Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dark Forces prosim, Dark Forces prosim, Dark Forces prosim, Dark Forces prosim...
  • Na Gogu je v technických požadavcích jasně uvedeno, že hra obsahuje jak verzi pro DOS z roku 1993 resp. 1994, tak i Windows verzi z roku 1998, v "novém" DirectX 7 enginu, na kterou je vyžadován joystick, nebo herní ovladač.
    Nebo se to dá taky chápat tak, že ergonomické ovladače budou chodit jen v té novější, kdežto DOSová verze, je odkázána pouze na klávesnici a myš. Což bylo fakt maso a jen masochista, by zkoušel takto tu starší dohrát. Obávám se, že herní ovladače jsou oříšek i pro DOSBox, zlatá 386/486 +analog joy.
    Ale už se prodává joystick/počítač obsahující hafo her na 8 a 16ti bitové počítače. Jednou se snad bude prodávat joystick obsahující staré PC pecky z 90.
  • Super, x-wing velmi potesil, dodnes si pamatuji na prelevani energie mezi zadnimi a prednimi stity. Hral jsem to podle Fukovy knizky Hry na PC. To byly casy, pc platforma na vrcholu sve slavy. A jak ctu komentare, jde to hrat joystickem? To jsem tehda nemel, ale ted mam jeden ve skrini, nejaky kvalitni logitech s force feedbackem,kupoval jsem hokvuli mechwarriorovi, takze asi nastal cas nahodit stity a pustit se do hlubin vesmiru.
  • 8 Euro za jednu ? ... OMG i to je GOG . Nedávno mne dostala kauza WINGS aneb EMULATED AMIGA EDITION za 5 € *15* *15* *15* *15*
  • kubi-wan
    KONEČNĚ! Tak teď jen doufat v celou Jedi Knight sérii (včetně Dark Forces a prvního Jedi Knighta), Episode I: Racer, Rogue Squadron a Full Throttle! *5*
  • To je dobře. Pamětníci možná vytvoří poptávku, která by mohla pohnout ledy. Třeba se dočkáme i něčeho nového.
  • Skoda, ze grafika neni v novejsim kabatu. Tie Fighter ve svem zanru asi dosud neprekonana hra. Titulek me hodne namlsal, ale kdyz jsem si prohledl obrazky ze hry na Gog strankach, tak me bohuzel presla chut. Skoda.
    • Předčasně hážeš flintu do žita. Pokud by ses podíval pořádně, zjistil bys, že grafika je na Gog stránkách prezentována, ve dvou úrovních kvality, jak ve staré, tak v "nové" z X-Wing vs. TIE Fither.
      Takže engine je u special edition, docela logicky, ten novější a kvalitu lze měnit od minimalistické původní, až po docela slušnou. Proč tímto nešťastným způsobem prezentace odrazují zejména řadu mladších hráčů, je záhada. Asi by jim to měl někdo sdělit.
      Mě by zajímalo, jestli tam vložili opravené animace hlavního menu z původního X-Wingu. Ty jsou v "X-Wing vs. TIE Fither" v rebelské části pokažené, doslova amatérským stylem "převedení" ze starého enginu. A to tak, že mám podeření na použití PrtSc plus půlhodinka v nějakém Malování! Je to možná drobnost, ale když vím, že se tam má něco hýbat a ono se to nehýbe, působí to nepříjemně mrtvě. Čímž tehdy zabili tuto vedlejší, ale citlivě propracovanou část atmosféry životem naplněného vlajkového Aliančního křižníku.
      V Imperiální části byly animace menu v pořádku, tak musí být i zde v poslední verzi. Každopádně za 8 Euro mi opravená animace nestojí, ale vydavatel by už to, za ty prachy, zařídit mohl.
  • X-Wing (Pavlova modla, pokud se nemýlím) nebo TIE Fighter musíte někdy začlenit do Gamesplaye už proto, že . X-Wing Alliance nebo Rogue Squadron by také stály za úvahu. :)
  • C-BEAM
    zrovna pred pár dňami som prihodil hlas na LucasArts hry a už je to tu :) Super, že sa im to podarilo vyjednať.
  • Black_Hand
    kdyz jsem to zahledl, tak ze me vyslo jenom tlumene "oooooooooooooh". takze cast penez na vanoce spolkne gog...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit