Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už chápu, kde lidi berou ty mylné informace. Kouknou se na gamesplay tady na Games. Destiny hraju a některé věci co ve videu řekli, jsou totální blábol. Games.cz mám rád, ale tohle se fakt nepovedlo.
  • Zabudli ste pridat stvrtu skupinu - ta, ktora sa rada hra hry a nie je rozmaznana, tj. neriesi srac~ky - Destiny sa zatial dobre hra (po 5 dnoch), najvacsia zabava je to s kamosmi a je mi jedno aky to malo alebo nemalo hype. Hru som si zahral u kamosa, pacila sa mi, tak som si ju kupil.
  • Má pěkně záludné otázky. "O čem ta hra je?" Co mu na to mohl odpovědět ?
    Je to další tupá střílečka, jakých už jsou desítky. Ale zase to má 4 nebo 5 druhů nepřátel.
    To je super !
    A má to dokonce i jednu extra abilitu, která se graficky liší, podle zvoleného charakteru !
    To bude legenda na kterou budou ve stáří všichni vzpomínat !
  • Gejmsplejovat, to je něco jako hrát ?
  • Jsem jediný, komu se u video recenze, rozjíždí sync videa a zvuku ?
  • Teď jsem si uvědomil, že po Titanfall je to jen další online FPS zívačka. Vyjde někdy v budoucnu vůbec nějaká dobrá FPS? Naposledy byl dobrej Wolf a to byl jen single. Od Advanced Warfare moc neočekávám a jiný chystaný FPS mě nenapadaj.

    Okurková sezóna. Budoucnost patří indie hrám. *5*
    • battlefield 4, ma to prakticky nekonečnou znovuhratelnost i když je to starší hra
    • battlefront ? evolve ?
    • nevyjde, protoze packovacem se fps hrat na urovni proste nedaj *6*
      • Pokud člověk není neschopný vymatlaný kopyto, jehož jedinou mozkem zvládnutelnou abilitou je pohyb myši nahoru a dolů a zadupávání pár kláves do stolu, pak bez problémů. Ale jako tolerantní člověk chápů, že ne všichni můžou být tak nadaní jako já, a že žiju mezi podřadnou držkující pryží, která je tak schopná jako lejno u cesty.

        PCčkář, co hraje na gamepadu
        • bez autoaimu to budes jako kopyto vzdy, to je realita

          smrdlani prstem se presnymu polohovani celou rukou nemuze rovnat, a to nemluvim o citlivosti a rozliseni senzoru
          • Mezi gamepadem a myší není ve hraní FPS rozdíl. A kdo to nevidí, je u mě za kus neshopnýho nadutýho de*bila. Není co řešit...
            • Gamepad používat umím, elitista nejsem, shodneme se na tom, že jsi masochista, to je fér, ale nejsi sám, bohužel takových magorů je plno, ale je to váš zánět šlach ne můj. Na pár vteřin/desítek vteřin trvající zápasy ve street fighteru si klidně gamepad vezmu, ale hrát s ním frenetické FPS fakt nebudu, aby mě bolely ruce, ale mohl jsem si říkat jaký mám skill *7* *6*
            • Očividný Mr. Lopata

              gamepad je presnejsi nez mys To jsem ani nepsal. Napsal jsem, že gamepad je pro hraní FPSek naprosto roven myši. A to je pravda, za kterou si stojím. Sám hraji převážně s K+M, ale u gamepadu jsem při hraní stříleček nenerazil na žádný obtíže, který by mě měly jako hráči kakastrofálně vadit a vyrušovat. A znovu, rozdíly v nějaké té rychlosti nepatrný...

              Jinak, já bych to shrnul tak, mistři. Vy mě svými blitky nebudete přesvědčovat a nepřesvědčíte o tom, že myš je něco víc, než jiný ovládání, a já zapomenu, že jste parta gumáků s demagogickým tvrzením, kteří při té své elitnosti pozbyli schopnost zvládnout ničím omezující analog a pár čudlů. Což je sice smutný a zarážející, ale ho*no s tím udělám. To je fér, ne?
            • pan je ocividne troll
              zadny clovek nemuze rict ze gamepad je presnejsi nez mys a myslet to vazne.
              nebo mozna jeste drogy toto delaj z lidi.
            • Gamepad je super věc..............na bojovky, hry jako streetfigter. Pokud se bavíme o FPS je to jako kdyby ses chlubil, že umíš řídit auto nohama i když máš zdravé ruce. To je možná dobré na vesnici kde projedou 2 auta za týden, ale ne na provoz v centru Prahy. Gamepad nebyl nikdy myšlen na hraní FPS to že se na něm naučila spousta lidí i bez autoaimu(který drtivá většina hráčů FPS na konzoli používá), je úplně něco jiného, taky umím rozdělat oheň za pomocí 2 dřívek, ale když mám možnost, použiju raději zapalovač
            • No jo, zajímavý, ale zbytečný, Gamepad, to je ekvivalent kvalitní herní myši a hraje se s ním úplně stejně jak kdejakýmu magor-profesionálu s myší, která mu přichystává i brindáček. Rozdíl žádnej, džentlmeni.
            • možná mezi gamepadem a starou kuličkovou myší, taky něco pamatuju, ale používám herní myš s vysokým dpi a rozdíl gamepad/myš je asi takový, jako rozdíl šnek/gepard. Navíc je plně programovatelná a má úložnou paměť na kterou si uložím profil a nikde nemusím konfigurovat znovu. Kdo to nevidí je u mě za kus neschopnýho nadutýho deb*la, který má přehled o moderních technologiích asi co moje babička. Není co řešit... přesnost, rychlost, ergonomie, přizpůsobitelnost, sorry jsi totální ignorant. Kup si pořádnou herní myš, ale pozor možná budeš plakat blahem a umřeš *7* do té doby si tě na pc dá průměrný hráč s herní myší v jakékoliv hře k svačině
            • No není. Jo, jestli myslíš puntičkářsky ve vzhledu, no to pak jo, ale to při té vší inteligenci tady připočítávám samozřejmosti. Ale jinak, na hraní her a stříleček zvlášť, to nemá vliv.
            • Ježiš, to jsou zas ho*na. Prý: Není rozdíl. Asi by sis měl vytáhnout hlavu z pr*ele, očividně ji tam máš už dlouho. Neříkám, že se na tom hrát nedá, ale že mezi tím není rozdíl, no...Tak aspoň jsi pobavil, když už nic.
            • Má pravdu. Na autíčka je gamepad super. Hlavně s analogovou spouští.
            • Jsi srandista prrdel. Problém je, že střízlivě a ze zkušeností zcela usuzuju, že gamepad je na hraní FPS zkrátka bezproblémový a není rozdílu mezi tímto ovládáním a tím v případě K+M. Těch pár setin posunu myší je zanedbatelných. Ale od vyfetované huby, který se nechala pohltit něčím takovým jako je Q3, nemůžu očekávat pochopení, pochopitelně...
            • Já bych řekl, že je co řešit. Tvojí hlavičku. Měl by sis s ní někam zajít. Nedokázat rozlišovat realitu od fikce může mít závažné následky pro tebe i tvoje okolí.
  • smrt konzolistum, zabitím jedného konzolisty zachránite jednu pc hru
  • ted nekdo dal ten raid co tam je trvalo jim to 12hodin.. by jste si meli v recenzi upravit gametime :D
  • Strašně mě zarazilo jak má hra dlouhé loadingy.Pokud to bude někdy na pc tak to určitě zkusím.
    • jsem tvou vetu nepochopil.. budes hrat hru protoze te na ni oslovily dlouhe loadingy? :D
      • Tohle vypadá na ženskou. Mezi první a druhou napsanou větou proběhlo v hlavě ještě spousta věcí.
  • Podle mě naprosto unikátní hra.

    Skvělé MMO, kde spolu může hrát max. 6 hráčů! Unikátní nikdy neviděné herní módy pak nabízí skvělých 6 vs 6 hráčů, což je úžasné a jistě to nabídne epické bitvy.
    Zcela originální fyzika nabízí neobvyklé herní zážitky na Marsu, Venuši, Zemi a Měsíci. Je úžasné, že byli tvůrci hry natolik prozíraví, že přidali na každý hráčův oblek příslušná závaží, aby nebyli hráči sužováni odlišnou gravitací. Tento krok skvěle prohlubuje uvěřitelnost prostředí a herní zážitek.
    Musím též pochválit velmi zajímavou mimozemskou rasu nepřátel, kteří volí velmi překvapivou a tedy unikátní a inovativní bojový styl a promyšlenou taktiku. A opět musím pochválit Bungie, že stále myslí na hráče a pokud by náhodou hráč minul, je tu ještě autoaim. Bungie je prostě dále a myslí hlavně na nás hráče a ne na nějaké mimozemšťany!
    Příběh je dokonalý a promyšlený. Je natolik promyšlený, že je zcela mimo schopnost hráče pochopit, proč má bojovat mečem, když má k dispozici střelné zbraně a vlastně obecně o co jde. Něco takového se stává opravdu jen u velmi komplexních příběhů.
    Je toho mnoho, co bych pochválil. Je to prostě úžasná hra. Doufám v množství DLC - samozřejmě placených, abych Bungie poděkoval za jejich práci a řádně jim za to zaplatil. Za mě 10/10. Nejlepší hra všech dob.
    • Bohužel, přesně toto je zatím styl, jakým se Destiny prezentuje. Věřím, že časem se z toho stane hodně zajímavá akce, ale v současném stavu, je to hodně na pousmání na to, jak bombastické to mělo být.
      Kromě pěkného prostředí, to zatím má prvky kdejaké budgetovky.
      • Takhle to dopadne když jdou 2/3 peněz do reklamy a do hry až zbytek.
        • jinymi slovy lidi jsou cimdal tupejsi a ten pre-release brainwash funguje u drtive vetsiny her dnes. trosku k zamysleni. staci kdyz lidi nebudou tak tupi, odignorujou PR, pockaji treba na recenze... namisto toho uz ma milion lidi objednany sberatelky s figurkama :D za x tisic a zjistujou jaka hra je az kdyz uz je pozde... na tomhle je dnes celej tenhle byznys zalozenej a zjevne funguje kdyz se takovych her prodavaji miliony :) takze v podstate je to presne tak jak to byt ma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit