Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je až s podivem, jak moc lze pokazit něco, co bylo dřív tak dobré.
    Ano, hra je graficky docela hezká. Ale pak už jde všechno jen od desíti k pěti. Především - freemium model, díky kterému buď platíte a pak velmi rychle upgradujete, nicméně tím se člověk zbavuje radosti z toho, že něco dokázal vlastními silami. Nebo neplatíte a pak jste nuceni vedle hlavního příběhu (mimomochode, plytkého a nudného) absolvovat stále dokola stále ty stejné mise, které jsou do té míry naskriptované, že když je budete hrát po sté, pětisté, tisící... budete už přesně vědět, co vás čeká. Sociální rozměr hry je k ničemu, sice si lze tvořit klan, ale záhy zjistíte, že je to vlastně k ničemu, tak toho necháte. Free roam je velmi omezený a má smysl pouze do doby, než vysbíráte tzv. "artfakty", z nichž větší část je bezcenná, jen si tím zkompletujete něco, jako interní wiki, která nudně supluje příběh.
    Dávejte si pozor ve vestavěném "obchodu", kde se nic nepotvrzuje, takže když omylem na něco kliknete, máte "nakoupeno", samozřejmě za vnitřní měnu, nikoli za reálné peníze, ale utratit všechno, co jste misemi sehnali za naprostou blbost jen díky nesmyslně udělanému systému nakupování, zamrzí.
    FishLabs argumentuje tím, že na minulé GOF2 zkrachovala a byla převzata jinou firmou, takže se musí snažit vydělat. Za mne bych řekl dvě poznámky. Jednak, GOF2HD jsem si kompletně koupil a kupoval bych klidně i další pokračování, pokud by se obtěžovali je vytvořit, zatímco za GOF3 nehodlám zaplatit nic. A za druhé - nevěšte nám tady bulíky na nos - GOF2 se prodávala a podobně se uživí spousty producentů, ono zkrachovat se dá nejen tak, že lidé nechtějí platit, ale i tak, že platí, ale management nakupuje příliš mnoho BMW...
  • juuu tfojku jsem dochral na Nexusu.. to bylo guuut.. ale tohle vypada az moc stejne
    • Není to stejné. Dvojku stálo za to hrát, tohle v podstatě nikoli.
  • Android asi nechystají vůbec co?
    • Chystají, ale neřekli kdy. Nicméně, není o co stát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit