Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čo vám drbe veď v Japonsku takto bežne vypadajú !!! Jaký homoši ,všetci by ste boli radi keby ste mali také parádne vlasy !!! Za to že polovica z vás tu má piešinku tak tu nemusíte drístať také kokotiny !!! Stotisíckrát simpatickejší než ten nechuťák špatný zo Zaklínača Gerald z Rivieri !!!
  • Femto
    Proč máte problém přijmout mužskou krásu? Za krásné ženy vám hrát nevadí a za krásné muže, ano? Pokrytectví. Není nic špatného na metrosexuálech. Proč odsuzujete někoho jen tak šmahem. Opravdu si to můžete dovolit?
    • Jack1947
      Protože panák ve hře aby nebyl vidět by měl mít brnění( njaké svaly pořádné ne) atp... neřikám že ve FFXV je tohle nepřekročitelná zábrana jen je to jak už se psalo celkem komické.
    • Nemám nic proti metrosexuálům ani gayům, ale nevidím důvod a absolutně mě neláká hrát za takovou postavu v RPG. Jó, kdyby ta postava byla jedna mezi nemetrosexuálama, tak je to něco jinýho, na tý odlišnosti by se daly stavět nějaký dialogy a situace, ale když jsou takoví všichni, tak to nemá význam. Navíc ten fakt, že je každej druhej metro mě odrazuje ještě víc. Mám pak pocit, že je ta hra dělaná primárně pro metráky.
      • Tak, tak... ono situace, kdyz jupik, ktereho hlavni zivotni problem je sladit barvu fusekli s trikem, vylit na sebe kybl parfemu a na hlave vytvorit uces, ktery vydrzi i nuklearni vybuch (ano, tim myslim metrosexuala) necekane vytahne obourucak, ze ktereho by se pos*al i Barbar Conan, je znacne komicka...clovek by cekal, ze nepriteli brutalne zautoci pinzetou na oboci.
        • Femto
          Já nevím, v jaké době a kde žijete lidičky, ale když jdete někam do společnosti, tak člověk logicky použije vosk na vlasy, aby udělal něco s vrabčím hnízdem na hlavě, hodí na sebe něco pěkného a samozřejmě použije parfém, aby voněl svému okolí. Navíc tohle je JRPG, od nepaměti tam byly šílené účesy, možná jak doba a grafika pokročila, tak to lidem vadí více, ale podívejme se na Ashley Riota. Polonahý metrosexuál se šílenými vlasy a nepamatuji si hate na Vagrant Story v tomhle směru a to ani v současnosti, lidi mají rádi Vagrant Story pořád.
          • Fordzy
            Myslel jsem si, že jsi normální, ale když vidím, že v jiné diskuzi píšeš o tom, že chlapy co si neholí hruď jsou zaostalí a tady zase meleš o vosku na vlasy, tak začínám mít pocit, že budeš trochu stříklí na hlavu. Ale samozřejmě nic proti. Žijeme ve svobodné zemi a každý má právo být teplouš. Já si dál budu chodit s chlupatou hrudí a považovat se za pravého muže. A ženy mají rádi když se můžou pořádně zachumlat do něčeho hebkého, ale ty máš očividně zkušenosti jen s chlapečkama. *7*
            • Jack1947
              Naštěstí je Femto jen neškodný troll - na internetu se chová jinak než v reálu aspon doufám.

              Jinak tohleto co tady vede za diskuzi je až moc vtipné... prej chlupatá hrud a vy ostatní ho vydatně vykrmujete ( nebo překrmujete?) to by jste taky tolik neměli hehe. Ještě že nikdo z redakce tu přes svátky není.
            • Inquisitor
              Co řešíte. Jsou ženy co mají rádi chlupatý a ty co ne. To je tak normální, každý má rád něco. Každý zboží má svého kupce. O tom se můžete dohadovat do nekonečna, pro koho je co ideál krásy. Žádný univerzální mustr na to není.
            • Fordzy
              Díky. Taky přeji mnoho úspěchů s chlapečkama. Jak ty to vlastně děláš? Si rozepneš hruď a lákáš chlapečky na naolejované kluziště nebo svými odlesky vysíláš láskyplnou morseovku?
            • Femto
              Tak aspoň ty malý holky, sice mi to nic neříká, ale lepší než chlupatá hruď, ta nepřitahuje vůbec nikoho. Ono je totiž opravdu pro každou ženu 100% "sexy", když si vezme muž košili, kterou si nechá trochu rozeplou a lezou mu z toho chlupy *11*

              U herní komunity jde vidět, že má opravdu spoustu skutečných mužů, každý je tu neskutečný chlupatý macho. Takoví chlupatí alfasamci, kteří mají, kterou chtějí, by člověk na herním serveru nečekal. Jsem rád, že jsem se dostal mezi vyvolené na Games.cz a mám tu čest s nimi diskutovat. Je mi ctí vy praví mužové.
            • Hladká nechlupatá hruď přitahuje hlavně hodně mladý nevyspělý holky, takový ty co mají za ideál Justina Biebera. Samozřejmě u japanofila mě nepřevapuje, že je na malý holky.
            • Femto
              *1* *1* *1* Kurwa ty jsi mě rozesmál. Jestli chlupatá, zpocená hruď dělá pravého může, tak opravdu nevím, odkud jsi spadl. Takže v podsatě je jedno jestli jsi gentlman, jak se chováš k ženě, hlavní je, že máš zpocenou, chlupatou hruď a jsi chlap. Je mi zle *11* Hodně úspěchu se ženami *4*
          • Ja nevim, do jake spolecnosti chodis ty, ale ne...a chlapi v hospode by sa asi divili, kdybych tam dovalil se svickou na hlave...Vagrant Story neznam, JRPG nehraji z mnoha duvodu, prapodivne postavy jsou jen jednim z duvodu.
            • Femto
              To se pleteš v úsudku, já nikomu nechci rozšiřovat obzory, obzory si každý musí rozšířit sám *4*
            • Pokud mi ma muj omezenej pohled rozsirit nekdo jako ty, tak ano, tezko...
            • Femto
              Já neříkám, že v létě nepiji kafe, jen říkám, že v zimě nemám chuť na pivo. To je zcela normální. Jelikož občas chodím na tenis a naproti baráku mám kurty a čepují tam Dalešice, ta jdu prostě tam přes léto. Hospody mně nic moc neříkají. Těžko přijmout i jiný pohled na svět než tvůj omezený na chlupaté zadky a pivo v hospodě, že?
            • Ty vole... :DDD...mas skvele informace, chlapi ve mestech chodi na pivo na kurty, kam jinam. A kafe piju i v lete, jsem zkratka barbar s chlupatym zadkem...
            • Femto
              No, nechodím mezi chlapy do hospody, v tom asi bude ten kámen úrazu, neznám tohle myšlení, jak se dívat na svět jako chlap z hospody u piva. Jsem z města, takže spíše divadlo, kino, kavárny, restaurace. Samozřejmě přes léto nemám problém zajít na kurty na pivko, ale přes zimu se pije kafe či víno!
      • Femto
        Tak to prostě nehraj, je poměrně vtipné, že máš potřebu řešit jednu hru, kde jsou čtyři metrosexuálové jako hlavní hrdinové. Že takových her je... Máš na výběr, nikdo ti nedrží zbraň u hlavy, abys to hrál, ti to nesedne, tak to nehraj, máš x dalších západních RPG, kde hraješ za bílého třicátníka - enjoy!
        • jo, ako napr. Nioh - oh wait...
          • Femto
            Nioh má naprosto generickou, nezajímavovu, tuctovou hlavní postavu a vidím to jako hlavní problém té hry, takže souhlas.
    • Tady hošane, pusť si tu vaši: https://www.youtube.com/watch?v=D0DcJXIyuoE *15*
      • Femto
        Připadáš si drsně, když se na internetu anonymně vytahuješ proti gayům a metrosexuálům? Doufám, že jsi takový macho i v reálném životě hlavně v konfrontaci s opačným pohlavím. Že ty se ženami moc nestýkáš, protože takové názory jsou dost často pro ně odpudivé, pokud jsou tedy aspoň na částečně na úrovni....
        • S manželkou se homoušům smějeme často a nadáváme jim společně. *5* Např. z průběhu jízdy řidičů v typickém homoautě (Peugeot nebo Mini) to odhadujeme naprosto přesně. Nebo podle vzhledu, tam ovšem často váháme, jestli se jedná o teplouše, hipstera nebo jinou pošahanou osobu. V jediné věci se rozcházíme - v tom, jak to "léčit". K mému návrhu vytřískat to z každého gaye bičem nebo gumovým kabelem je bohužel skeptická a je příznivkyní spíše psychologické práce s postiženými. Tak doufám, že jsem to vysvětlil dostatečně a k Vaší plné spokojenosti. Mimochodem, s anonymitou problém nemám, bývalému kolegovi v práci jsem nadával do buzen denně.
          • Femto
            I takové jedince je potřeba na světě, pak si o to člověk více váží lidí, kteří jsou bez předsudků *3*
            • Hele, Femtiku, tebe ten muj chlupatej zadek nejak zaujaj, nech toho, nic nebude...
            • To by teda měl úroveň. Zajímalo by mě, kolik tatínků a maminek by se na jeho výchově vystřídalo.
            • Femto
              Hnus a odpad jsi jen a pouze ty a tvůj chorý mozek. Lituji tvé rodiče, lituji tvé okolí, lituji tebe. Tví rodiče evidentně selhali, možná škoda že tě nevychovával nějaký ten registrovaný pár, měl bys aspoň úroveň, o které v současnosti nemůžeš ani uvažovat.
            • Je to fajn, protože platí přímá úměra - tam, kde se ve zdravé společnosti teplí devianti občanům hnusí a metrosexuálové jsou pro smích, tam není ani tolerance pro primitivní černochy, vymaštěné muslimy, feministky a také tam nehrozí muslimský teror, ani ve škole zvrácené vymývaní dětských hlaviček homo propagandou, ani nehorázné požadavky na registrované partnerství nebo adopci dětí. Proto se nestyďte přátelé opovrhovat homosexuály, nebojte se nenávidět jiné rasy a etnika, učte své děti zdravému odporu vůči islámu, naučte je nesnášet vegetariány a jiné pošahance, protože tím vytváříte společnost, které se problémové menšiny raději vyhnou. *5* A to je dobře, protože jinak nás čeká život v hnusu a odpadu.
            • Femto
              Je fajn sledovat, jak z metrosexuálů jsi se dostal k Islámu. Běž se vyblít na Novinky nebo se vysměj se svou tlustoprdkou nějakým těm lidem, na které nikdy nebudete mít. Frustrace a mindráky jsou v tobě silné. Evidetně chlupaté zadky a piva v hospodě lidem štěstí nepřináší, jak tak pozoruji *4*
            • Naštěstí je ve východní Evropě takových lidských sraček dostatek na to, aby hloupí humanisti jako Ty mohli na vánoční trh bez rizika, že jim přejede hlavy 16t náklaďák nebo mohli pustit dcerky na Silvestra před dům beze strachu, že jim kalhotky neprohrábne nějaký černý pařát. *1*
            • Femto
              "krasnym znasilneni "

              To zní jako oxymóron.

              @Hacendado Nemám slov v podstatě. Hry evidentně sdružují tolik lidských sraček, že to mi to bere slova
            • Jo jo, jen si jich važ, díky nim najíždějí kamiony v Nice a Berlíně do lidí, v Paříži, Londýně a Bruselu bouchají bomby a v Praze na nějaké "Pýše" exhibují odporní devianti. Jen tak dál. *1*
            • Vis o tom ze zenska chce poradnyho chlapa a ne nagelovanou babovku co vazi 60 kg? Nehlede na ty keci o romantice. Skoro kazda tajne sni o krasnym znasilneni a preferuji, kdyz si je chlap vezme jako fenu, nez laskani.... toliko zkusenosti.
    • Jo...
  • Doporučuje ten film, ale sám ho asi neviděl :D Noctis byl na začátku na vozíku.
  • Kvalitni gameplay ukazal podstatnou cast hry a nebyla to nuda,asi ji koupim az bude ve sleve...akorat zda se mi to nebo vubec neukal magii v zapojeni boju..?
  • 'N Sync: The Game
  • Japonci si opravu libují ve stvořeních u kterých není jasné zda to je muž nebo žena.
    A také v neuvěřitelně velkých zbraních, monstrech apod.

    Sice tohle ve hře nesnáším a nepřidává to na uvěřitelnosti světa ale musím se tam zajet podívat. To bude jak v cirkusu.
    • "To bude jak v cirkusu."

      Spíš jak na ostrově Dr. Moreau. *15*
    • a to je ešte len špička ľadovca :) japonsko je z pohľadu európana temer nepochopiteľná krajina. sú kultúrne úplne inde ako my. nie lepšie, nie horšie, len inde, iný prístup, iný pohľad, proste inde.
      návštevu ti ale odporúčam len v prípade, ak si otvorený novým veciam a iným pohľadom na svet. inak budeš vážne ako v cirkuse. len neviem, kto bude návštevník a kto exponát ;)

      P.S.: podobne to platí o väčšine ázie. je to proste iná kultúra ako naša západná.
    • v zapadnich rpg si zsse libuji v neuveritelne tezkych armorech a skacou v nich pres ploty a ze skal jako by nic. A v zapadnich rpg mas naopak jistotu kdo je homosexual a kdo ne, to se tam zviditelnuje velmi casto. kdybych to chtel krapet zjednodusit a bagatelizovat, mohl bych rict ze zapadni rpg jsou ujete kraviny o teplousich v heavy armoru:)
      • nekromant33
        nevím proč, ale metrosexuálové mě děsí víc než popírání fyzikálních zákonů
        • A uplne nejhorsi jsou metrosexualove popirajici fyzikalni zakony *4*
          • najhorsie su fyzikalne zakony popierajuce metrosexsualov
      • tak nehraj szracky poslednych rokov, kde sa hlavne bioware inspiruvava prave japonskymi gebuzinami

        take Tyranny, Pillars of Eternity nic z toho co pises neobsahuje, ty popisujes len mainstream(narozdiel od japonskeho mainstreamu, ktory je presne taky ako ho opisuje "i" v prvom komente)
        • Dohrál jsem teprve první akt, ale zrovna Tyranny mi taky pěkně pije krev - sice ne LGTB nádechem, ale genderovou vyvážeností. Snad polovina všech NPC ve hře jsou ženy - což je na pováženou, když uvážíme, že hra se odehrává v prostředí elitních jednotek starověkého vojska. Přijdete do tábora těžké pěchoty a tam je polovina mužstva (sic!) včetně důstojníků ženského pohlaví. Kde je Magister Peditum, ten by k tomu měl, co říct.

          Čtyři šampóni ve FF15 jsou prostě čtyři šampóni. Ale politicky korektní Tyranny je politická agitka - a to dost kazí zážitek ze hry. Je to součást tzv. indie epidemie - politická agitace mířená na určitou skupinu herních žurnalistů.

          Jinak se mi Tyranny líbí, neremcal bych, kdyby jí skaven nezačal dávat za vzor západní RPG bez těchhle vlivů.
          • mne zeny v hypotetickom historickom starovekom vojsku nevadia, kedze aj hlavny zapornak je zena(asi)
            aj to beries ako politicky korektne? :)
            • To mi přijde OK, královny byly, kam paměť lidstva sahá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit