Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty zmeny co tu navrhujete jsou dost mimo. To si radeji kupte Fifa Manager a nehrajte toto. Nevim proc by se mela tato skvela hra prznit debilitama s Fifa manageru. Overall rating je jen pro amatery, kteri nechapou jaky schopnosti ma mit obrance nebo utocnik. K cemu je nejaky overall rating, kdyz treba obrance bude mit super rychlost, ale nebude schopny vypichnout mic, bude mit spatnou pozicni hru nebo koncentraci? Kdyz budete mit post ofenzivniho zaloznika, tak pro nej bude nejdulezitejsi vlastnosti zase rozehravka nebo strela z dalky a urcite ne obranny zakroky. Takto to je podstatne lepsi, doufam jen ze nikdy z toho neudelaji paskvil typu Fifa manager.
  • Já bych nejvíce ocenil realistické stadiony. Mělo by to své kouzlo, přijet třeba na Chelsea a spatřit do detailu vypracovaný stadion.
    • Ja bych zase ocenil kdyby se vratili ke korenum a zapracovali predevsim na modelu udalosti ve hre. Tzn. Aby byl model vic a vic propracovanej a generoval lepsi a verohodnejsi udalosti ve hre.

      Posledni FMko co jsem hral bylo tusim 2014 a hra se od roku 2005, kdy byla serie podle me na zenitu zhorsila.

      Pripada mi ze uz i FMko onemocnelo virozou vsech ackovych titulu kdy jde jeho autorum (nebo spis distribuci) o co nejlepsi vizualy a na ostatni se kasle.

      3d model typka v saku moc s obsahem hry podle me nesouvisi..
  • Zdar lidi je tato hra cesky???
    • Vzdy byla a je.
  • Mě by se třeba líbil i nějaký osobní život manažera,k čemu mi je když mi nabídnou smlouvu s tolika penězama,když to stejně nevyužiju nijak..něco jako FIFA Manager :)
    • přesně s tebou souhlasim, koncept hry mají zvládnutej a líbí se všem, ale teď by se měli zaměřit na další aspekty života managera.. Když už ne na komerci, tak právě na osobní život..
      Jak řikáš k čemu mi je vzít třeba 5x větší plat, když mi to k ničemu neni..
      • a co bys jako chtel? kupovat si dum? hrat to jako sims? proboha... :D
        • Chim
          Asi tak. Ten mejnstrím se s*re už fakt všude, pak ty hry podle toho vypadají.
  • Na to prdim a vystacim si i nadale s 2014 verzi...
  • martinbucek
    a ked sme uz pri zmenach, konecne by mohli zmenit hviezdickove hodnotenie a aj atributy miesto do 20 konecne do 100, nech je to normalne prehladne a zaviest overall rating ako ma kazda sportova hra
    • Overall rating nema moc smysl vzhledem k zaberu atributu a moznosti. K cemu mi bude mit dva "overall 75" leve beky, kdyz jeden bude pomaly, ale technicky a silny, kdezto druhy rychlik, ktery kazdemu utece, ale reseni finalni situace nic moc.

      Atributy jsou dokonce pod kapotou od 1 do 200, system do dvacitky je jen zaokrouhleni. Prepsat to na stovkove rozmezi by byla zcela kosmeticka zmena. Navic zbytecne komplikujici research - uz vidim ty hadky, jestli ma nekdo centry 60, nebo 62.

      Zmenit hvezdickove hodnoceni... jak? Bud bude absolutni a v ten okamzik budou hraci jedne ligy vicemene v rozsahu reknem jedne hvezdicky, mozna jen pulky, anebo bude soucasne a bude adaptabilni a reagovat na vlastni tym.
  • Kdyby do hry přidali ten režim majitele klubu, taky by se jim nic nestalo. Jednání se sponzory, s městem, s bankami, najímání manažerů. Mohli by k tomu přidat i marketing, komunikaci s fanoušky, ceny vstupenek, stanovování dlouhodobých cílů, správa zařízení klubu, přestavba stadionů, zřizování akademií ve světě, vztahy mezi kluby - spolupráce s nimi.
    • martinbucek
      presne tak, len asi nechcu kopirovat fifa manager
    • Jsi sice Ostravak, coz automaticky znamena IQ tykve, presto by ses mohl zamyslet a rozhlednout se ve hre trochu. Pulka tebou zminenych veci tam totiz uz davno je, chachare.
      • No to teda v zadnem pripade. "Jednání se sponzory, s městem, s bankami" - neni. "Najímání manažerů" - neni. "Mohli by k tomu přidat i marketing" - neni. "Komunikaci s fanoušky, ceny vstupenek" - neni. "Stanovování dlouhodobých cílů" - cile v soucasnem FM jsou zcela primitivni a jen o umisteni v dane sezone. "Správa zařízení klubu" - ve hre je jednoducha moznost vyzadat si zlepseni treninkovych zarizeni, ale zadne jedinecne 'Milanello' clovek nemuze vybudovat. "Přestavba stadionů" - je moznost rict si o novy ci prestaveny stadion, neni moznost to nijak 'manazersky' ovlivnit. "Zřizování akademií ve světě, vztahy mezi kluby - spolupráce s nimi" - akademie jako ve skutecnem fotbale ve FM nejsou, system affiliate klubu ve hre sice je, prakticky efekt je maximalne v nejakych smesnych drobnych nebo hostovackach.

        Rozumim tomu, proc tam ty veci nejsou, protoze je to hra o koucingu a ne reditelovani, nicmene "pulka" tech zminenych veci tam rozhodne neni.
        • Shor v pekle!
        • Přesně tak, a jelikož z toho trenérského hlediska hra přešlapuje několik let na místě, bylo by na místě trochu rozšířit obzory.
  • V FM15 jsem už v sozoně 2034, bez simulace! a nevim nevim jestli teda budu rozehrávat FM16 jen kvůli takovým změnám... *9*
    • Chim
      IMO ne, já kupuju FMko tak jednou za 3-4 roky a úplně v pohodě mi to stačí.
    • Rozhodně ne, stejně se člověk už orientuje lépe v tom "svém" fotbalovém světě, než kdyby měl pracovat od začátku se soupiskami z toho reaálného světa :D
  • Uz jsem si zvykl, ze kazdy novy rocnik FM pridava do hry velice malo... a presto me oznameni 16 dokazalo zklamat.

    Z ohlasenych zmen a novinek prakticky zadna nema efekt na na zapasovy engine, takticky modul, na zakladni hratelnost FM.
    • Ehm, tak to není pravda že?

      Podle oficiální zprávy se bude jednat o více než 2000 nových animací. Nad standardními situacemi budeme mít větší kontrolu (různé nácviky pro různé exekutory, nové možnosti zónové obrany...) a zlepší se umělá inteligence. Rovněž přibydou nové opakovačky.
      • Nove animace nemaji efekt na zakladni hratelnost, je to jen kosmeticka interpretace zapasoveho enginu.

        Standardky jsou podle dostupneho videa a obrazku uplne stejny system moznosti, jen s jinou vizualizaci a moznosti mit vic nez jen jeden scenar.

        Zlepsi se umela inteligence - to uz jsem za ty roky slysel hodnekrat.
    • celkem velka zmena bude rust malych lig, kdyz si zvolis treba tym z Faer ostrovu a dostanes se nedej boze do Evrop poharu, tak se zvedne i uroven ligy, pribudou v ni finance a koupis tam lepsi hrace a treba ta liga bude za 100 sezon na urovni Ruske nebo Ukrajinske
      • Narust ligove reputace uz ve hre je...
    • Chim
      Přesně. Bohužel i tady už je čím dál víc jasné, na jaké publikum se začínají zaměřovat. FM15 v tomhle směru ještě nebyla tak špatná, ale FM16 už k té masovosti jasně směřuje. Naštěstí si s FM15 vystačím asi ještě pár let a snad do té doby vyroste FMku nějaká konkurence, která je přinutí zase na hře trochu pracovat.
      • martinbucek
        tak musia z niecoho zarabat a popravde aj ja z casovych dovodov som hral posledny rok classic mod a bavil som sa rovnako ako pri normalnom
        • Jak moc se liší ten classic (touch) mod od te plnohodnotné hry? díky. Už jsem asi 2 roky FM nehrál, tak by mě zajímalo jak to s ním vlastně je, protože časově bych asi v současné době nezvládal hrát FM tak jako před lety a ten classic by mohl být řešení.
          • martinbucek
            ja ho hravam a je to omoc rychlejsie, nastavenia taktiky a riadenia tymu su viacmenej rovnake rychlejsia simulacia dni, nehadas sa s hracmi a ti sa nestazuju, a ma podla mna krajsi vizual, ako bolo spominane, je osekany o par veci, ktore su ajtak zbytocnosti, kdze je to hra a kym v normalnej kariere odohras jednu sezonu, tu aj 5
          • Hele mel jsem k tomu Classicu velmi chladny vztah, ale cim dal tim vic ocenuju, ze tam je. Je to FM osekane o vselijake hlubsi moznosti, takovy skoro navrat k pradavnym korenum. Zadne patlani se s milionem treninku, koucu, zakulisnich nastaveni, ale proste sup, nastavit taktiku, odehrat zapas, jet dal. Co se zapasu a takitky tyce, tak je to stejne jako plna hra, jen to okoli je osekane.

            (A pro negativniho a podezrivaveho cloveka, jakym jsem ja, je to dukaz, ze dve tretiny FM jsou jen na okrasu bez zadneho vyznamneho ucinku na zakladni hratelnost.)
  • martinbucek
    pockat, to budu na pc 2 rozne typy?, uz nebude hra obsahovat nahodou 2 rezimy?, ta touch verzia nema byt LEN na tablety? a nema byt lepsie spracovana ako bol hanheld?, teraz mobile

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit