zavřít
...

For Honor - recenze

Čas od času se poštěstí. Od tvůrců, kteří sou známí spíše stavěním na již existujících základech (ačkoliv nedávné snowboardové experimenty tento předsudek lehce nahlodávají), spatří světlo světa něco opravdu neotřelého. Taková chvíle nadešla právě teď. Můžeme děkovat, že se někdo odhodlal dát vývoji...

Novější 1 2 3 4 5 6 Starší

  • Andrej (anonym)
    0 souhlasí, 1 nesouhlasí
    prosím co mám dělat , mám zakoupené zlaté členství a když chci hrát onlline tak to nefunguje !
    single player jede v pořádku , ale multi VUUBEEC! Jakoby se načte , zobrazí se mi mapa a když chci hrát tak se to sekne , vypne a přejde na menu xbox . díky za pomoc
    3.3.2017

    reagovat

    • Véna (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      mám stejný problém, ale na pc
      taky nevím co s tím
      ukáže se mapa a hra spadne
      4.3.2017

      reagovat

      • gumak (anonym)
        1 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Prý stačí změnit čeština na anglinu a mnělo by to fungovat po načtení si to pak mutes zas dat na CZ. Možná to budeš muset dělat pa každém kole
        7.3.2017

        reagovat

  • Bob (anonym)
    2 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Jen takova srandovni poznamka: angry joe to v recenzi nazval no honor :)
    1.3.2017

    reagovat

  • Zdrcujici pravda (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Ranky jsou rakovinou MP klani. (Pokud neni celkovy zebricek stranou jako to mel BF2)
    26.2.2017

    reagovat

    • nightborne tiscali.cz
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Taky doufejme, že to nesmotaj všechno do jednoho, ale bude, jak bejvá běžný, nějaká free-for-all hra a vedle toho souběžně rankovaná hra.
      26.2.2017

      reagovat

  • Hruboš (inkognito)
    5 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Ahoj, chci se zeptat, jak je tam řešený systém brnění? Počítají se různé materiály a jejich vrstvy, typy zbraní (sečné, bodné, tupé) je třeba hledat slabá místa ve zbrojích atd?
    24.2.2017

    reagovat

  • Morraw tiscali.cz
    4 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Jsou tam určité nedostatky, hlavně P2P je bolest, ale dnes již běžná. Taky malá variace map nepoteší. Soubojový systém to ale plně vynahrazuje.
    Ve Skirmish/Elimination se to většinou řeže hlava nehlava, ale v ostatních modech už ty souboje vynikou a je to paráda.
    Hned ze startu jsem tam potkal pár fajn lidí, kteří určitým způsobem dodržují Code of Honor. Hra je pak úplně někde jinde. Trochu jsem se bál výsledku, ale peněz nelituji. Doufám, že se hře bude dařit a bude v ní časem více obsahu.
    24.2.2017

    reagovat

  • iii (inkognito)
    7 souhlasí, 12 nesouhlasí
    Asi jim v Ubisoftu zapomněli říct, že Vikngové nenosili do boje rohatý helmy, protože rohatý helmy jsou dost nepraktický
    23.2.2017

    reagovat

    • Tilwaen tiscali.cz
      13 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Taky jim zapomněli říct, že se vikingové, samuraji a templáři běžně nikde nerubali.
      23.2.2017

      reagovat

      • Bob (anonym)
        5 souhlasí, 3 nesouhlasí
        To se nerubali ani usa a korejci v battledieldu 3 a ten konflikt v arme je taky vymysleny. Vadi to nekomu?
        24.2.2017

        reagovat

    • Kyselawisky (anonym)
      4 souhlasí, 5 nesouhlasí
      No hlavně takový vikingský bojovník byl vlastně normální severský bojovník téměř nerozeznatelný od válečníků jinde v evropé, kromě svých rituálů.A ta obouruč sekyra....woooooooow. Používali spíš kladiva, ale chápu tohle je produkt určený pub. zákazníku.
      23.2.2017

      reagovat

  • an (anonym)
    13 souhlasí, 0 nesouhlasí
    "Systém rankingu už se mimochodem oficiálně plánuje, ale není mi moc jasné, proč ve hře není při vydání." - tak nejspis proto, ze je to zjevne nedodelek ;o)
    22.2.2017

    reagovat

  • xy (anonym)
    2 souhlasí, 2 nesouhlasí
    2Tom: Se divis? Takhle vypadaj vsechny recenze vsude kde se tim recenzet zivi.
    22.2.2017

    reagovat

  • redd (inkognito)
    7 souhlasí, 15 nesouhlasí
    Už kvůli ubrečencům v diskuích jsem rád, že hry od Ubi mají úspěch.

    Nikdy jsem nepochopil to brečení nad hodnoceními ( a následné kecy o uplácení). Každýho bví něco jinýho, takže pro mě má recenze význam v tom, co si o ní myslí autor recenze a neberu jí jako objektivní vyjádření pravdy.
    22.2.2017

    reagovat

    • keyser.sozey tiscali.cz
      8 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Kdyby bylo všechno úplně subjektivní, tak by kritika neměla žádný smysl. Jsou aspekty, které se dají objektivně hodnotit, např. lagy kazí férovost hry, servery špatně fungují a matche vypadávají a sekají se na celé minuty.
      23.2.2017

      reagovat

  • Realtoltek Dzehenuti (anonym)
    9 souhlasí, 18 nesouhlasí
    Skvělá a zábavná hra. Bohužel ne pro hráče kteří jsou bez skillu....Takové ta hra odradí protože nevyhrají.
    Mít to na serverech a nebýt trapného single playeru bych dal hře 10/10
    22.2.2017

    reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 107.22.118.242.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.