Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučuji udělat re-recenzi. For Honor se za ty roky dost posunulo, a nějaký to zaktuálnění by si zasloužilo.

  • Škoda. Absolutně nevyužitý potenciál. Ano chápu, že takhle masově by se spolu Vikngové, Samurajové a Rytíři nikdy nesetkali, ale jedná se spíše o fantasy a nikde nebyla deklarována nějaká historická věrnost. Osobně se mi koncept líbí postavit proti sobě surové vikingy, technicky precizní samuraje a něco mezi, rytíře. Grafika i design pěkné (ano rohy na připlbách byly opravdu nepraktické a vikingové je nepoužívali :-D). Malba i tvorba erbu také dost variabilní (i když osobně mi tam někdy něco chybí). Soubojový systém pěkný vyžadující přemýšlení i um. Ale člověka co dělal akční kameru bych pověsil na prvním stromě :-D. Občas se mi stává, že mám určitý střeh, ale ten mi díky pohybu kamery přehodí, což je ke zbláznění, když je člověk na pokraji smrti. Souboje 1 na 1 moc pěkné.
    Bohužel, ale u soubojů to končí. Ač se někomu singl nelíbil, mně osobně zaujal, ne celý, ale některé jeho pasáže. Pokud jste člověk, který než se pustil do multiplayeru začínáte singlem, tak v první misi za rytíře je dobývání hradu. Osobně asi má nejoblíbenější mise. Začínáte na hradbách a pobíháte po hradu aby jste se snažil zastavit nepřátelský nápor. Osobně se mi to moc líbilo. Ovšem co vám nabídně multiplayer? Pobíhání po mapě, aby jste udrželi/zabrali 3 oblasti? Na mně až "příliš dynamické" prostě si připadáte jako v nějaké střílečce spíše než při dobývání hradu. Generičtí boti. No prostě tam jsou. Škoda, že alespoň nemají "vaše" barvy. Mohli přidat třeba možnost úpravy botu, možnost mít "seržanty a kapitány" a pod. dalo by se toho vymslet hodně. Bitvy na zelené pláni. Také se dá vymslet spoustu věcí. Ale byl by to dlouhý "článek". Ještě k singlu, který se mně osobně líbil, ale něco mu chybělo, jak už bylo řečeno např. možnost kooperace a po čase se singl stává spíše jen rutinou, ale dejme tomu, že se jedná hlavně o MP titul.
    Závěrem: 6/10 za nevyužitý potenciál. Také dva roky za to abych vše odemknul no to u toho asi mnoho lidí nevydrží. Zvláště když se jedná o titul který ve standartní verzi stojí 60 éček.
  • prosím co mám dělat , mám zakoupené zlaté členství a když chci hrát onlline tak to nefunguje !
    single player jede v pořádku , ale multi VUUBEEC! Jakoby se načte , zobrazí se mi mapa a když chci hrát tak se to sekne , vypne a přejde na menu xbox . díky za pomoc
    • mám stejný problém, ale na pc
      taky nevím co s tím
      ukáže se mapa a hra spadne
      • Prý stačí změnit čeština na anglinu a mnělo by to fungovat po načtení si to pak mutes zas dat na CZ. Možná to budeš muset dělat pa každém kole
  • Jen takova srandovni poznamka: angry joe to v recenzi nazval no honor :)
  • Ranky jsou rakovinou MP klani. (Pokud neni celkovy zebricek stranou jako to mel BF2)
    • nightborne
      Taky doufejme, že to nesmotaj všechno do jednoho, ale bude, jak bejvá běžný, nějaká free-for-all hra a vedle toho souběžně rankovaná hra.
  • Ahoj, chci se zeptat, jak je tam řešený systém brnění? Počítají se různé materiály a jejich vrstvy, typy zbraní (sečné, bodné, tupé) je třeba hledat slabá místa ve zbrojích atd?
  • Morraw
    Jsou tam určité nedostatky, hlavně P2P je bolest, ale dnes již běžná. Taky malá variace map nepoteší. Soubojový systém to ale plně vynahrazuje.
    Ve Skirmish/Elimination se to většinou řeže hlava nehlava, ale v ostatních modech už ty souboje vynikou a je to paráda.
    Hned ze startu jsem tam potkal pár fajn lidí, kteří určitým způsobem dodržují Code of Honor. Hra je pak úplně někde jinde. Trochu jsem se bál výsledku, ale peněz nelituji. Doufám, že se hře bude dařit a bude v ní časem více obsahu.
  • Asi jim v Ubisoftu zapomněli říct, že Vikngové nenosili do boje rohatý helmy, protože rohatý helmy jsou dost nepraktický
    • No hlavně takový vikingský bojovník byl vlastně normální severský bojovník téměř nerozeznatelný od válečníků jinde v evropé, kromě svých rituálů.A ta obouruč sekyra....woooooooow. Používali spíš kladiva, ale chápu tohle je produkt určený pub. zákazníku.
    • Tilwaen
      Taky jim zapomněli říct, že se vikingové, samuraji a templáři běžně nikde nerubali.
      • To se nerubali ani usa a korejci v battledieldu 3 a ten konflikt v arme je taky vymysleny. Vadi to nekomu?
  • "Systém rankingu už se mimochodem oficiálně plánuje, ale není mi moc jasné, proč ve hře není při vydání." - tak nejspis proto, ze je to zjevne nedodelek ;o)
  • 2Tom: Se divis? Takhle vypadaj vsechny recenze vsude kde se tim recenzet zivi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit