Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No čo už to prebieha?
  • Kdyby milí vývojáři radši opravili chyby, které jsou tam už od začátku. V mass PVP nejdou používat skilly, hra neustále laguje a support na to totálně se...
    Ze hry jsem odešel po té co ve WvW byli všichni nepřátelé neviditelní a nyní po krátké návštěvě opět uninstal.
    • Ani jeden z tech problemu jsem ve hre nezaznamenal. Jedina chvile, kdy nevidim enemy, je tehdy, kdyz je jich moc a mam kvuli fps stazene detaily. To ale plati jen pro postavu, cerveny nick nad ni vidim a jakmile targetnu, tak uz vidim i postavu. Prijde mi to idealni, hlavne proto, ze muj comp uz je trochec starsi. Hraju casual uz pres rok, ale to co tobe se mi fakt nikdy nestalo. Semtam blbne aukce, nebo me lfg vykopne z dungu, ale ten je jeste v bete, takze jsem schovivavy.
  • Pojď k nám ;) Adamantinoví lvi (Lvi) tě přijmou s otevřenou náručí - Aurora Glade.
  • hra se mi znechutila uz jen tim ze na cesky fansite je furt jen novy krumpac v gem storu, novy klobouk a podobne chujoviny... ze zacatku super zabava ale jakmile stravite nejaky cas ve hre tak naprosta nuda a furt to same a jestli tomu maj pomoc nejaky pirati trapny tak to fakt ne ... uvidime co prijde po ty trapny scarlet
  • podle mě nebude to stejný město jako dříve... pokud by chtěli vývojáři něco nového, tak po 4.3 bude v "rekonstrukci" a udělají ho po měsíci o něco novější... je to přece dynamický event =)
  • Schválně kdo se se mnou vsadí, že do měsíce bude Lions Arch zase v původním stavu jako kdyby se nic nestalo.. typický Living Story.. (nejsem GW2 hater, ale součásti z livingstory vzdy zmizi bezestopy, byl by jsem radsi za permanentní obsah)
    • Ano, takže ta obrovská věž v Kessex Hills z předešlého Living Story, která se tam zřítila, jen tak zmizela? Ne... doteď jsou všude kolem trosky, jsou tam úplně jinačí eventy, jiný dialogy než předtím, mapa je pozměněná. Na fórech už hodněkrát developeři zmínili, že jim bylo líto co s LA udělali, když na něm tolik zapracovali, ale že už bude navždycky jiný.
      • Jason_dinAlt
        Mohli by tam udělat nějaký "portál do minulosti" a nahrála by se původní lokace.
    • A co bys čekal? Je to v podstatě jen event
  • Hral som 6 rokov wowko ale GW2 je pre mňa najlepšie MMO prvý pol rok bol fantastický mal som českú guildu komunita žila ale časom ľudia odchádzali vďaka slabému endgamu :/ To je pre mňa škoda lebo tá hra ma veľmi bavila páčil sa mi príbeh,questy,eventy,dungy a aj PvP hlavne WvsWvsW ale fakt keď odídu kamoši s ktorými ste to hrávali tak je to samému oničom
    • Tak pojď k nám :) Nás je v guildě dlouhodobě opravdu dostatek. Aurora Glade / Czech Made *3*
    • a já se divím proč mě to nějak nechytlo :)
  • Môj nazor je, ze neexistuje viac casual friendly hra ako wow :). GW nie je zla hra, ale jej najvacsie tromfy ako tie eventy co tam stale skacu na kazdom rohu a pri tom sa opakuju co si vsimne kazdy hrac pri leveleni, alebo tie nudne questy aka srdiecka. Potom na maximalnom lvle ma nasralo pvpcko, kedze v hre nie su mounti tak kazdy kto ma malo hpcka zdrhne prec a WWW je totalny chaos. Plus tie korejske animacie utokov sposobuju to, ze hra je pri velkych bojoch strasny vizualny chaos, meele postavy ani nevidia ci do nieco sekaju, jedine co vidim su cisla, teda dmg. Na druhej strane sa mi pacia jumping eventy a podobne srandy po celom svete. T.j. mne to pride ako idealna mmo pre samotarov tzv Lonerov :) dokonca aj dungy sa daju solovat.
    • A z jakeho pohledu je wow casual? Protoze ja bych rekl, ze je to prave presne naopak. Podle me uz jenom P2P system primo vylucuje casual hrani. Jiste, i kdyz platim, muzu hrat casual, ale to jsou pak casual uplne vsechny mmo a ten pojem by byl vlastne zbytecny:)
      • WoWko už bylo stvořeno jako casual záležitost. Asi tak.
        • Napsat ze Wow bylo stvoreno jako causal je pekna blbost kdo hral vanillu vi svoje uz jenom to ze postavu si expil dvakrat mozna i trikrat tak dlouho jako ted raidy se chodily nekolik hodin a mnohdy se dokoncovali az druhy den alterac valley trval nekdy i hodiny nabrat poradnej eq nebyla otazka mesice nadruhou stranu jsem mel vzdy obrovskou radost kdyz jsem neco pokoril tento pocit ale odesel na konci tbc to ale mozna nebylo hrou jako spise vekem
          • eStar
            Můžeš o tom psát že je to blbost jak chceš, ale sám Blizzard to tvořil jako hru přístupnou co největšímu okruhu hráčů. Takže ano, je to casual záležitost na čemž dle mého názoru není nic špatného.
            • Vrook
              V tomhle Ti bohužel vidim zásadní error.. vytvořit hru přístupnou co největšímu okruhu hráčů se ne vždy musí rovnat tomu udělat hru jen pro casual hráče a v případě WoW se právě jedná o to, že je hra přístupná tak širokýmu spektru hráčů, že zahrnuje jak casuals tak hardcore hráče, kteří jsou třeba už od vanilly na špičce progressu na serveru, v regionu a nebo na světě.
              Zpřístupňování contentu casualům je trend až pozdější, kterej začal v TBC a postupně se kupil, ale většina HC hráčů stejně nechodila 3-4 dny v tejdnu 6 hodinnový wipefesty jenom proto, aby si prohlídla vizuál raidů a skiny bossů, a mnohem větší odměna za HC mody raidů furt je, takže problém nevidim... Naopak si myslim, že by byla škoda držet WoWko v tom modelu jakej byl ve Vanille, kdy jsi opravdu musel trávit hooodně času, aby ses vůbec dostal třeba do Naxxu nebo MC, a ještě víc času, aby jsi vůbec něco odprogressoval, nemluvě o tom, že to moc nebo spíš vůbec nešlo bez kvalitní guildy, která byla schopná složit 40 lidí na raid.

              Prostě motivace pro HC hráče tam furt je - včetně obtížnosti těch prvních verzí (před nerfama) HC raidů a obtížnosti odprogressování contentu co nejdřív - a zároveň je hra víc otevřená i casual hráčům, co nemaj čas nebo chuť vkládat si do života guildovní raidovací rozvrh, takže se můžou podívat do slabšího odvaru raidů a udělat si asi tak představu, o co tam jde.

              Rozhodně to ale neni čistě casual hra. To ti bude tvrdit hodně lidí kdekoliv na internetu, ale pochybuju, že se někdo z nich dostal právě k tomu progressování s cílevědomou guildou, a ještě víc pochybuju, že třeba právě ve Vanille. A z vyexpení na max level se toho o casualnosti nebo hardcorovosti fakt moc poznat nedá a nikdy nedalo. *15*
            • Škoda, že je málo lidí, co pamatují kořeny žánru. Nepsali by potom takové koniny. Sám Blizz na to při vydání sázel (a vyhrál jackpot). To, že je hra casual, není urážka. Já osobně jsem spíše na hardcore záležitosti. Proto taky asi nemůžu od dob Everquestu nic najít *1*
        • Nevim jak jinde, ale myslím, že ve hrách je ono slovo používáno především ve spojení s lidmi, kteří nemají možnost hrát často, ale chtějí se u hry bavit stejně jako ti, co mají možnost tomu věnovat času více. Čemuž by svým konceptem odpovídalo spíše GW2, například s jeho pvp level scalingem (pve je oživováno jen s přibývajícími dungy, jinak je všecko stejné, jen s rozdílem lvlu a lokací + eventy ). WoW mi tam moc nesedí, jelikož se takřka všichni ženou vpřed a low lvl casual hráč nikoho nezajímá. A když se ještě rozčilují, že by si takový casual hráč koupil 90lvl za 60 dolarů, nepřijde mi ta hra už vůbec casual friendly *3*
  • Neboj, nie si sam, vacsinu ludi co poznam ta hra jednorazovo nadchla (vratane mna) a potom som to zas pol rok ani nezapol. Je to jednoducho plytke a pod povrchom nieco smrdi :D
  • GW2 mě velice zklamalo. Pujčil jsem si to od bratra kdysi dávno a naleveloval si elementalistu do levelu 31 či něco takového. Poté mě to přestalo bavit a po roce jsem to zapl zase, naleveloval do 38 a znovu přestal hrát. Včera jsem to po více než půl roce znovu zkusil a musím říct, že mě stále mrzí, jak hra dopadla, protože potenciál byl enormní.
    Škoda, že TESO se nevydalo cestou buy to play, Zenimaxu se částečně podařilo vytvořit přesně to, co Anet nedokázal.
    • Aspon za to necaluje clovek kazdy mesic. GW2 je opravdu vic pro casualy. Ale tim se ta hra i castecne prezentovala. Mozna je to nakonec i vic casual, nez chteli. Ja jsem dukaz. Wowko pul roku, oproti tomu obsahove chudsi GW2 s prestavkama jiz vice nez rok. Ale nevytahli ze me navic ani cent:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit