zavřít
...

Grand Theft Auto V - recenze

Pět a půl roku. Přesně tolik času uplynulo od vydání Grand Theft Auto IV. Telefony jsou chytřejší, lidi hloupější a okolní svět svou bizarností občas až nezdravě připomíná přepálenou satiru virtuálního opusu od Rockstar Games. Grand Theft Auto V tohle všechno reflektuje a znovu drží prst na tepu doby,...

Novější 1 2 3 4 5 6 7 20 Starší

  • Hozly tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    10/10 , souhlas! *16*
    29.1.2017

    reagovat

  • GTA V (anonym)
    2 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Já si myslím, že to je jako dobrá hra, a ty co tu hru nehráli, tak jich baví protože má dobrý zážitek, mise.
    22.1.2017

    reagovat

  • JohanesIV (anonym)
    1 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Takže, toto hodnocení mně přijde dost přehnané. Hra vůbec není taková jak jí tady popisují. Hra obsahuje tak akorát spoustu bugu, a když porovnám cenu, za kterou jsem si jí pořídil, tak myslím, že je spousta lepších her, co si mužete za ty peníze koupit .. ! Online verze je podle mě v totální BETA verzi. Nedodělané a dost chaticke "heisty". U kterých pul hodiny čekáte až se napojí lidi, 5 minut hrajete, pak se někdo odpojí . a mužete znova čekat dalších 30 minut aby jste mohli hrát znova. Online verzi z mé strany hodnitím tak 30% ze 100% , Nehledě na to , že je zkažená lidma , co mají stažené "mody" v podstatě cheaty ,. které umožnují nesmrtelnost, nekonečno peňez , never wanted . a tak podobně ! a opravdu se divím , že se stále nepoučily z předešlích verzích hry, a neudělaly nějaký pořádný anticheat .. ! , strašně dluhé načítání, všechno trvá, postava je podle mého dost špatně ovladatelná v uzkých prostorech , lehce se dá spadnout z nějaké lávky a podobných věcech. Jediné co bych na hře pochválil je grafika . Ta je opravdu pěkná .. jinak u mě teda hoši z RockStar nezabodovaly !
    21.7.2015

    reagovat

  • Píčovina roku (anonym)
    2 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Nevimysleli větší picovinu
    16.7.2015

    reagovat

  • Píčovina roku (anonym)
    2 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Neuveritelna kokotina pro ty co to nehrali je to luxus jenom protoze je to gta ale je to hovadina
    8.7.2015

    reagovat

  • gameman (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Co mám robiť? Pls poraďte
    6.7.2015

    reagovat

  • Blbost (anonym)
    5 souhlasí, 10 nesouhlasí
    Větší hovadinu jsem nehrál
    26.4.2015

    reagovat

  • Davidos99 (anonym)
    2 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Ahoj moje poslední mise byla vykrádání a tak dal a teď nemám nic za mise co mam dělat abych dostal misi ?
    20.12.2014

    reagovat

  • petrdus78 (anonym)
    8 souhlasí, 9 nesouhlasí
    větší hovadinu jsem nehrál, v každý větě min. 3 sprostá slova, příběh na nic, stupidní úkoly, vrchol všeho byl úkol, kdy si to na vlakovém nádraží rozd..... 2 psy. něco takového mohl vymyslet jen chorý mozek a podobně je na tom i recenzent, který dá 10 z 10.
    13.12.2014

    reagovat

    • rupert (anonym)
      7 souhlasí, 9 nesouhlasí
      souhlas, je to sraccka. *6*
      18.12.2014

      reagovat

    • petrdus78 (anonym)
      1 souhlasí, 7 nesouhlasí
      můj pohled je zřejmě ovlivněn očima dospělého hráče, jinak chápu, že pro teenagery s dvojciferným IQ, přičemž první cifra je nejvýše sedmička je to super. Jinak jsem hrál např. Walking dead nebo The last of us, což jsou hry, které vám změní pohled na život a mají scénář a příběh, který patří mezi to nejlepší co se kdy nejen ve hrách, ale i ve filmech a literatuře objevilo.
      13.1.2015

      reagovat

  • jakoon (anonym)
    0 souhlasí, 2 nesouhlasí
    me akorat stve to ze jsem si nahrabal penez a nakradl aut a kopil baraku a vseho mozneho a na konzoli predpokladam ze muzu zacit znova ze??nebo se to bude nejak dat zalohovat a ucet si otevrit na konzoli??
    26.10.2014

    reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 7 20 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.198.54.142.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.