Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je vynikající, jsem zhruba v půlce - na Pathosu. Na Gamesplay jsem se radši ani nedíval, nechci vit něco, na co jsem ve hře ještě nenarazil. Hra mě strašně baví, je to paráda. Příběh libovej. Všem vřele doporučuju. Ano, hororovosti už není tolik, ale myslím, že příběh prostředí to hravě vyváži. A ano, baterka by mohla mít životnost.
    • stejně skoro vůbec nesvítí
  • Magister_Peditum
    Ten námět s kopírováním lidské mysli mi připomněl knižní sérii Odhalený vesmír. Mohu doporučit. *3*
  • Ten scénář je vymazlenej.
  • Hanzales
    Kurde ja to prošvih :/ No rozkoukal jsem do čtvrtky, rozehrál do půlky a je to báječný :) A právě jak i když žeru atmosféru a moc se nebojim, tak tady na rozdíl třeba od vetřelce (kde se těším na smrtanimačku), se Somě daří budovat ten strach docela vydatně. Jsem čekal spíše takový lepší průměr a ono mne to vtáhlo a nechtělo pustit do tří do rána. Jednak se mi po dlouhé době fakt nechtělo umřít (to přišlo až nějakou dobu po seznámení se s takovým psychem) a to chcete žít a zjistit víc a já to jdu dohrát :)
    Taky mi bylo líto každého odpojení energie od těch "stvoření" (nospoiler) a to i na začátku, natož (nospoiler). PS: Tohle je fakt hra která se má vidět poprvé na monitoru, v noci, nahlas nebo se sluchátky a žrát to a žrát a žrát! Ono se to opravdu parádně rozjíždí :)
    Po technické stránce není co dodat. Vypadá to moc pěkně a běží to moc pěkně a je to propracovaný! A to nejen po technické stránce :) Tu potvoru co šepotá že mně vidí vidět nechci i když už jsem ji viděl. Ani se tak nebojim, ale když se podívám, tak zrychlí potvora a pak zrychlím i já, a pak už se bojim, fakt se těším na závěrečnou část.
  • Ty vole co furt mate proti Amnesii MFP. Ten pribeh bol podla mna fantasticky. A hudba a voiceactors boli urcite lepsi ako v SOME.
    • GlaDOS
      Nejúsměvnější je, že SOMA převzala spoustu vlastností, které měla A Machine for Pigs. Jako třeba žádné fyzikální puzzly nebo neomezená energie do baterky. Na to si teď nikdo nestěžuje. Osobně mám rád jak SOMU, tak AMFP.
      • Tak ono už z podstaty kým jste v Somě je blbost si pokládat otázku jaktože je možné neomezeně svítit .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit