Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někdo tu psal jestli je sponzoruje Acer...to spíš konkurence Aceru *7*
    Absolutně nepřipravený a amatérský, ale i tak díky za jakousi prezentaci.
    Poupravil bych toto:
    1) baterie opravdu 8 hodin vydrží, 8 hodin kancelářské práce v MS office...film ve fullhd bezproblému 5 hodin...což je stále nadstandartní na notebook.
    2) podsvícení ani barva tlačítek měnit NEJDE...jde jen vypnout určitá sekce.
    3) Odkdy nejdou notebooky upgradovat? MSI jsem si výmenou za novější GPU a CPU prodloužil životnost o další 2 roky, stejně tak teď poslední Asus co mám...ano, chce to zručnost, dovednost pájení, flashování VBIOSu apod. ...ale jde to!
    Core i od Intelu jsou normálně v patici, výměna primitivní, GPU je v MXM slotu, také se normálně mění.
    4) MHD nejezdim a herní notebook v batohu na zádech bez problému občas přesnesu.
    Jdi si jednou vyzkouší doma kvalitní notebook, už desktop nebude chtít.
    • 4 dobrej for
  • Mám Alienware 17 s R9 M290X asi rok a musím říct, že za tu cenu tyhle herní notebooky moc nestojí. Sice je fajn, že na to spustím všechno (na plné detaily ve Full HD tak cca 40% her, ostatní hry na medium), ale snadno se najde jen o malinko horší alternativa v notebooku za poloviční cenu.
  • osobne si myslim, ze tohle je zalezitost jen pro par jedincu

    je to silene drahy, protoze se to dela v malych seriich, takze ten pomer cena vykon je extremne nevyhodnej a tim padem pro vetsinu lidi nesmyslnej

    az se docela divim, ze se tim ty firmy vubec zabyvaj, ale mozna v bohatsich krajinach to jde na odbyt lip

    ve videu zminovana moznost omezeny mobility na jednou za pul roku v aute... to uz si clovek muze rovnou vzit nakej, treba mensi, case

    ale chapu, ze kdyz tu je ta moznost, tak si to vyzkousi, ale i ten vetsi fanda do hw olejniku, sice kulantne, ale presto otevrene, priznava, ze by mu to bylo vlastne k nicemu
  • "bude tam pen*s s plnou teselací?" *1* Já se podělám! *1*

    Jináč v OpenGL výpočtech ta 980M je hodně hluboko... na úrovni HD5770 / GT650M to je fakt už muzeum. :-) No je jasný, že nikomu tenhle údaj nic neřekne. Skoro bych řekl, že ten benchmark je jaksi omezený. Nakonec skoro vše běží pod API DX, tak je to jedno.

    Jako praktická recenzička to bylo dobrý, ale na jednom se asi shodneme... herní notebook je jakási machrovinka za nehorázný peníze. Notebook je z pravidla mobilní "PC", a jako mobilní PC by měl splňovat základní kritéria: výdrž na batérií, fyzickou odolnost, praktickou rychlost systému a přiměřenou váhu. Vše navíc je už jakási "machrovinka", neboli specifická vymoženost. Skoro je úsměvné jak si každý kupuje noťas a stejně ho nikam ani netahá, dokonce ty předražené hračky leží pořád na stejným stolu s poškozenou baterií. *4*

    Jináč máte to hezký, a příště něco reálnější v GamesWare recenzujte. *3*

    (jináč jak může být pen*s zakázané slovo???)
    • Normální běžný hráč si za ty prachy koupí nabušené PC, tyhle noťasy jsou pro lidi co třeba hodně cestují a chtějí si zahrát, tam nejde o to, aby baterka vydržela celý den na nabití, protože stejně to člověk hodí do zásuvky jakmile dojede kam má.
      Jako alternativa stolního PC je to nesmysll, protože je to ve všem horší, .. od malého obrazovky (často ne zrovna kvalitní), přes výkon, nemožnost upgradu až po cenu... nehledě na to, že stejně si k tomu tak či tak připojíš klm, pořádné repráky atd.
      • To ani nezpochybňuji, jen sem popsal co by měl v základu NoteBook splňovat. Táhle šílenost je pořád machrovinka za 60litrů. Ano, splňuje jedinou vlastnost, že si majitel přenese výkonný HW z místa A do bodu B. No jen podotknu... kolik hráčů cestuje s nabušeným NoteBookem proto, aby si mohl zahrát na jiné zásuvce? Jedině omezený závislák na hrách bez života. A LANparty je o něčem jiném, než o předražených noteboocích. Takže takový Hardware, za takové peníze vidím v rukách uživatele, který se živý "hraním" a potud bych to bral. Možná pro práci v CADu a podobném zaměření lze cenu také obhájit, (ač jsou na to jiné stroje) ale jako "Herní" NoteBook to i pro Hráče musí vypadat jako machrovinka. Přece jen jste podotkl, "Normální běžný hráč si za ty prachy koupí nabušené PC" a sem toho názoru také. Nakonec i v prezentaci GamesWare to bylo zmíněné.
        No a ještě tady máme lidi co neví co s penězi, tak těm je recenze k ničemu, protože oni kupují podle cenovky. Takže tak či tak, je "recenze" takového HW jen jakási reklama s minimální přídavnou hodnotou pro společnost.
  • To vás sponzoruje Acer?

    Tahle levná značka... Když herní notebook, tak xmg http://www.xmg.gg/ mají g-sync, supr chlazení a desktopové součástky.
    • xmg je zajimave ale ja som dostal tip na americky eurocom, co si o nich myslis ty ? *4*
  • Zajímavý kontrast. V bleskovkách se každá diskuze o HW maže a potom redakce udělá HW Gamesplay. Může se tedy aspoň v této diskuzi debatovat o HW nebo to bude dle pravidel take smazáno?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit