). Není to košaté jako FM (na informace a detaily chudší), ale hratelnost se nebezpečně blíží starému Eastsidu. Myslím, že si s tím ještě pohrají. Mají navíc velkou podporu od komunity.
  • Animacie zasa zostali na urovni 3d prvotiny ziaka zakladnej skoly. Zial.
    • Mas minusy, ale mas pravdu. Ano, jiste, muzeme se zacarovavat rikankou (pravdivou, ale viz dale...), ze grafika neni tak dulezita jako hratelnost, zapasovy modul a databaze. A u sportovni simulace jako je tohle to plati vic nez u jinych her.

      To ale neznamena, ze by nebyla dulezita vubec. Sam hraju s 2d cudliky. Jsem na ne zaprve zvykly, ale taky protoze 3d je proste hnusne. Je to osklive na koukani, hraci se blbe hejbou. Jak rikaji anglicane, no two ways about it.

      Bohuzel tahle cast hry trpi stejnymi problemy jako jakakoliv jina vylepseni. Kdyz uz neco do hry po letech pridaji, tak je to polovicate. A na napravu se ceka, ceka a ceka...

      Viz treba pridavani lig. Super napad, dlouho zadany, bohuzel take zcela postupem sezon zcela znemoznujici hru, ve ktere se pouzil. Nebo tactics creator. Krok spravnym smerem k realistictejsimu pojeti hry a zaroven logictejsimu vyuziti zapasoveho enginu... ale take duvod absenci zakladnich fotbalovych nastaveni, a neskutecne omezujici hrace. Plus nutici hru vyuzivat jeden jediny prednastaveny zpusob veskereho taktickeho hybani hracu. No nic.

      FM14 bude z 99 procent stejne jako trinactka. To jedno procento budou kosmeticke zmeny. Jak dlouho uz hra neprodelala skutecne vylepseni? Ctyri roky?
  • Anglie zase bude atakovat milionové prodeje, což je pochopitelné. Už se těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit