zavřít
...

For Honor - recenze

Čas od času se poštěstí. Od tvůrců, kteří sou známí spíše stavěním na již existujících základech (ačkoliv nedávné snowboardové experimenty tento předsudek lehce nahlodávají), spatří světlo světa něco opravdu neotřelého. Taková chvíle nadešla právě teď. Můžeme děkovat, že se někdo odhodlal dát vývoji...

Novější 1 2 3 4 5 6 Starší

  • Andrej (anonym)
    0 souhlasí, 1 nesouhlasí
    prosím co mám dělat , mám zakoupené zlaté členství a když chci hrát onlline tak to nefunguje !
    single player jede v pořádku , ale multi VUUBEEC! Jakoby se načte , zobrazí se mi mapa a když chci hrát tak se to sekne , vypne a přejde na menu xbox . díky za pomoc
    3.3.2017

    reagovat

    • n (anonym)
      0 souhlasí, 1 nesouhlasí
      ty mas platit, ne za to neco pozadovat, proste sis nabeh na klasiku dnesnich dni, nedodelanej bazmek s mikrotransakcema

      obligatni hodnoceni 8/10 a jedeme dal
      4.3.2017

      reagovat

    • Véna (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      mám stejný problém, ale na pc
      taky nevím co s tím
      ukáže se mapa a hra spadne
      4.3.2017

      reagovat

      • gumak (anonym)
        1 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Prý stačí změnit čeština na anglinu a mnělo by to fungovat po načtení si to pak mutes zas dat na CZ. Možná to budeš muset dělat pa každém kole
        7.3. (48 dnů)

        reagovat

  • Bob (anonym)
    2 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Jen takova srandovni poznamka: angry joe to v recenzi nazval no honor :)
    1.3.2017

    reagovat

  • Zdrcujici pravda (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Ranky jsou rakovinou MP klani. (Pokud neni celkovy zebricek stranou jako to mel BF2)
    26.2.2017

    reagovat

    • nightborne tiscali.cz
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Taky doufejme, že to nesmotaj všechno do jednoho, ale bude, jak bejvá běžný, nějaká free-for-all hra a vedle toho souběžně rankovaná hra.
      26.2.2017

      reagovat

  • n (anonym)
    3 souhlasí, 9 nesouhlasí
    zkus hadat, kdyz se to hraje packou, jak moc to asi bude komplexni?
    24.2.2017

    reagovat

  • Hruboš (inkognito)
    5 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Ahoj, chci se zeptat, jak je tam řešený systém brnění? Počítají se různé materiály a jejich vrstvy, typy zbraní (sečné, bodné, tupé) je třeba hledat slabá místa ve zbrojích atd?
    24.2.2017

    reagovat

  • Morraw tiscali.cz
    4 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Jsou tam určité nedostatky, hlavně P2P je bolest, ale dnes již běžná. Taky malá variace map nepoteší. Soubojový systém to ale plně vynahrazuje.
    Ve Skirmish/Elimination se to většinou řeže hlava nehlava, ale v ostatních modech už ty souboje vynikou a je to paráda.
    Hned ze startu jsem tam potkal pár fajn lidí, kteří určitým způsobem dodržují Code of Honor. Hra je pak úplně někde jinde. Trochu jsem se bál výsledku, ale peněz nelituji. Doufám, že se hře bude dařit a bude v ní časem více obsahu.
    24.2.2017

    reagovat

  • iii (inkognito)
    7 souhlasí, 12 nesouhlasí
    Asi jim v Ubisoftu zapomněli říct, že Vikngové nenosili do boje rohatý helmy, protože rohatý helmy jsou dost nepraktický
    23.2.2017

    reagovat

    • Tilwaen tiscali.cz
      12 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Taky jim zapomněli říct, že se vikingové, samuraji a templáři běžně nikde nerubali.
      23.2.2017

      reagovat

      • Bob (anonym)
        5 souhlasí, 3 nesouhlasí
        To se nerubali ani usa a korejci v battledieldu 3 a ten konflikt v arme je taky vymysleny. Vadi to nekomu?
        24.2.2017

        reagovat

    • Kyselawisky (anonym)
      4 souhlasí, 5 nesouhlasí
      No hlavně takový vikingský bojovník byl vlastně normální severský bojovník téměř nerozeznatelný od válečníků jinde v evropé, kromě svých rituálů.A ta obouruč sekyra....woooooooow. Používali spíš kladiva, ale chápu tohle je produkt určený pub. zákazníku.
      23.2.2017

      reagovat

  • an (anonym)
    13 souhlasí, 0 nesouhlasí
    "Systém rankingu už se mimochodem oficiálně plánuje, ale není mi moc jasné, proč ve hře není při vydání." - tak nejspis proto, ze je to zjevne nedodelek ;o)
    22.2.2017

    reagovat

  • xy (anonym)
    2 souhlasí, 2 nesouhlasí
    2Tom: Se divis? Takhle vypadaj vsechny recenze vsude kde se tim recenzet zivi.
    22.2.2017

    reagovat

  • Tom (inkognito)
    18 souhlasí, 12 nesouhlasí
    tohle musela bejt hodne nacpana obalka od ubisoftu, jinak si nedokazu vysvetlit 8 z 10 za multiplayer hru s nefunkcnim multakem...
    22.2.2017

    reagovat

    • redd (inkognito)
      14 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Anebo hra recenzenta prostě bavila a dal ji tak odpovídající hodnocení dle jeho názoru. Určitě bude uplácen takhle ve světovém měřítku bezvýznamný server o hrách, který ovlivní všehovšudy tak 5 lidí. *7*
      22.2.2017

      reagovat

      • Tom (inkognito)
        13 souhlasí, 9 nesouhlasí
        tohle neni o zabavnosti hry, ale o faktu, ze hra ma rozbitou zakladni slozku, na ktery cela hra stoji a pada, navic k tomu obsahuje agresivni mikrotransakce a postrada obsah, to proste nemuze dostat 8 z 10 ani kdyby trakare padaly, ale po tom, co tady sklizeji ostatni hry, jako treba watch dogs nebo the order, se uz nedivim nicemu...
        22.2.2017

        reagovat

        • n (anonym)
          5 souhlasí, 1 nesouhlasí
          podle oficialniho stanoviska redakce games vyjadreneho v nekolika podcastech a gamesplayich, mikrotransakce jsou naprosto v poradku i v hrach za plnou palbu, protoze je prece nikdo nemusi platit a muze vsechno vesele nagrindit...
          23.2.2017

          reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.166.150.205.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.