Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wries
    Circles to právěže moc neřeší. Když si někoho přidáš do jakéhokoliv circlu, vždycky uvidíš na "zdi" jeho zprávy. Pokud se to dá někde vypnout, tak mi řekněte kde, budu vám moc vděčný.

    Když dám příklad - komentuji StarCraft II a přes google+ bych chtěl dávat zájemcům vědět, kdy bude další stream. Na to si je ale musím přidat do circlu (řekněme SC2), ale když tam budu mít 500 lidí, tak se mně na hlavní stránce budou zobrazovat příspěvky všech 500 lidí (samozřejmě pokud svůj příspěvek nenapíší jako soukromý, resp. jen pro určité okruhy, ale jak všichni víme - člověk je tvor chytrý a moudrý, ale lidé jsou hloupí).
    • Jestli mají lidé zájem o tvůj stream tak si snad přidají do kruhu tebe ne?

      Ty dáš zprávu o streamu jako veřejnou a tví zájemci to uvidí na zdi.

      Dál pak když už člověka chceš přidat tak ho pokud se nepletu můžeš "mutnout"
      • Wries
        Jasně, o tom jsem taky přemýšlel. Jen bych musel mít speciální účet kvůli streamu, protože kdybych to dělal na klasickém, tak to uvidí i lidé nezasažení starcraftem. O tom jsem taky přemýšlel no, ale je škoda že to nejde udělat na jednom účtu nějak.
  • smejki
    navržen je Google+ skutečně bravurně. otázka je, v co se zvrhne, až tam nastoupí zástupy internetových patnáctiletých školaček... i když Circles tohle dokážou řešit docela dobře, asi. A hry vem čert.
    ad facebook - http://www.joeydevilla.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/02/future-man.jpg
    • NEkromanT
      právě, dokud je G+ "pure" tak je fajn, ale facebook taky začínal jako komunitní záležitost pro studenty harvardu s jednoduchým interfacem a kde je a jak vypadá dneska...
      • A navíc G+ je (zatím) 18+, jak mě informoval jeden můj (bývalý) žák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit