Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No Man's Sky Angry Review
    https://www.youtube.com/watch?v=uTTPlqK8AnY
    Tahle recenze poukazuje na všechny sliby co kdy kdo uvedl a je to i s video důkazem...
    • Proč mají všichni potřebu neustále něco "dokazovat"? :)
      • Je dobře, že se podvody a lži vytahují na světlo a hráči nejsou jen ovce, co si nechají kadit na hlavu, aspoň někteří ne, někomu se to evidentně i líbí *4*
        • Samozřejmě, že se to "někomu" líbí. Ne každý má potřebu hned své dojmy ventilovat světu. Kdyby hra přišla na Kickstarter s tím, že bude všechny ty věci obsahovat v den vydání a nebylo tomu tak, neřeknu ani popel. Takto se ale vytahují různé roky staré rozhovory a pak se z toho dělá, jaký že je to skandál. Osobně bych řekl, že museli udělat značné kompromisy v tom, co ve finálním produktu bude, aby stihli datum vydání. Asi chyba, že raději hru neodložili, nepokračovali ve vývoji, případně hru nevydali v jakémsi předběžném přístupu, což by ale možná ztratilo kouzlo chtěného objevování neznámých světů. Ta komunikace mezi vývojáři a hráči zakulhala. Ostatně, je to snad jediná hra, která nesplnila očekávání? Mě se jen zdá, že jako nezávislá hra bez nějakého pevného základu se do ní snadno kope.
          • Myslím, že někteří si nechají rádi kadit na hlavu. her co nesplnily sliby bylo vícero, ale marně přemýšlím, která to dotáhla na úroveň NMS, možná Fable, ale to je Molyneux level masterclass buls*tting a Peťa za to taky schytává hate doteď. Chyba byla, že nejednali s hráči na rovinu, kdyby se Murray postavil jako chlap a jasně řekl "máme zpoždění, nestíháme, chybějící featury co znáte z trailerů dodáme v dlc, zatim vydáme co máme" hned by schytal menší hate.. a indie hra se má prodávat za indie cenu, pokut hře napálíš AAA cenu, musí počítat s tím, že ji lidi budou tak měřit
        • Pokazde se vyroji milion fanboyu co maji predobjednano a nejsou schopni priznat, ze vyhodili prachy za podprumernou hru. Clovek by cekal, ze kdyz je to tak super hra tak budou hrat a oni misto toho obhajuji hru v diskuzich .....
    • ale Polacek by ti vysvetlil ze nikto nic nesluboval a sean murray nic take nepovedal. na vine su hraci. :D a hra je zevraj dobra :D
  • eStar
    Video od Angry Joa. Moc zajímavá je část mezi desátou a osmnáctou minutou která se zaměřuje na lži Seana Murraye.

    https://www.youtube.com/watch?v=uTTPlqK8AnY
    • Tak hlavní otázkou je, kolik těch "lží" tu hru opravdu kazí? Jinými slovy jak moc by ta hra byla když by je splnil? Například se dělá obrovská vědo z toho, že tam měl být online. Ale ten ohlášený online měl být velmi vzácnou záležitostí. S tím, že většina hráčů by na někoho jiného nikdy nenarazila. ostatní možná někdy někde jednou.... takže když by tam ta funkce byla, stejně by se pro nás asi nic nezměnilo ne? Přesto se z toho dělá událost, jak když by někdo zrušil online ve WoWku. Prostě se tu ty "problémy" hrozně okatě nafukují a přehánějí.
      • Ve hře původně měly být portály, co by sloužily jako waypointy mezi planetama, ale uplně by stačilo, kdyby hra neměla tak debilni interface a šly tam hledat planety podle jména např.
        • A s těma portálama je jakej problém? Podle infomací před vydáním měly být ve hře portály. Ale jejich využití mělo být záhadou, kterou bude muset komunita rozluštit a nebude to úplně snadné a hned. Jak to vypadá ve finální hře? Portály tam jsou (stačí zagooglit - najdeš screeny i videa). Jen nikdo zatím neví jak je aktivovat? Čím se to tedy liší od slibů?
          • Podivej se na to video !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Ne, neni to záhadou, je to v jednom videu, týpek vleze do portálu a vyleze na jiný planetě, klasický teleport, systém waypointů, který by usnadnil vracet se na navštívené planety a tedy i kontakt s ostatními hráči, ale bez mp stejně nemá smysl se kamkoliv vracet, takže jsou teď už zbytečné
            • eStar
              Iggy: Tvoje příspěvky jsou úplně zcestné a to jen kvůli tomu že sis nenašel ani těch 10 minut na to aby ses na to video kouknul, nebo alespoň na tu část co jsem doporučoval.
            • Ok... A problém je tedy kde? že portály hráči našli, ale ještě neví jak je aktivovat. Což bylo ohlášeno předem, že aktivovat je nebude jednoduché?
              Jako jedna věc je, když lže o něčem co tam pak není. Druhá věc je, když si někdo zjistí jen poloviční informace a pak je z toho zklamaný.
      • Zrovna multiplayer je z tech veci to nejnafouklejsi a zaroven snad to nejmin dulezity... mozna by ses na to video mohl podivat.
    • Jj par takovejch videi ktery ukazujou jak ten pan nepokryte lze a lze a lze uz je ale prej je to v poradku protoze to tak nemyslel a hraci si za to muzou sami.
      • vždyť lhali celé 4 měsíce před vydáním, to nemohli tušit, jak bude hra ve finále vypadat *1*
        • ako by povedal Polacek "musis to vnimat aj casovo". to co povedal pred takou dlhou dobou uz neplati! :D
        • eStar
          Největší sranda je že dokonce i ty trailery kterými se chlubili jsou úplně mimo a ukazují věci které ve hře aktuálně nejsou.
          • Ale on přece nikdy nelhal, podívej se na Gamesplay...
            • nebo fightclub, tam polacek pomalu dela stojky na hlave, kdyz slysi neco o nesplnenych slibech v nms
  • Hraju to na GTX 660 a i2500K s 3,2 GHz, 12 GB Ram. Hraju v okně na full HD monitoru s vypnutými stíny, vypnuté AA a textury medium. Hra se mi tu a tam podivně seká, ale jsou to seky dost podobné tomu, co jsem zažil v Space Engineers či např. Project Solus. Počítám, že vyjde patch na tohle, nebo se na to podívám sám a nějak to vyřeším nastavováním. Stejné to bylo u dvou zmíněných her - ty lagy jsou zcela identické. Jinak hra plynulá, za několik hodin hraní žádný crash, GOG verze. Mám štěstí.

    Planet jsem zkusil několik a pokaždé v podstatě spokojenost. Nevypadá to špatně. Sice doskakují objekty a textury jsou někde na úrovni Gothic III, ale dobrý. Stačí. Jinak se mi to líbí. Herní náplň je také ok. Je to ovšem hra určená přesně pro mě, takže chápu, že to někoho jiného nemusí bavit. Přechod z planety do vesmíru plynulý. Základny ve vesmíru ok. Mimozemšťani všech tvarů taky dobrý. Líbí se mi to.

    Co je totální pr*ser, je ovládání lodě. Letový model nula. Osobně nechápu, proč je tak špatný. I webovky s letadélky jsou na tom lépe. Je to někde na úrovni mobilní aplikace létání či ještě horší. Naprostá katastrofa. Je to fakt tragédie. Něco tak strašného jsem nečekal. Netuším, jestli se dá v lodi rozhlédnout - zatím se mi to nepovedlo. Každopádně na co budovat svou lodičku, či si kupovat nové, když létání s nima připomíná přinejlepším hluboký výtěr ze zadku? Vždyť je to (na PC) je o držení "w". Dokonce i přistání je zcela automatická záležitost. Chování lodě je zbytečně citlivé a prostě celkově o ničem.

    Samotný vesmír je divný. Planety jsou na sebe nacpané a všude to smrdí divným generováním světa. Elite Dangerous má také generovaný svět a přesto tam vesmír vypadá podstatně lépe. Nejvíce mi vadí blízkost planet. Celkově to vše vypadá, jako by prostě někdo ve Space Engineers naházel vedle sebe planety a "tu máš vesmír". Přitom povrch planet se mi opravdu líbí.
    • Takže za sebe nedoporučuju a to jsem hru hodně očekával a miluju vesmírné hry a létání. Možná koupit za pár měsíců ve slevě. Jenže to létání - ovládání lodě - oni stejně nezmění, řekl bych. Navíc hra nemá vůbec žádnou fyziku, což je taky docela směšné.

      Kdo chce lítat vesmírem, tak Elite Dangerous. Kdo chce hrát na planetách, stavět a má dobrý PC, tak Space Engineers. Jako specialitu by šlo zmínit Evochron. No a samozřejmě se čeká na Star Citizen a na další desetiletí, kdy by mohlo vyjít něco jako No Man's Fly ale lepší, doladěné.

      Ještě to ale překousnu a budu to chvíli hrát a uvidím. Kéž bych mohl spářit No Man's Fly s Elite Grindious, aby měli povedené dítě, které by si bralo to nejlepší z obou her. *6* *6* *6* *6*
    • O Menu a věci kolem jsou udělány divně, ale dá se na to zvyknout.

      Zkrátím to. Na této hře jde příliš vidět, že ji dělali především programátoři. Udělali nějaké prostředí, ale hru se jim nepodařilo udělat. Vždyť i na tom blbým menu je vidět, že hru prostě udělat nedokázali. To nejdůležitější - ovládání lodě a nakládání se surovinami je uděláno taky hloupě a taky z toho čouhá dojem, že to dělal třeba i chytrý týpek, ale jinak zcela mimo realitu a zcela bez zkušeností.

      Asi nic pro mě. Hru budu dále sledovat, ale zůstanu u Elite Dangerous, což je taky hra na míle daleko ideálu, ale aspoň se tam dá loď ovládat, což bych si přál i u No man´s fly. Sakra, vždyť když většinu času člověk má ve hře létat a těžit, proč aspoň tyhle dva herní prvky neudělali trochu normálně? Já to nechápu. Navíc má být hra o přežití, ale i tenhle prvek je udělaný blbě. V podstatě všechny herní prvky jsou udělány špatně. Vždyť oni neumí pořádně vychytat ani velikost inventáře. *1* *1* *1*
  • Navic Roberts mikdy nerekl ze SC na konzole nebude, a v dobe kdy hra bude snad hotova urcite bude minimalne 5 generace PS na svete a ta si z letitym cryenginem poradi jak nic. A byl by blbec kdyby to neudelal protoze by prisel akorat o penize. Koneckoncu Elite je taky na XONE.
    • Mozna ciste teoreticky a dost nepravdepodobne, bych jeste videl sanci, ze na konzole casem vyjde SQ42 pokud se jim ta hra povede. Ale u samotneho SC je to temer vyloucene...
    • To tedy rekl. Tedy ne primo, ale jasne stanovil podminky, za jakych by byl ochoten uvazovat o konzolove verzi. A na takove podminky SONY ani MS nikdy nepristoupi...
  • PC trapky už zase vytahují Star Citizen. To už je fakt křeč *15* Vytahovat projekt, který sebral hloupým nerdům miliony a dostali za to možnost si koupit lodě za tisíce. BTW - Bůh= lolel= Del0.
    • To víš že jo, peasante, když člověk vidí Star Citizen, žasne jak nádherně a propracovaně může vypadat hra, kterou nebrzdí konzole *1*
      • *15* hlupáku, žádná hra se zatím nekoná, jenom prezentace, výsledná hra je vzdálená roky a roky. Konejšit se v roce 2016 hrou, která vyjde a to jestli vůbec po roce 2020 je neskutečná zhovadilost, která prostě tak nějak patří k PC_Dement_Race :)
        • salty peasant dostal rage

          kvalitní qq *1*
      • Tak roky pred vydanim vypadaji vsechny prezentace her hezky. Pokud chces byt fer mel by jsi hru ve stavu co ma SC srovnavat s temi prezentacemi a sliby co mel NMS pred vydanim. V te fazi v jake je SC vypadalo i NMS naprosto uzasne. A s finalkou NMS to srovnavat az SC bude opravdu venku. Jinak michas jablka s hruskama.
        • walltar
          No na druhou stranu, to co bylo v prezentaci by mělo být do konce roku ve hře... pokud nebudou nějaké problémy... ještě bude 9. října jedna prezentace, kde by měli ukázat i planety s rostlinama a celkově lepší verzi planet, která ještě není dost stabilní aby se z ní dalo udělat demo.

          Uvidíme na konci roku co přesně ve hře přibude, ale neřekl bych že to bude vypadat nějak hůř. Spíš u SC to jde úplně naopak. Čím jdeš do minulosti, tím hůř jejich dema/videa/prezentace vypadají.

          Osobně bych nějaké extra srovnání NMS a SC nedělal... jedno je SP survival hra, druhé MMO Space Sim. Možná některý jednotlivý části by se dali ale celkově je to úplně něco jinýho.
          • mělo by, když nebudou problémy, bude možná *15*

            Takže rok 17 bože bude další pre-aplha 2.0...

            Než to vyjde, většina lidí ani ty hry už nebudou zajímat...
            • walltar
              No tak já si netroufám odhadovat kdy SC výjde... ale s 3.0 budou mít hru ve stavu kdy se Elite označila za Betu + ještě budou mít planety a FPS.
            • za dva roky nebude ani beta. Jako sry ale nebuď naivní, zatím mají naprosté prd. Ono je hezké ukazovat prezentace nějaké odletu z planety či FPS modul, jenže nejhorší je tu hru dát dohromady, aby to funguvalo, aby to bylo vybalancované. Takový projekt se bude dávat dohromady několik let. Takže zapomeň, že to za dva roky bude nějaká funkční hra...
            • právě že až to za rok či dva vyjde, bude akorát čas kdy na to většina lidí bude mít PC, vymyšlený to maj dobře

              jedná se bezesporu o nejambicioznější herní projekt současnosti, ne li všech dob, co se týká rozsahu, grafiky a herních možností, je jasné že to chce čas, i když maj obrovský rozpočet a nejlepší lidi co na tom pracujou, raději si počkám, než z toho mít průšvih jako NMS
        • Hlavní rozdíl je v tom, že vývoj SC je dost otevřený a tvůrci zásobují internet podrobnými dokumenty o věcech na kterých pracují, zatímco Hello games mlžili a mlží naprosto o všem, takže je velmi nepravděpodobné, že SC vyjde nakonec například bez multiplayeru, aniž by o tom hráčum cokoliv řekli *7*
          • "takže je velmi nepravděpodobné, že SC vyjde nakonec například bez multiplayeru, aniž by o tom hráčum cokoliv řekli"

            To máš pravdu, je pravděpodobnější, že nevyjde vůbec *15*
  • Jack1947
    Ta optimilizace je opravdu šílená ta grafika ani efekty tomu odfláklému portu neodpovídají vůbec. Přitom jsem musel snížit některé věci na medium *7* Když mi třeba jede taková Arma 3 skoro na max 30-40fps omg.

    Hlavní problém byxch viděl v tom že po x stovek ? nebo pár hodinách tam prostě člověk zjistí že to je furt dokola a nic nemá ani strach o život protože se nic neděje. Je to tam až na pár alienů bez života... což je škoda prostě prázdnej svět jen tam jsou nějací tvorové kteríé nakrmíte (ale osedlat nemůžete)
    Správně, není to hra pro mne ale stále ji zkouším, ze zvědavosti zatím se potýkám již z počátku malým inventářem težením karbonu *7*

    Musíte si hoodně zafantazírovat aby jste vůbec věděli oč se jedná... proč tam jste atp asi se to zjistí během hry ale stejnak noo...
  • Starej dobrej Freelancer je 100x lepší, než tohle.
    • Freelancer s modama na grafiku ftw. *5*
      • S módy je to samozřejmě jiná liga.
  • Ahoj, je tohle video pokračování filmu Mimoni? *1*
  • Koho zajímá NMS, když je teď na Gamescomu Star Citizen. *15*

    Nové demo: https://www.youtube.com/watch?v=GucYhhLwIxg
    • Proc te lodi nefunguje hydraulika na tech pristavacich nohach. Vzdyt to pristani na te planete vypadalo srandovne. Pujde lezt po tech kopcich, kdy vylezu i 80% stoupani jak to v hrach jde? Coy vypada taky srandovne.
      • Kdyby hydraulika byla největší problém NMS, ale na těch lodích nefunguje vůbec nic *13*
    • lidi se chovaji zhruba podle teto rovnice.

      vychazi Elite nejlepsi hra ve vesmiru, obrovskej hype.
      vysla elite, ta hra za nic nestoji, teprve NMS vsem ukaze, obrovskej hype
      vysla NMS je to kravina, Star citizen ji strci do kapsy, obrovskej hype
      vysle Star Citizen, neda se to hrat, je to blbost a ma to malo obsahu a bezi to 15 fps..a tak dale a tak dale:)
      • walltar
        Náhodou, já jsem tvrdil, že NMS nebude stát za moc už od začátku...
        • Ale waltare to ty tvrdis o kazdy hre z vesmiru pokud se nejedna o SC:)
          • walltar
            To ne, na Elite sem byl před launchem natěšenej. Kdyby neměla tak hroznej letovej model tak bych přešel ty nic moc mechaniky těžby a průzkumu a hraju to dodnes. Ale to jakej je letovej model je subjektivní. Elite splnila co řekla, většina mechanik je solidních, i když podle mého názoru hrozně základních a bez nápadu...

            Na Infinity jsem přispěl... protože vypadá zajímavě. Everspace vypadá jako super odreagovačka. Na The Mandate se těším jak malej, protože to vypadá jak něco na co čekám už dlouho (zná někdo hru Nexus: The Jupiter Incident?).

            Problém s NMS bylo, že ať sem se díval na co sem se díval, tak za celou dobu neukázali nic zajímavýho... Pořád jsem čekal, že něco už ukážou, že vydají nějakej novej gameplay... ale furt nic.

            Star Citizen je něco na co se těším v budoucnosti... myslím, že než to bude opravdu hratelný, tak budem čekat minimálně 2 roky (už to říkám cca 4 roky *3* ), takže teď se ochuzovat o vesmírný hry by byla škoda.
            • Taronyu
              Tak to mňa Elite baví dodnes a to ešte nemám Horizon. Je pravda že nehrajem sám, takže možno toto ma pri tom drží. Ale na Star Citizena sa teším tiež, hlavne na kampaň :)
            • Jo, me v Elite ubiji to cestovani po delsi dobe. ted tam treba je comunnity goal dovezt nejakej material na stanici co je vzdalena asu 20 000 svetelnych let, cesta tam trva 11 hodin,a to same pak zpatky do zabydlenejsi casti vesmiru. rad bych se zuscastnil, ale absolvovat cca 1500 skoku porad dokola na to asi nemam nervy...uplne nejhorsi je ta predstava cesty zpet. Ale vzasade se mi to libi, je to spravne hardcore.
            • walltar
              Já Elite pořád sleduju... A i když to co přidávají vypadá zajímavě, tak pochybuju, že kvůli mě předělají letovej model na něco co by mě začalo bavit.

              Mám všechny datadisky zadarmo, jako součást pledge z KS, takže to vždycky jednou za čas zkusím. A VR je v Elite prostě super.

              Ale prostě mě to nesedí. SC se trefilo do toho jak si představuju hru mnohem víc... Ať už je to letovej model, nebo i takový blbosti jako že při cestě na dlouhou vzdálenost letí loď sama a nemusím se o to starat jako v Elite. Konec konců někomu prostě bude sedět SC a někomu Elite.
            • je dobry se taky podivat na gamescon ohledne Elite, co bude v brzkym patchi 2.2 a vypada to naramne dobre. Prevozy pasazeru a vyhlidkove lety po vesmiru, variace stanic, vetsi realisticnost vesmiru a teles,posadky, dokovatelny stihacky v lodich do kterych se jde prepinat nebo to nechat na npc..atd.
              On z toho Braben udela hru ktera bude skutecne neco, ale chce to cas..vzdycky kdyz ho vidim jak zanicene mluvi o tom co dela tak tomu snad i verim:)

              Jo Nexus znam, myslim ze to delalo nejaky madarsky studio, a melo to byt pokracovani nejaky hry u ktery si ted nemuzu vzpomenout na nazev a nakonec to bylo uplne neco jinyho:)
      • asi tak, kdybych měl věřit hypu, tak jsem nespokojen s každou hrou: MGS V- nedodělané, Dark Souls 3- nedodělané, Witcher 3- clunky hratelnost a zbytečně natahované, Fallout 4 - zabugovaný a polovičatý produkt a tak bych mohl pokračovat...
      • Jo, lidi sou furt s něčim nespokojený, proto taky nežijem na stromech a nežerem syrový brouky (tedy většina z nás)
        • Ty asi nebudes moc starej vid? protoze naopak v realu je hodne lidi spokojenejch a nechtej menit vubec nic. Ale ty jsi mel na mysli spis pokrok zejo, to samozrejme ano, ale nechapu co to ma co delat s tim co jsem psal, tedy s tim ze hraci jsou preletava chaska ktere neni nic dobre.
    • v kolika FPS jim to proboha běží? 25FPS? A to určitě mají ty nejlepší nové karty...
      • 25 fps je porad vic jak hry na konzoli
        • Hlavně se někam posouvá vizuál, jak tomu bylo u PC her dřív. Dnes se díky multiplatformě vše musí přizpůsobit hardwaru konzole, který stojí několik let na místě...
          • To je neco co se rika uz dlouho. Ale copak PC only hry vypadaji o generaci dal nez konzolovky? Vzdyt ty hry nebrzdene konzolemi vypadaji jeste hur nez porty z konzoli.
            • Tak vizual muze bejt peknej na PC ale co naplat kdyz to je vzdycky plny bugu a pulka lidi to nemuze z nejakyho zahadnyho duvodu ani spustit :) Vyjde nejaka PC only hra, a fora nasranejch lidi neberou konce, viz treba ruzny total wary a hlavne tvorba ruznejch indie pristipkaru z garaze. Konzole only hry aspon vychazej v poradku a daji se hrat hned v den vydani. Az SC vyjde polovine lidi to nepujde vubec a druha pulka bude plnit fora nalezenejma bugama:D
            • Celý to je o rozpočtu. Jako srovnávat nějakou PC only indie se 100 megovou konzolovkou... lol. Star Citizen je důkaz, že s vysokým rozpočtem jde udělat lepší vizuál než na konzoli (ještě aby ne, když je PC hw někde jinde) a zároveň komplexní hra. Takovej třeba U4 sice vypadá dobře, ale je to tunel, že ano...
          • posouva vizual? Videl si ty ksichty ve star citizenu vypadaj vsichni jak drsny brambory jako tomu bylo v crysis. podivej se na obliceje ve FF15 tam uvidis jak se pousova vizual (hra na konzole). Samozrejme pocitam ze bude patlat cosi o buzerantech. Witcher 3 ma obliceje asi tak 5x lepsi a taky byl na konzole.
            A zbytek, nejaka usmudlana zakladna jako by Deus EXovi z oka vypadla a pak vesmir kterej dost podobne vypada v kterykoliv dnesni hre z vesmiru. jako jo, SC vypada hezky, ale mluvit o posuvani vizualu na x let starem enginu Crysis je dost mimo. A az ta hra bude gold, za par let, bude to jeste daleko horsi.
            • To snad neni možný, aby byl někdo takhle blbej, snad to jen hraješ
            • Jasne ten CryEngine je tak omezen pouze na PC az z toho vysli dva dily Crysis na PS3 a X360 a k tomu navrch Ryse na Xone, je to uplne stejne multiplatform engine jako ve falloutu.
            • ***obvzlast s tim, ze ta hra bude final za par let, a to bude jeste horsi***

              Největší ironie je, že tohle platí možná tak právě pro FF15 nebo Last Guardiana, který byly vyvýjený tak dlouho (dýl než SC), že už nevypadají nic extra (jsou zamknuté v x let starém hw). Star Citizen se neustále vylepšuje, stačí se podívat, jak vypadá teď a jak vypadal před 1-2 lety. Takže ne, nemáš pravdu. Hra nebude vypadat špatně za pár let. Holt hardware na PC se vyvyjí a s ním se updatuje grafika. Divím se, že to pořád nechápeš a ještě máš troufalost tvrdit přesný opak a sám si kálet do úst.
            • Mě o nic nejde flashíku. Já se jen bavím tím, jak neobratně popíráš realitu. Bramborový oličeje atd. Myslím, že můj odkaz na ten screenshot z Crysis jasně ukazuje, jak si mimo. A ten od Walltara je taky bramborový na úrovni Crysis a jeho starého enginu, že? Úplná grafika z roku 2000. *15*

              Příklad s F4 je mimo. F4 je multiplatformní hra (stejně jako F3), takže ten engine se moc vyvíjet nemůže, ani kdyby chtěl, protože ta hra musí běžet na několik starém hardwaru konzole. CrytekEngine je omezen jen hardwarem PC a proto se neustále updatuje stejně jako se vyvyjí hw PC. To je něco, co na konzolích neznáš, tak prosím, nepleť jabka a hrušky. Ty tvoje pokusy furt něco okecávat už jsou fakt trapný. Vytahuješ nějaký obličeje ze hry, u který ani nemůžeš prokázat, že je to ze přímo ze hry, dokud to nevyjde. Ono stejně ve finále když vezmu vizuál hry jako celek (samozřejmě technologicky, ne artově), tak je SC na úplně jinym levelu než FF15. Smiř se s tím, nebo ti praskne žika. *15*
            • Jo a kdyz reknu ze fallout 4 ma taky engine co se vyviji a neni stary tak to pravda nebude zejo:) pravda jen kdyz se to hodi. fallout 4 ma 100 let stary gamebryo a vypada jak morrowind, zato SC tam to je jinak, ten ma uplne novu verzi ktera je doscista jina. Achjo. Ja tam tu crysis vidim na kazdym kroku.
              A ne ksichty ve FF 15 vypadaj super i ve hre, takze zadny vylepseny cutsceny. FF 15 vyjde za 2 mesice, je vlastne hotova.
              ja sem rekl ze SC vypada pekne, ale delat z toho milnik v pokroku grafiky je proste kravina, obvzlast s tim, ze ta hra bude final za par let, a to bude jeste horsi.
              A nevim oc ti presne jde, ja si SC rad zahraju az bude, urcite to bude dobra hra, ale delat kolem toho hype jak malej jarda co dostal novy auticko mi prijde mimo, kdyz ta hra je porad ve fazi alfa.
            • walltar
              Flash: Uvidíme jak budou finální obličeje vypadat v takové SQ-42 a kdy výjde... ale zatím co ukázali kvalitu na kterou míří pro hlavní postavy, tak to nevypadá vůbec špatně.

              http://starcitizenbase.de/wp-content/uploads/2016/08/StarCitizen_LiamCunningham.jpg

              Jak vypadá FF15 nevím... takže tam nemůžu soudit. Witcher obličeje se mě nezdály takhle dobrý.
            • ***Videl si ty ksichty ve star citizenu vypadaj vsichni jak drsny brambory jako tomu bylo v crysis***

              http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/5/6/0/3/7/9/PC_1080p_001.png

              Měl bys s tímhle divadlem přestat, pro svoje dobro.
            • Btw, to nemluvím o tom, že ty super duper xichty v konzolových hrách jsou hodně vymakané hlavně v cutscénách, přímo ve hře už tolik ne. Že ty hra často používají jiné modely pro hru a cutscénu je známý fakt. Ale to už je jen takový detail viď, který ti nebrání to srovnávat, že? *15*
            • FF15 je ve vývoji 10+ let a ještě nevyšlo, čímž sis pěkně nakálel do úst s tím tvým rejpáním do *nedodělaného* SC. Engine SC není x let starý engine Crysis, ale nová verze CrytekEngine, která se neustále vyvyjí. Si opět mimo, jako vždy. *7*

              Jinak posuzovat vizuál jen podle obličejů (které ani nejsou finální, většina modelů jsou placeholdery), navíc u hry, která je primárně space sim a multiplayerovka... škoda slov. Další věc, že míra detailu na tý základně je úplně jinde, než nějaký Deus Ex plus vesmír skutečně nevypadá jak v kdejaký vesmírný hře. Očividně máš problém se zrakem nebo ti jen prostě praská žilka, že PC hra má pokročilejší technologie, než cokoliv na konzoli. Je to z tvých komentářů popírajících realitu fakt silně cítit. Měl bys s tím něco dělat, už je to fakt trapné.
      • walltar
        No tak mě jede hra na 40-50FPS pokud nejsem v multiplayeru a mám trochu staženou teselaci a stíny... Jel mi tak i Crusader pokud sem to přehodil na SP. Na 7970.

        Obrovský problém s výkonem teď dělá multiplayer, což by měl vyřešit nový netkód, který příjde s 3.0... uvidíme jak to bude vypadat potom.

        Podle PC Games magazínu měli ve hře na planetě FPS kolem 45 s GTX 980. To je asi měsíc zpátky v tomhle demu. V tomhle stádiu vývoje nemá hra moc optimalizace, takže bych se nedivil kdyby to ještě šlo o něco výš. Ale zázraky bych nečekal.

        Je to hra cílená na high end PC, takže to bude chtít dobrou kartu. Ale myslím, že zároveň to půjde dost osekat. Už teď si můžeš pohrát s ini soubory a dost si pomoct.
        • to nevypadá zle, mám doma 7870, tak to můžu zabalit, ale docela by mě zajímalo, jestli se to pokusí narvat na Neo či Scorpio. Přece jenom už nejsem zrovna PC hráč, ale tohle se mi hodně líbí.
          • walltar
            S konzolovou verzí se zatím nepočítá, ale nepamatuju si, že by vyloženě někdy řekli, že je úplně mimo.

            Každopádně bych něco takovýho čekal po vydání hry. Imho pokud by to ty mašiny zvládli, tak by CIG bylo samo proti sobě neudělat port.
    • Tak az bude venku vic nez demo tak rekni.
      • Řeknu, ale ty si stejně vymyslíš jiný důvod, viď? Třeba že to trvalo moc dlouho. Haters gonna hate... *15*
        • Jaky duvod? Ja se na Star Citizen netesim? Ted jsem trochu zmaten.
          • spíše žije v černobilém světě. Lituj ho...
        • spíše je pochopitelné, žel lid nezajímá nějaké ukázky různých modulů, že by chtěli celistvý obsah, i když třeba v nějaké beta verzi, do té doby je to pořád jenom projekt na papíře, až to bude pospojované a funkční, tak je na místě vytahovat SC.
          • Když pominu, že je to lež, protože hra je dávno hratelná a vizuál odpovídá tomu videu, tudíž není jen na papíře (TVOJE definice *funkční hry* je tady samozřejmě irelevantní), tak když bych měl začít rozebírat, jak často se tady vytahujou hry (hlavně konzolové), které ani nemají tu alphu/betu a jsou jen na trailerech...

            Nakonec, na posouzení vizuálu a možností hry nepotřebuju plnou hru, to je samozřejmě nesmysl. Tím bych to asi uzavřel.
            • hratelná? Kolik % ze slíbeného obsahuj je hratelné? Je to maximálně něco ve stylu 3D mark. Tohle má do funkční hry sakra daleko. Na konzolích je jedna z mnoha výher, že je tam minimum alph/bet. Jako hráč neminím testovat hry, chci je hrát a užít si je.
    • myslis tu hru co je uz tri roky ve stadiu alfa verze a hotova bude az budeme mit vsichni vousaty deti?
      Tu hru co prodava lidem neexistujici lode za tisice dolaru? Jo tak ta vypada pekne, a urcite si ji pak radi vsichni zahrajeme, ale bohuzel to bude v dobe kdy na trhu bude No Man Sky 3 a Elite bude mit planety s atmosferou a tolik obsahu ze SC ji bude pak dohanet dalsich deset let.
      • Jo, flash a jeho koule. Jedna skleněná a druhá plná rádobymoudrých keců...
      • SC mal uz pred troma rokmi viac obsahu ako ta sr4cka NMS
  • Když hra stojí 60E tak se od ní většinou očekává více než ukázali v No Man's Sky, to je důvod toho rozruchu kolem. Kdyby stála 20E, tak by se stím lidi smířili líp.
    • kdepak, nejvetsi trolling je od lidi co hru nemaji. jen tak ciste ze sportu, proste se neco deje tak se pridaj, hlavne mladosi. je to neco takoveho jako kdyz by nekde byla demonstrace greenpeace a kolem sla banda vyrostku a jelikoz tam rve tisic lidi tak se proste jen tak s prrdele pridaj. Skutecne serioznich a rozumnych argumentaci ohledne NMS je jako safranu. Samo cena je pro cloveka co se proste spletl a z leknuti hypem hru koupil vysoka, ale pro lidi co NMS hraji kazdy den a bavi je to, je ta cena uplne v pohode.
      • Flasháku, ty a tvoje přirovnání sou horší a horší. Skoro jak ten generovanej vesmír v NMS. Furt z tebe padaj jedny a ty samý srágory.
      • jako vždy jsi mimo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit