Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nojo, Fuka, co ho za cca 14 let znám z jeho působení na internetových diskuzích ( a zároveň spoustu lidí co se kolem něj pohybují) tak je to takovej podivínskej člověk, kterej má svoje plusy v tom, že umí někdy být vtipnej a dobře psát ale zároveň je to hlavně zastydlej pubeťák v tom nejhorším smyslu slova a dneska i když vlastně neudělal 20 let vůbec nic co by stálo za řeč, se tváří jako velkej odborník a znalec všeho od videoher po filmovou hudbu, pravdou ale je, že vpodstatě o tom ví úplný hovno, ujel mu dávno vlak a hlavně musím souhlasit s tím, že se chová dost arogantně. To že mu za ty jeho (občas vtipné) desetiřádkové recenze na FFFilmu posílají lidé peníze je smutný důkaz kultu osobnosti který si kolem sebe uměl kdysi vytvořit a taky to bohužel ukazuje jak je ČR pořád tragická v tom, že už dávno nemá sto lepších a zajímavějších Fuků, protože tohle je už vážně člověk který nemá co říct, žije si ve svém podivném světě filmu, Japonska, randění s divejma ženskýnma a chorobně exhibicionistickým sdílením naprosto zbytečnejch detaiů ze svéhoživota. Opravdu mě až zaráží, že takového člověka
  • Mám ten pocit jenom já, nebo se František Fuka chová jak celebrita z minulého stolení? Z celého dílu mě dýchal rok 1985. Myslel jsem, že člověk který byl kdysi slavný je už někde dál. Jestli mu někdo dává víc jak 20 000 měsíčně, tak je blázen. :)
    • To si nemal pisat. ,,Pravdoláskaři,, sa do teba teraz pustia že mu závidíš ,že si nic nedokazal, že mu zavidiš 100 000 Kc a že mu zavidiš aj tie mlade prostitutky ktorym platí za to aby na verejnosti vystupovali ako jeho priatelky a milenky *1*
      • Pobavilo :) I dkyz je to spis k placi :´(
  • Kde je Olli Olli 2?
  • Chapu, ze clovek s jasne vymezenymi nazory, pomerne uspesny v tom, ze ho zivi to, co ho bavi, dokonce ze mu lidi dobrovolne za jeho praci posilaji nemale penize, nebude ve spolecnosti trollu, jejichz nejvetsi zivotni uspechy jsou ve videohrach, moc oblibeny.
    Ja mam Frantu rad, tak nejak s nim sdilim nazor na spoustu veci a hlavne jeho trosku "posunuty" vkus ve hrach me bavi, i kdyz nekdy je i na muj vkus trosku moc jinde :)
    • Mi je úplně jedno co je to za člověka nebo co dokázal. Hry hraju od dob Dooma, Descenta, Dukem Nukem 3D a o Fukovi jsem doteď neslyšel a když ano, nezajímalo mě to, jelikož se zajímám o hry, ale ne už vývojáře jako takové. Nikdy jsem od Fuky nejspíš nic neviděl, nečetl a nehrál až do teď, kdy jsem koukal na gamesplay.

      Moje postřehy?
      Fuka tam Pavla alias Zuzku ani potřeboval, maximálně zapnout kamery a stream a sám by to velmi dobře odkomentoval. Pavlovi skákal do řeči. Když řekl Pavlovi ať tam cosi nečte a rovnou odklikne volbu zbraní, naschvál si to Pavel přečetl se slovy že nebude jen tak dělat co se mu řekne. Z osobního života znám člověka který se chová v těchto věcech identicky jako Fuka a jde o člověka, kterému se snažím vyhýbat, protože je mi krajně nesympatický a nejednám s ním rád pro jeho ignoraci okolí.

      Je mi úplně jedno co Fuka v životě dokázal a úspěch ani neúspěch není ospravedlněním ani vysvětlením chování. Pokud někdo ventiluje životní neúspěch na ostatních považuje ho společnost za chudáka (v tom ryze negativním smyslu), když někdo negativně ventiluje na své okolí svůj úspěch, jedni mu závidí a druzí ze strachu před stejným nařčením by lízaly analní otvory aby prokázali, jak strašně moc nezávidí a strašně moc obdivují jeho úspěch. Nepřeji Fukovi nic dobrého ani zlého, každý ať se o sebe stará jak umí a sklidí plody své práce.

      Tyhle diskuse na games.cz jsou plné extremistů. Všichni se tváří jak kdyby sežrali nějaké svaté h0.wn0 poznání a napili se posvátné moči ze svatého grálu. Všichni chytří jak pr.d3l neschopni si uvědomit, že úspěch kohokoli není ospravedlněním arogance. Pýcha je. Tady se ale nosí buď extrém na jednu stranu nebo na druhou, kolem kterých se vždy namotá celé vlákno obdobně smýšlejících imbecilů.
      • Tak hlavně, že ty jsi skromnost sama. Ve svém prvním odstavci říkáš, že hraješ hry, ve druhém, že neumíš jednat s lidmi, ve třetím, že jim nerozumíš a ve čtvrtém se na sebe díváš do zrcadla a chybí ti nadhled.
  • Tak pánové co tu tak chvalíte pana Fuku: Znám ho osobně řadu let a znám lidi co ho znají třeba 20 let osobně i třeba společně pracovali. Z mého pohledu je skutečně arogantní a ne zrovna příjemný člověk. Z těch co k němu mají/měli blíže, třeba jsou i jeho kolegy, tak většina říká totéž, navíc už není povážován za žádného guru, resp. mu ujel vlak, žije z minulosti, kdy byl "celebrita", ale ve spoustě věci se ztrácí. Např. filmový/seriálový žánr, tam je ten člověk už zcela mimo. Snaží se být zajimavý, ale přešel do fáze trapáka. Klidně ho chvalte jak chcete, ale tohle je fakt.
    • ucho
      zníš jako jeho odkopnutá milenka
  • Fuka závistí netrpí .... a jako důkaz všem haterům rozdá japonská dilda ....jestli se ovšem ještě vrátí ;)
  • zase jeden z lepších dielov ..a tú poslednú : hand of fate -skúsim...:) *1*
  • Fuka je něco jako Chuck Norris - v něčem je prostě NEJ a jeho logika je vždy drtivě neochvějná, správná a pevná, stejně jako jsou pěsti texaského rangera *1*
    K tomu NEJ si holt každý připojuje to svoje. Někdo ho nejvíc nesnáší, někomu přijde nejvíc v pohodě a nad věcí - ze známějších publikujících občanů. Mě většinou jeho recenze filmů a postřehy pobaví, zaujal už od pravěkých dob Cinemy a svými titulky a překlady pro filmy - za to zaslouží Restekp.
    Jinak je mi dost u kanálu, neznám ho jako člověka a nesoudím, obecně působí že má svou trochu jinou dimenzi...
    • jsi proste fukoznalec
    • Mart9
      Chucka Norrise můžeš srovnávat jenom s Chuckem Norrisem.
  • Chápu, že Franta každému nesedne, ale co vás některé na něm tolik dráždí? Přišel, zahrál hry, které každý určitě nezná, odpověděl na dotazy. Je to pamětník, bývalý redaktor Score a protože i v jeho věku hraje hry a je to poměrně známá osoba, tak ho (konečně) pozvali i do Games.cz. Ne, vážně, co vás na něm dráždí? Že mu lidi dali 100k za týden? Že po něm jedou mladé baby? Že jej zvou pravidelně na Tedx, aby tam přednášel? Jo takhle, vám přijde, že nemá dostatečně pokorně skloněnou hlavu. No to si tedy dovoluje moc. To by jsme jej za to alespoň tady v diskusi měli hromadně nakopat do prdele...nepřijde vám to ani trochu blbý?
    • Vystihnuls to celkem přesně. Je svůj a daří se mu - to řada závistivců (zvlášť v naší kotlině) holt nedokáže rozdejchat.
    • na to je jasná odpověď dovolil si dát Orderu zdrcující hodnocení a nebál se napsat pravdu tak jak to s tou předraženou sračkou vlastně je = plejky ho nesnáší :D
      • Fuka napsal svůj subjektivní názor na hru. Doporučím si uvědomit, že v recenzi se píšou subjektivní názory na hru a co jednoho bavit nemusí (mě strategie), druhý bude považovat za boží hru.
    • nevychovaní nevyzráli smradi co nikdy nic nedokázali si vyskakují na "velkou celebritu" schovaní za anonymitou internetu, protože tady jim za ty kecy nikdo nedá fyzicky přes držku, kdo tenhle odpad vychovává nechápu
  • Frantisek Fuka je OK. Je to clovek, ktery toho hodne dokazal, a nema v hlave nasr* na rozdil od mistnich kritiku, kteri mu zavidi a nepreji popularitu. Neni arogantni, ma svuj pohled na svet a nezastava stadni mainstreamove postoje. Tim je pro nektere zajimavy a jine irituje. Kazdopadne je to konzolista jako remen.
    • Co přesně dokázal? Jako kluk programoval pro sebe malé hry a když vyrostl tak se stal kritikem. Noo, tak to je obdivuhodný!
      • ocividne vis houbi ..hlavne ze ze sebe delas kok0ta
      • vlastne nevis a kecas kraviny...zalez

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit