Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvuky ve hře jste měli moc nahlas. To to nikdo neslyšel??? Nekoukatelné kvůli tomu...
  • Adamovo nadšení je tak nakažlivé, že bych to rád kvůli tomu zkusil... Blizzard by si ho měl najímat jako svého PR pro střední Evropu. *1* Já toho kluka prostě mám rád, jako jednoho z mála co jsou na games...
  • Pisete ze by neslo capture the flag a oduvodnujete to ze nekterepostavy maji blink .
    Reseni je ale naprosto jednoduche a dokonce je pouzito i ve WoW jakmile postava nesouci vlajku pouzije nejaky spel jako je blink vanish a pod vlajku automaticky ztrati....
    • Overwatch
      Přesně o tomhle vývojáři v některém z rozhovorů mluvili a dělat to nechtějí. Protože k čemu by pak byla Tracer bez teleportů? Bez nich by zůstala jen slaboučkou postavou která hned umře. Reaper by byl po ztrátě svých "dvou" teleportů taky výrazně slabší. Winstonovi by jsi pak musel taky odebrat jeho velký skok, Pharah její jetpacky a tak dále a tak dále. Takže ve výsledku by jsi hru v tomhle módu omezil třeba na 15 hrdinů, protože ti co mají nějaké teleporty by byli výrazně slabší a nikdo by si je nevybíral... Takže najednou z dynamické akce o 21 hrdinech máš víceméně klasickou přestřelku třeba o 15 hrdinech a to už pak můžeš hrát rovnou jinou hru. Navíc bez teleportů šlo výrazně hůř counterovat třeba Bastiona nebo Torbjorna... Zase tak jednoduché to není :)
      • Me to jednoduche ale prijde o schopnosti by prisel nositel vlajky ostatni by svoje schopnosti mohli pouzivat.Tzn v kazdem teamu by byl nejaky tank flag holder tak jak tomu je doted a ostatni by ho museli suportit .Ve WSG ve WoW taky vetsinou nese vlajku nejaky tank a cely team ho suporti.
        21 hrdinu by bylo stejne pouzitelnych jak doted jen by v kazdem teamu byl tank co nese vlajku .samozrejme by byla hloupost jako nosice vlajky pouzit nejakejho suporta se 150 hp ,ale tanka co tu vlajku nese 2 suporti treba zenyata a lucio na boost speed + nejaky dalsi tank.Ja reaguji spis na to ze vsichni argumentuji ze tu jsou teleporty skoky atd proto neni mozne pouzit CtF mod toto je reseni.
        • nightborne
          Nebo to vezme roguna a než se otočíš má capnuto, zatímco se celej tým překotně pokouší nasedat na mounty =)).
        • Edit : prisel o schopnosti to sem mozna napsal spatne spis jakakoliv schopnost jako teleport nebo leap u winstona by proste a jednodusi vyustilo ve ztratu flagu.
          Ale sem si jisty ze neco podobneho urcite zkouseli a patrne to narusilo nejakym zpusobem hratelnost.
      • Resenim by mozna bylo vymyslet nove vlastnosti pro kazdeho kdo sebere vlajku ... takova transformace na vlajkonose.
  • Llour
    Asi se to hraje dobře, ale mě po 15 minutách sledování začnou z těch barviček pálit oči a je to, jako kdybych se díval do světla aut. *13*
    • No těžko říci, Blizzard style prostě. Chápu, že to někomu může vadit a zároveň nutně podotknou, že nikdy nebudou od nich hry vypadat jinak.
  • Nova beta beha lip, rychlejsi loadingy a fps jsou stabilnejsi nez byly predtim. Novy mody a mapky sou paradni :)... Kazdopadne do plne verze jeste spousta casu a mame se naco tesit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit