Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímalo by mě jestli hra bude mít podporu DX12 a nebo Mantle (pochybuji když do vývoje vráží prachy Nvidia).
    Co se týče hry samotné rád bych věděl jestli budou rozhodující okamžiky tipu: Zachránit policejní stanici před vězni a třeba zastavit Scarecrow aby vypustil jed po městě a můžete vybrat jen jednu možnost a ta ovlivní celou hru, nebo jelikož je to Batman tak hodit na výběr kdo zachrání policajty, kdo půjde udělat pořádek v ulicích a kdo půjde po Scarecrow a podle výběru postav by pak se hra odvíjela třeba pokud by šel Nightwing po Scarecrow musel by ho batman zachránit, robin pokud by zachraňoval policajty tak by se stal vězněm na policejní stanici s pár přeživšími. A všechno by se hrálo najednou třeba s batman dojdete k checkpoint a najede video které bylo na začátku mise a pokračuje a Oracle rozdá instrukce Nightwing a hra pokračuje za Nightwing a tak dále.
    Ale pochybuji že něco takového bude ve hře.
    Celkem nechápu nároky když hra jede ještě na Unreal Engine 3!!!, Sice verze Samaritan vypadala velice namakaně.
  • CrocoRay
    Kruci, tu myš už musím vyměnit. Člověk jednou klikne a hned dvojklik, takže double post :-)
  • CrocoRay
    Já to zase tak černě nevidím a myslím, že uvedená doporučená sestava, kde figuruje GTX 760 bude na full HD rozlišení plně dostačující a to i při vysokém nastavení detailů. A co se týče procesoru, tak podle mě každá i5 současné generace nového Batmana rozjede poměrně slušně.

    Takže se svou core i5-4460 a GTX 960, kterou plánuji dokoupit po návratu z pracovní cesty, nějaké vážné obavy nemám. Antialiasing apod. si odpustím a myslím, že se u hry budu dobře bavit.

    A ta uvedená GTX 980, to je prostě pro ty náročné. A jak uvedl už přede mnou Keyz, tak si nejde konkrétně představit, co tím vývojáři myslí. Jestli to je pro 4k rozlišení nebo pro ty, co chtějí mít ultra nastavení a 60 fps. Ale proč to řeším? GTX 980 nemám a mezi ty nejnáročnější taky nepatřím :-)
  • Docela pěkný indie bundle http://www.bundlestars.com/all-bundles/indie-legends-bundle/
    Monaco, SpeedRunners, SteamWorld Dig, Guacamelee!, Divekick, Kingdom Rush, Giana Sisters a The Fall. Aktuálně €4,54.
    • Omlouvám se, omylem jsem odeslal do špatné diskuse...
  • Mě obecně tyhle tabulky nechávaj chladnym. Kdyby u toho bylo uvedeno "takovou a takovou konfiguraci potřebujete, abyste mohli hrát s takovým a takovým nastavením v takovým a takovým rozlišení s takovým a takovým framerate", tak budiž. Takhle je ale informační hodnota nulová :).
  • V klidku na Ultra uz se tesim *4*
  • Docela se mi ty 4GB VRAM začínají vyplácet na moji GTX 670. Na nové hry je už 2gb málo. Neříkám, že 2gb jsou nedostačující, ale je to málo
    • No jo, problem ale je ze tie 4GB nacpu na tie menej vykonne karty, ktore nemaju dostatocny vykon na vyssie rozlisenia kde sa 4GB aj vyuzije.
      • U spousty her jdu s VRAM tesne pod 3GB. Víc samozřejmě nevyužiju.
  • Na té minimální sestavě to pojede líp než na konzolích a lehce lepší sestavy to rozjedou na high aspoň a to mi bude úplně stačit.Opravdu mi stačí FXAA,ultra textury,medium stíny,nějaký ty odlesky a polovinu fičur vypnu.K tomu 1920x1080 a nějakých 35-50 FPS a jsem rád.
  • ja nevim k cemu tyhle udaje jsou..mozna pro nejakou uplne zakladni orientaci..Clovek se stejne poradne nedozvi jak mu to pobezi dokud to nezkusi. ja mam třeba pouze 750TI a pomerne stary 4 jadro od AMD na 3Ghz a třeba Dragon Age mi bezi na high/ultra detaily kolem 40 fps. To same třeba Dying Light nebo Lords of the Fallen. Kdybych si mel ridit téma pozadavkama co udavaj tak bych zadnou z tehle her nemohl koupit.
  • Je to jen a jen o optimalizaci.
    Například na mém notebooku s i7, 8gb ram gtx 770M by měl BF4 běžet jakž takž na 40fps high.
    Stačilo do konfigurace hry přidat řádek, díky kterému BF4 používá místo jádra jednoho jádra všechny 4.
    Voila FPS na Ultra včetně 4xmsaa a hbao vylétlo na průměrných 55fps s poklesy k 47 a maximem 70fps.
    Holt jsou tři možnosti.
    1) hra zoptimalizuje tak, že šlape jako víno
    2) na nějakou otpimalizaci se vývojáři vykašlou, jelikož proč by s tím vůbec ztrácely čas
    3) hra se nezoptimalizuje záměrně, díky kontraktům s intel/nvidia pro zvýšení prodeje nového šrotu.

    Je to smutné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit