Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Co mě vyloženě štve, že čím více lidí máte tím to je horší. Normálně by třeba více lidí šlo něco zkoumat v noci ven. Ale takto nic nedělají a jsou pouze na přítěž *10*

    Pak je skoro nutné je odmítat a hrát to s minimem postav. Jejich speciální dovednosti nejsou moc důležité, když se nevyužijí pravidelně ale jídlo apod. to pravidelně mít musí.
  • Akoze nic v zlom ale predtym ked ides hrat nejaku hru na gameplay mohol by si si ju prosim ta aspon trocha zahrat ? Bolo tam jasne vidno ze to hras po prvy krat... a bolo to hodne slabe.. Miestami som sa az mucil od smiechu ako nemas sajn o tej hre... to by sa ale nemalo stavat.
    • Jack1947
      Já jsem rád když to nehraje někdo kdo to má dicky naštudované a ví co a jak. Že je prostě vidět že každý může dělat chyby... mne by nebavilo koukat na nějakého machra co to sjede celé ( nejen v tomto případě) za hodinku.

      Tak můj názor, hlavně mi jde o člověka co hraje a řiká k tomu což pan Dobrovvský a jiný ( Olejník, atp...) plní na jedničku. Mohli by se trochu připravit. Ano ale to není zásadní. Letsplayeri nesleduju ale u Games to je vyjímka... mám jejich games/retro rád.
      • Chim
        O kvalitách Pavla a ostatních o tom žádná... Ale tu hru mám docela najetou a některé ty chyby co tam Pavel prováděl... prostě je to škoda. Určitě nechci, aby to hrál někdo, kdo tu hru zná od A do Z a jen si to za tu hodinu "odkliká". Tahle hra ale není zas až tak složitá a prostě hodina-dvě přípravy by ten gamesplay posunula o level výš.
        • Jack1947
          Ano, to je možné... no já se u gamesplaye trochu nudil ale to je tou hrou nikoliv Pavlem. Ten je gamesplayer dobrý.

          Tak řekl to že je to pro něj trochu premiéra, ano připravit se mohl. Nezdálo se mi že by tam nějak déle tápal.
    • Chim
      Pravdu máš. V tomhle směru mě ten gamesplay taky trochu zklamal.
    • Gamesplay se mi líbil, ale souhlasím, že by příprava mohla být lepší. Alespoň ty základy. Jinak mám Pavla v oblibě. V jeho podání se jedná o relaxační gamesplaye.
    • *pucil samozrejme
  • To je tak strasne uvolnujici koukat na rozumny gamesplay, kde nikdo nema kadenci 10 slov za sekundu, nejeci pri kazdym lekavym okamziku a neco o te hre vi... Let's playe nemusim, ale v podani Pavla, idealne v kombinaci s Honzou se vzdy rad podivam.
  • OT: na GoG prijemna a imo povedena strategie + tower defend sangfroid_tales_of_werewolves za 35,- korun

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit