Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při hraní nového Prey jsem si několikrát říkal, že takhle nějak by mohl vypadat Half-Life 3. Zmutovanej Gordon a speciální schopnosti? Proč ne. Byl by to logický vývoj hlavního hrdiny. Takže pokud opravdu HL3 chtějí udělat, budou to mít v současné konkurenci hodně těžké.
  • tyhle vzletny zpravy... jasne ze si muzou troufnout udelat cokoliv, coz nutne neznamena, ze to lidi budou kupovat, viz steam machines
  • Jooo kéž by to bylo HL3 .. ale to už je asi jenom sen , ale myslim že se jednou dočkáme , ale tak 10-30 let, spíš to časem někdo koupí a udělá po svym a bude to jinej Hl.
    • za mě osobně radši ten jinej HL. první díl jsem dohrál postupem let několikrát včetně datadisků a vždycky mě bavil (až na otravný hopsání v Xenu), ale dvojku jsem za ty roky rozehrál snad desetkrát ale nikdy jsem ji nedohrál, vždycky mě začal nudit. Poslední pokus byl nedávno v rámci pár retro měsíců kdy jsem se znova pustil do theme hospital, settlers 2, master of orion 2, dark forces 1 a 2, a všechny dohrál, jenom HL2 prostě ani tentokrát ne. Nudit mě začal přibližně ve stejný části jako vždy, tentokrát jsem si říkal že to prostě kousnu a konečně dohraju a pustim třeba i EP1/2, ale ne, čas který jsem u toho vydržel se postupně zkrátil tak na 15 minut a pak už jsem to opět odinstaloval (někde v misi anticitizen one myslim)

      na mě dvojka působila jako takovej dort pejska a kočičky ...spousta nápadů splácaných dohromady. Máme fyziku tak tam narvem "puzzly" (naházej někam cihly, narvi do koše pod vodou sudy atd.) jejichž jediný efekt ve finále je že to je nudný zpomalovač, a dáme tam super gravity gun ....a kdyby náhodou hráč zapomněl jak je super tak ho občas primějeme ho použít. A co takhle zbraň která přivolá antliony? Jasně, super věc, jeden level postavíme primárně na týhle věci, pak už to bude zabírat jen slot při přepínání zbraní. A co takhle přesuny nějakým vozítkem? Je to sice zdlouhavá nuda, ale určitě to vylepší když ještě hráče donutíme pravidelně zastavit a vystoupit. A co takhle tower defense? Nacpem tam nějaký rozmísťování kulometných věží

      no prostě přijde mi, že inovovat něco co skvěle funguje za každou cenu, nemusí být úplně dobrá cesta. Takže kdyby cesta k HL3 byla něco jako od 1 ke 2, tak to bohužel nebude nic pro mě *4*
  • Jack1947
    Začne vydávat znovu hry jo ? loool třeba udělaji DOTA battleroyale nebo slíbené Half life VR *5*
  • KrPa
    Takze ten prodej Valve MS neni jen drb jo?
    • doufám, že je.
  • Valve bude dělat hry *1* Kartičky *1*
  • ocekavam novou znacku, jelikoz ve valne neumeji pocitat do tri :-D (neni mysleno jako kritika, staci se podivat na hry)
  • Jen bych dodal, že VR a HL3 se nevylučuje. Minulý rok jsem mluvil s Chatem, ten řekl, že Valve dělá hry exkluzivně pro VR. Prý chtějí dělat velké hry na VR, ale je potřeba je navrhnout exkluzivně jako VR, aby to pak mělo smysl. To obecně dává i smysl, protože pro Valve je to další možnost jak trochu podpořit VR zařízení, do kterýho nalili docela dost peněz... Pokud se tedy nic zásadně nezměnilo, vedle Artifactu má Valve ve vývoji 3 AAA tituly, ale jen pro VR.
    • No zrovna HL bych jako VR exluzivní titul neviděl. Tu hru by chtěli prodat v co největším množství, což vylučuje povinost VR, protože v současnosti VR kity má absolutní minimum hráčů (cca 0,1%)
      • Právě že ne. Ty tři jejich hry se nemají prodávat po milionech, mají upevnit pozici VR jako platformy a být AAA hráma pro tuhle platformu. Valve se na to dívá z toho pohledu, že investovali do VR a ještě mu musí vydobit nějakou pozici. A to i za cenu nižších prodejů v úvodu. Vědí, že si to můžou finančně dovolit a taky věří, že za čas se jim tahle oběť vrátí. Takhle to tvrdil chet, když jsem s ním mluvil na konferenci, asi 2 týdny předtím, než oznámil svůj odchod z Valve.
        • Stejně bych řekl, že nepůjde o HL, ale spíš o novou IP. Valve sice nemá zapotřebí na HL vydělat, ale krom toho, že by se jim investice nevrátila, by ještě nas*ali velkou část komunity a to by se mohlo podepsat i na Steamu.
          • To si nemyslím. Z mého okolí používají Steam všichni, ale o Half-Life nemají ani potuchy... Jako že by začali lidi bojkotovat Steam? Těžko, těch lidí by zas tolik nebylo a nakonec by škodili sobě.... A jak dopadli akce a bojkotovali u L4D2 víme všichni moc dobře. Ti, co bojkotovali byli nakonec k smíchu, protože byli mezi prvníma, co si hru koupili :D

            Stejně tak se Valve nezaleklo toho, že do svých her začali povinně dávat Steam. Ostatně to byla doba, kdy internet ještě nebyl zas tak skvělej, Steam byl nevyladěnej a kritizovanej, ale Valve si ho protlačilo. VR je podobný (byť tady je ta investice do zařízení dost velká), ale zase se dá předpokládat, že VR bude i cenově v budoucnu dostupnější. Takže já být Valve, tak naopak HL jako VR exclusive protlačím.

            Ať to je, nebo není HL, Valve to stejně schytá. Jedná část očekává HL, ať už pro VR nebo ne. A pokud ani jedna z těch her nebude HL, tak je to špatně. Pokud to bude HL, tak to ale bude VR (protože kromě Artifact Valve hry bez VR alespoň rok zpátky nevyvíjelo) a to bude pro část lidí taky špatně. A v neposlední řadě je u VR právě ta možnost, že by další díl HL opět nějak vybočil a způsobil vlastně očekávanou revoluci. Tu by asi těžko způsobili na klasické platformě, VR je ale u zrodu a pokud ho udělají VR exkluzivní, věřim že tady je právě ta možnost udělat další HL opět dalším milníkem v herní historii.
        • Slovy bývalého zaměnstance Valve se bohužel nedají považovat za směrodatná. I taková ikona PC sféry jako Gabe Newell musel hodněkrát negovat svá dřívější prohlášení kvůli rozhodnutí správní rady akcionářů.
          • V té době nebyl bývalí zaměstnanec. A to, že nevíš o čem mluvíš dokazuje i to, že ti uniklo i něco tak základního jako je fakt, že Valve NENI akciovka a Gabe rozhodně nemusí poklonovat akcionářům....
            • bývalý*
  • Half-Life 3 potvrzen ??!

    YESSSSS!!!

    *8*
  • Tuhle zprávu měli ohlásit o 3 týdny později. Pak by to působilo věrohodněji *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit