Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zapojení do pracovního režimu mi nevadí. Svojí práci zrovna nemiluju ale že bych jí nesnášel to taky ne asi jako většina lidí si občas zanadávám ale jinak jsem v celku spokojený se svojí prací a pracovní náplní. Martine nemůžu s tebou souhlasit že kapitalismus a demokracie je to nejlepší co jsme tu zatím měli jsem spíš toho názoru že je to jedna z nejhorších možností. Když to nebudu brát jenom z materiálního hlediska tak jeden z hlavních problémů je ta velká míra svobody, lidé potřebují pevný řád (tím nemyslím aby jim bylo nařizováno co jsi mají myslet a co říkat nahlas) aby vše fungovalo tak jak má ale zároveň s lidmi nesmí být zacházeno jako s otroky (nebo snadno nahraditelným zdrojem např. v zaměstnání jak je tomu dnes). Přičemž by měli mít i dobrou životní úroveň a ne jako dnes doslova přežívat z ruky do huby. To když to vezmu jenom tak letmo co mě trápí ale na tenhle web to nepatří tudíž to nebudu dál rozebírat to by bylo na dlouho *4*
    • Pardon jsem to nepatří mělo to být pod jiným příspěvkem *1*
  • otrok (drive utlacovany cerny obyvatele kterym pak dali svobodu, ted nekteri ziji v ghetech a pachaji kriminalni cinnost)
  • otrok by se ve hre hodil nemusel bych spirat poklady mapy a veci do sbirek.
  • DLC sem nehrál a ani neplánuji a i kdyby ano tak tohle bude to poslední co mě ve hře bude zajímat, ke hrám si chodím odpočinout a ne řešit nějaké hluboké téma.
    • Tak to si ani nezahrajes Kingdome Come:Deliverance, z toho uz feministky a politicky korektni homousove nadelali sopel s zenskou hratelnou postavou, ted se uz jen ceka, kdy tam pridaji i nakyho negra a zmensej ji kozy.

      Ja to rikam porad, spravna feministka ma mit aspon 1 monokl aby vedela, kde je jeji misto.
      • *1* No uvidíme jak to KC dopadne a Freedom cry neplánuju hrát kvuli ty ceně za těch pár hodin zábavy
  • Nijak me to nelaka, ale proti gustu... *1*
  • Jinej kraj, jinej mrav.

    Nekde zotrocuji zeny, jinde masy prez media, nekde negry, jinde mimozemstani zotrocuji celou populaci planety Bikin.

    Je to jen hra a zadny vliv to nema. Nebo mi snad chcete argumentovat tim, ze je to zle a rasisticke a budou z nas rasisti? Ja si myslim, ze obecne nasili je spatna vec ale v televizi je mi to u zadele at je tam sebevetsi rezba a nepravi. Nebulte tu jak mali holcicky a nedelejte ze sebe radoykavaliry, toz tak. Cest praci.
  • peaNutz
    Sice nemusím humanisty a velký zastánce menšin ale tohle je už fakt rasismus a navíc je to u téhle hry absolutně směšný. Když opustím od toho že vaše výroky silně smrdí rasismem tak mi vysvětlete proč vám nevadilo hrát za Hašašína v jedničce. Hašašíní/Asasíni byli tvrdě fundamentalistická muslimská šiitská sekta která byla ve své době něco jako je dneska třeba Al- Kaida ( až na to že je sunnitská), za polovičního Indiána to taky nikomu nevadilo nebo za piráta. Ale nedej bže aby to byl černoch bojující za svobodu. ( To téma samotné mi koneckonců příde mnohem zajímavější než to čtyřky). Navíc je to jen hra a zajímavý téma to že si to zahraju neznamená že se chci přidat k abolicionistům, muslimským teroristům nebo skákat po střechách v bílé mikině.
    • Ano aby byl originalni pribeh tak se tam nas.re boj za svobodu atd atd. Rasismus a furt dokola.
    • martin.mares.984
      Souhlasim - hezky jsi to shrnul. Je to taky docela zvlastni, ze urcita skupina lidi primo jasa, kdyz majji hrat za bileho/slovanskeho husitu, ktery svym zpusobem z jisteho historickeho pohledu take bojoval za vlastni svobodu proti utlaku, ale kdyz cernoch ma bojovat v Karibiku za vlastni svobodu proti otroctvi, tak je to spatne...
      • Co do toho taháš husity? A že se češi nevžijí do role černocha někde z Karibiku mi příjde vlastně docela normální. Pro nás je téma otrokářství spíše cizí téma s tak trochu orientální příchutí.
        • Ovšem s příchodem Amazonu do ČR se náš pohled na věc hodně změní. *1*
        • martin.mares.984
          Srovnaval jsem to proto, ze nekteri lide se negativne vyjadruji vuci motivaci ve spojitosti s rasou hlavniho hrdiny Freedom Cry a pritom stejnou motivaci "boj za svobodu" - "boj proti utlaku" vitaji s otevrenou naruci pokud jde o bileho husitu v pripravovane hre od Warhorse (nebo spis v dobe kdy si vetsina myslela, ze bude hrat za husitu). Nevim proc by si clovek pro jednou nemohl uzit hrani za jineho hrdinu nez belocha, poznat jiny uhel pohledu a celkove zkusit neco noveho. Je to stejne motivaci jako vede lide k cestovani a poznavani cizich zemi a kultur, na tom nevydim nic spatneho ani zadny obraceny rasismus. Obcas to abych se s nekym dokazal ztotoznit je vice postavene na tom jake ma ten clovek hodnoty, za co bojuje apod a ne na barve pleti nebo toho jestli pochazi z toho ci onoho kontinentu.
      • peaNutz
        No nevím že na tom Češi jásají když by měli hrát za husitu a zahrají si radši za bílého husitu než za černocha mi vůbec nic špatnýho nepříde je to normální přirozená věc. Indián radši hraje za indiána, černoch za černocha a běloch za bělocha někomu to vyčítat by byl obrácenej rasismus menšin proti většině kterej nesnáším úplně stejně ( možná eště víc). Spíš nechápu že se někomu doslova příčí že je hlavní hrdina černoch a hlavně to nechápu v kontextu toho kdo byli hrdinové předešlých dílů ( hlavně jedničky) že na jednou je to takovej problém. Navíc černochů ve střední Evropě moc není takže tenhle rasismus nechápu ( Zato hrozba Islámu je pro Evropany mnohem závažnější a aktuálnější)
        • tak to si asi nebyl v Rakousku co? tam je taková tma, že si musíš posvítit baterkou
        • martin.mares.984
          Vzdyt jo, ja spis myslel to, proc videt cernoskeho bojovnika za svobodu jako neco spatneho. Ze je Cechovi blizsi ve vetsine pripadu hrat za Husitu je asi normalni, ale nemusi se kazdy druhy ohanet rasistickymi kecy jako v tehle diskuzi smerem k cernochum.
  • PravyMonty
    Tyhle americké propagandystické hry jsou už vážně trapné.
    • MickeyMutant
      Nezabloudils z Novinek?
    • Napřed se nauč česky (na google si najdi, jak se píše slovo "propagandistické") a pak můžeš něco kritizovat, pokud si ovšem vyšel aspoň základku, o čemž vzhledem k tvému stylu silně pochybuju....
      • PravyMonty
        Kritizuješ můj pravopis, a přitom jsi asi neslyšel o čárkách v souvětí.
    • TheGGG
      Tak se vrať do Ruska
  • Ba naopak pro některé otrokářství legrací bylo, pokud nepočítáme otroky.Přesto tato hra mne míjí, byt jsem hrál její předešlé díly, ale za černocha hrát nehodlám.Btw:Stále čekám zasazení dalšího dílu do říjnové revoluce, která byla vlastně v listopadu.Kde v hlavní roli židozednářský templář Uljanov bude chtít svrhnout řád v carské říši a mi jako člen ČS legií tajný člen assasínů bude chtít tomuto krutému převratu zabránit.
    • Souhlasím, že fakt taky hrát za černocha nehodlám prostě ne s někým takovým se sžít nemůžu.
      • cmonkeyz
        Spíš by mě zajímalo, v kolika hrách ses již snažil sžít s černochem, že tu prohlašuješ "nemůžu".
      • MickeyMutant
        Divný. Za ježka nebo nasraný ptáky ti to problém nedělá?
  • MickeyMutant
    No jo, ale jako reklama vždycky dobrý. Dan Vávra by se nakonec taky neměl bránit nějakému exotickém cizinci z Afriky nebo Asie, který by husitům připomněl, v jakém středověku žijou. Někomu jako moudrej Morgan Freeman z Robina Hooda. Nebo aspoň pár kočovnejm cikánům za dědinou. Z vesnice by mizely slepice a hrdina by vypátral, že za to může vlk a tím by odvrátil nadcházející pogrom. Prostě něco k hlubšímu zamyšlení.
    • spíš naopak
      • MickeyMutant
        Myslíš, že by se jako ztráceli cikáni a mohli by za to vlci nebo slepice?
        • ano tak nějak :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit