Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gamesplayi <-- to je Cestina jak stehno.
  • Pavel by se mohl alespoň trochu snažit, i když ho sem tam některá hra holt nebaví...
  • Hosi, kdyz uz pilotujete letadlo, zkuste zatahnout podvozek, abyste se dostali vejs :D alespon tak to fungovalo v san andreas, nevim jak tady.
  • jen takovej detail, to tam nejde nastavit citlivost rizeni?

    vzdyt ten olejnik nedokaze jet snad ani metr rovne *5*
  • hraju to na 8k monitoru je to super
  • GTA V jsem dostal letos k vánocům, stále ještě hraji na PS3. Když jsem viděl to šílené ovládání PC verze z klávesnice, byl jsem rád za to, že mám konzoli a že i hry na PC hraji pomocí gamepadu. A k čemu mi bude třeba i 8K rozlišení, když jen za grafickou kartu musím dát více než za celou konzoli? Pak řešit kompatibilitu ovladačů atd. Sledovat jsem do konce nevydržel. Dobrovský mě poslední dobou fakt nebere. Pořád někomu skáče do řeči a ne už opravdu není vtipný. Inu časy se mění. 40 na krku, vrstevníci vyhořeli, mladí frikulíni mi zvyšují tlak, jestli nebude čas se na celou herní scénu vysrat.
    • Musim hrube nesouhlasit, jedina vyhoda konzole je rizeni aut a letadel, ve zbytku je hratelnost PC verze o 300% dal. A to mam hru dohranou 2x na xboxu, kdyby nebyl na Xboxu autoaim, tak to snad ani nejde hrat.
    • za sebe můžu říct, že mi PC ovládání vyhovuje mnohem víc, hlavně přestřelky jsou na K+M mnohem lepší, ale taky lehčí
      • Ano dlouhé roky s myší a klávesnicí i u mě nechaly následky. U střílení mi ta myš možná občas chybí, ale v hrách typu GTA, RDR, L.A.Noire výhody gamepadu převažují. Nedávno jsem rozjel znovu L.A.Noire, ale tentokrát s gamepadem, užil jsem si to na PC více než při mém prvním pokusu s myší a klávesnicí.
        • Hanzales
          Re: 11
          Určitě bych doporučil Xbox ovladač. Obecně se drží nejlépe, mně se taky vždycky držel nejlépe, valná většina her ho podporuje a není třeba nic nastavovat, či měnit, prostě paráda. Nyní mám připojen gamepad z PS3 (chová se jako ten Xbox včetně vibrací) a taky super. Před tím jsem měl Logitech Rumblepad II a vždy při přímém srovnání působil mohutněji, neohrabaněji a třeba MK se s tím hrál o dost blběji, než s tím Xbox/PS3 ovladačem. Navíc v některých hrách bylo třeba použít xinput ovladač a občas to i blblo v některých hrách (Sleepeng Dogs třeba).
        • Hanzales
          Já to tak hraju, při jízdě chytnu do ruky gamepad a při chůzi miniklávesnici (g13) a myš. Jde to dělat i v gauči a je to paráda, jen je nevýhoda, že při chůzi pro pivo je třeba podložku přichycenou na stehně vytočit do strany :)
          Jinak pěkně se dá řídit i na klávesnici, jen musí mít člověk vycvičeno ještě z dob nfs1 (popoťukávat, popoťukávat) a trefíte se mezi dvě auta nádherně).
        • Uvažuju k PC o gamepadu na ježdění károu asi spíš xboxovej ten mi přišel že je optimálně ergonomickej, ovládání můžeš snadno přepínat, ale střílet chci s myší a klávesnicí, jinak L. A. Noire je pecka, na gamepadu jsem ho zatím nezkoušel
        • nejlepší kombinace asi bude gamepad na lítání a ježdění a K+M na pěší akce, přemýšlel jsem že prubnu i volant na ty jezdící části, ale to se mi pak už k němu nevejde na stůl klávesnice - first world problems *4*
          • del0
            Gamepad nepotřebuješ. Volant na jízdu, hotas na lítání a myš na FPS. *5*
  • jako musim se fakt pridat ,ale ty gamesplaye uz fakt nejde sledovat.olejnik je v pohode.ale ten zbytek hruza .zabava fakt mozna pro deti.a nejvetsi fiasko jsou ty gamesplaye s vrobelem a ty vase nahaty sceny.to ma bejt jako vtipne? meli by jste se dat games do kupy uz ani fight cluby nesleduji.uz to neni ono.pomalu jsem presel ke konkurenci .kde jsou sice o neco mladsi ale o dost serioznejsi redaktori ;-) . snad se date do kupy .je mi 25 let a z takovy srandy zaujmete do 15ti let. zdar a silu
    • pan_Revoluce
      Musím souhlasit. Přijde mi, že kluci mají všichni ohromný talent, ale nabrali si toho tolik, že tím začíná hodně trpět kvalita. Osobně to vidím nejvíc na podcastu, který jsem považoval ještě před pár lety za absolutní špičku, a postupně se změnil ve velmi unavené, uzívané (doslova) povídání chlapíků, kteří raději posté odpoví na dotaz "ano" nebo "ne", protože to chtějí mít rychle za sebou.

      Samozřejmě o tom vím prd, ale z pohledu zvenčí mi to tak přijde. V nouzi odfláknout přípravu je v klidu, uhrajete to na osobní kouzlo a talent, ale jakmile se z toho stane pravidlo, lidi to poznaj.
  • Nevim, co maj furt lidi s tou ctyrkou. Me se to na PC hralo vyborne. Hral jsem to sice po nejake dobe, ale zadny patch jsem neinstaloval a vsecko bylo ok.
  • jakubc
    Nechcete otestovat i módy? Už jich pár je:
    http://gta5.mujsoubor.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit