Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dá se měnit oblečení postav a dát jim místo palestiny,flanelový košile se sportovníma brejlema a outdoorovejch kalhot třeba klasickou kevlarovou helmu a uniformou s maskáčovym vzorem? vím že je to detail ale raději bych hrál za ofiko speciála vč U.S. munduru než žoldáka v guerillovym boji
  • bodmrazu
    V komunite Division panuje nadeje, ze se pri Wildlands poucili z chyb a ze se hraci postupne presunou. Ja taky verim v evoluci zanru a doufam ze me vyberou do bety abych se presvedcil.
    Na preorder to nevidim, ale az po prvnim mesici opravi nejhorsi bugy, tak se rad pripojim. Miliony platicich zakazniku jsou nejlepsi testeri :-)
  • Cenim si velmi ideu celej hry a velmi sa na nu tesim, ale.... ale pride mi to ako prezleceny post-apo Mad Max, kde uz po par dnoch hrania to vobec nemate chut dohrat. Snad toto iste nepostihne Wildlands. V gameplay bolo vidno, ako AI nereagovala na spoluhraca (tiez AI) ked mu prebehol rovno pred ocami. Fyzikalny model jazdy na motorke je TRAGICKY, rovnako tak mi nepride dobre odladeny ani model jazdy aut. Kedze pri presune medzi jednotlivymi destinaciami hrac stravi dost casu, bude to PAIN IN THE ASS. Vrtulnik cumakom zapichnuty do kopca, je rovnako nezmyselny, ako samotna idea pristavat na takom mieste a snad sa nad tym zamyslia, kym toto vypustia na svet. Inak sa to zvrhne na dalsiu UBIvec, ktora vytiahne peniaze z ludi nadsenych iba konceptom hry. Uz by som vedel prekusnut to, ze pohyb postav je strnuly, grafika nemusi byt brutalne premakana, urcite by som ocenil pred vypustenim hry do predaja, opravit co sa da, alebo rovno vypustit veci, s ktorymi sa nevedia popasovat a radsej formou update-u sa doplnia.
  • Krásně napsaná pocitovka za hry =) mě osobně se líbil ten konec gameplay videa. Samosebou jsem článek četl dřív takže jsem očekával tu scénu =) a byla popsaná opravdu detailně ale takhle vtipně jsem si jí nepředstavoval =) vidím to na pre-order. Díky tomu že hra vypadá docela ošklivě si jí možná zahraju i na svojem peklostroji =) enjoy beta!
  • skoda ze to vypada docela hnusne...textury jsou hnusny, samotny model postavy taky...pohyby ani nemluve...
    rozdil oproti E3 2015 opet neskutecny...
    je to skoda,protoze jinak to nevypada totalne marne ale co s tim,kdyz to vypada jak z PS3??? a to v lepsim pripade...
  • frag.ment
    Abych si ten PR článek trochu ujasnil.. Citace: "Během pár hodin hraní jsem ho v celé jeho šíři samozřejmě neproběhl, ale i ta hrstka úvodních oblastí mi naznačila velikost, nad kterou by mohly jiné hry žasnout." a pak: "Hra tohoto typu vám pak samozřejmě nevyrazí dech grafikou a dnes už ani rozlohou." A tak bych mohl pokračovat dál..
    • Morraw
      Co třeba "open-world ve Wildlands je větší než v ostatních hrách" ALE "vzhledem k velikosti dnešních open-worldů to už není tak dechberoucí".
  • Aby to nebylo jako u Simcity. Super preview a pak se záhadně v recenzi zjistí, že města jsou malá a je to celé vůbec blbě....

    Dle videa blbé, ai tragická. Ta snad vidí 5m a dále ne. No jsem na to zvědav. Vojáci se v MGS chovali dobře, tedy jde to udělat dobře. Třeba tam bude nějaká normální obtížnost kde to bude lepší.
  • Připomíná mi to Desert Storm *5* *5*
    • Jack1947
      Tohle tomu nesahá ani po paty. Desert storm byla hra úplně někde jinde, nebo Socom. Parádní hry ale tohle? fuj *7* *11*
    • Morraw
      HA! To byla panečku hra :) Demo jsem hrál stále dokola, než jsem se dostal k plné verzi.
      • Jo taky mě to tenkrát hrozně bavilo. To byl špíl, jak blázen. Tenkrát se prostě neřešila tolik hratelnost, grafika. Prostě si sehnal plnou hru a hrál si.
  • Na tohle se těším. Rád bych si zkusil ovládání jednotky. Podle všeho co jsem zatím viděl mi to přišlo, že ai funguje vesměs jako vláček za hráčem. Jde oddělit třeba jen jeden(např. odstrelovac na kopci) a pokračovat jen se dvěma do akce a ty nechat krýt každého jednu cestu? Nebo je to prostě jeden trojvojak, kterému když se dá příkaz, tak funguje jak bůh, ale když se zvrhne přestřelka, tak jsou z nich dummy decoy? Dá se upravovat celá jednotka? První ghost recon jsem dohrál několikrát ve své době a bavilo mě, že člověk nemusí vystrilet všechno ručně sám. Jinak díky owerwatchovi za dojmy. Baví mě, že se hraním baví.
  • Niekto si tu "snupol" Score pri pisani dojmov, ale ska v pohode :-)
    Novy Ghost Recon nevyzera zle, ale kedze hry su tovar za peniaze, tak to nakoniec aj tak sklzne k tomu ci dana hra stoji za x penazi. A rozmyslam co vlastne zaujimave a ine novy Ghost ponuka a moc tam toho teda nevidim. Pri cene 20-30e to je celkom v pohode ale ak bude klasicka AAA cena 50-60e, tak fakt tam nevidim nic zaujimave. To ze to ma velku sandboxovu mapu byva skor minus a z tych videii sa to na takticku fps skor iba hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit