Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heh, stejné jako s Vistama. Ani tam nikoho nedonutili přejít tím, že mu dali Halo 2...
  • Kde je asi Mass Effect?
  • Windows 10 only? Bye have a great time!
    • Upřímně nikdy nepochopím tu tendeci se zuby nehty držet u starších oken.
      • Enclaw
        Asi tak.. Windows 10 je modernější systém, odladěnější na nový hardware, SSD, atd... Subjektivně mi přijde rychlejší a pohodlnější než předchozí systémy (Win7/8.1). Pokud někomu vadí odesílání statistik a jiné, s trochou šikovnosti jde podle návodů všechno vypnout či omezit na minimum.
        • Mam W10 doma na tabletu, a tak stupidní system jsem ještě neviděl. Nepřehledné, nestabilní, s mizernou zpětnou kompatibilitou na hardware i software. Odesílání statistik, ano vadí mi to, a to hodně, ale nechápu, proč bych si to měl vypínat, takové věci tam nemají co dělat. Jediná věc, které bude časem dobrá, je DX12, což je zatím k ničemu, a kdyby MS nebyli sfině, šlo by to určitě rozběht i na W7. Jinak, protože je W10 celkem ještě nový systém (ha, ha, ha), má plno bezpečnostních trhlin, které se zatím nedaří odstranit, je toho na netu docela plno. Modernější, možná UI, ale jádro pořád stejné. 90% funkcí nepotřebuju, spíš mě otravujou.
          Ale věc hlavní, která mě naprosto sere, když mi někdo něco nutí. W7 jsem pořizoval jen kvůli DX11, a kvůli tomu, že jsou hodně podobné WXP a mají plno funkcí, které skutečně využiju, narozdíl od vnuchovaných 10.

          Takže tak, dokuď budou mít W7 podporu, zůstanu u nich. Nedomrlé šmírácké W10 nechci.
          • Ale no tak to by mě vážně zajímala ta zpětná kompatibilita na HW na tabletu, připojená jehličková tiskárna netiskne? *1* Vždycky bude nějaký problém, ale to je taky na HW firmách, taky jsem měl problém s v té době novou laserovou tiskárnou od oki, krátce poté přišli visty, pod nima to neběhalo, přišli sedmičky, zase nic a musel jsem kvůli tisku emulovat xpéčka, nejradši jsem měl 8.1 a to jak na telefonu, tak na desktopu a jediné, kde mě přechod opravdu překvapil v negativním slova smyslu je právě na telefonu. Pokud máš stroj na hraní tak zůstávat u sedmiček je nesmysl a pokud ti vadí šmírování, tak si odinstaluj steam, origin, uplay a battlenet a zbude ti akorát nakupovat hry na gogu, jinak to jsou tak šmírácké programy, že je proti nim MS shromáždění světců, schválně si zkus přečíst s čím vším souhlasíš při instalaci těhle programů. Źádnou nestabilitu po upgradu jsem nezaznamenal a ze softwaru mi nefungovala akorát hra Majesty gold, kde nešel zvuk, tak jsem si aspoň vyzkoušel steam refund. No a pokud to nemáš jenom na hraní, tak jako třeba já, tak pro mě je výhoda toho ekosystému windows, mám stejný účet na mobilu i na PC, takže mám snadno přístup ke cloudu, poznámkám, kalendáři atd., takže tuhle alergii na desítky moc nechápu, pokud teda nejseš tajnej agent nebo neděláš nějaký opravdu hnusný zakázaný věci a tím nemyslím zrovna pirátění sw
        • Jasně a automatické aktualizace jdou také vypnout, že? Moment nejdou. A dlaždice také, aby se mi z toho nechtělo blejt jen to zapnu. Aha, moment, to také úplně nejde. A co je jako s SSD? Mám na něm Win 7 a žádný problém. A jaký hardware? Vše co vychází v pohodě pracuje i pod Win 7...
    • Jack1947
      Přesně to musí bejt nějaká nadupaná hra aby mně donutila přejít *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit