Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191

    Když tenhle díl dostal 2/10 tak nevím, co by měl dostat Goblet of Fire :D

  • autor recenze klasicky zahořklej ,zahořkle napsal tuhle recenzi plnou zahořklých odstavců ze kterých mam akorát tak zahořklou chut , jednoduše , autor by měl dodrzovat pravidelnou dávku cukru nez se pustí do další recenze jinak mu to moc dobře nemyslí *5*
  • *16* a *16* b *16* f *16* f *16* fd *16* sgfdh *16* maria *16* jesus *16* bless *16* my *16* sh*t *16*
  • Já myslím, že tato hra je velice povedená. Grafika je úžasná, nejsou tam žádné nesmyslné výbočky a je to super zábava na deštivé dny ;)
  • Ja by som sa chcel opýtať ako v tej hre funguje ten spomenutý auto-aim systém,v prvej časti stačilo pohybom myši namieriť na nepriateľa a ptom držať práve tlačidlo myši pre presnejśie kúzla,je to takto aj v druhom diel?
    A ešte jedna otázka,Anonym Willy spomenul kúzlo pro rozbití štítu,to vám jakože rozbijú protego lebo to rozbije jediňe imperius,crucio a Avada Kedabra tak jak to je?
    *16*
    • blixa
      Ano, auto-aim funguje stejne..

      Protego se da "rozbit" kouzlem Expeliarmus nebo Petrificus Totalus...
  • celá sága hanry proper je strašně nudná, naprosto o ničem. Jediná pravá sága je Star Wars smiřte se s tim
    • Myslím, že s tebou hodně lidí souhlasit nebude včetně mě. Pokud znáš celou ságu HP jen z filmů, je mi tě líto. Knihy jsou to pravé ořechové.
  • Tak trochu nesouhlasím, první část Relikvie smrti byla děsná ale tenhle díl je skutečně minimálně o třídu lepší. Grafika je optimalizovaná a pěkná. Hratelná stránka doznala neskutečného zlepšení. Přepínání kouzel je nyní velmi snadné a jejich kombinace rovněž (např. kouzlo pro rozbití štítu s následným odkrouhnutím. Sniperka, samopal, pistol nebo granát zde má skutečné využití, výhody i slabiny). Co se bariér v levelech týče, tak ty jsou nyní funkční a spolehlivé, nepřátelé už se nerespownují a hra má tak i díky možnosti sem tam něco najít a povedené hudbě, zajímavou atmosféru. Je to určitě rychlovka, kterou dohrajete za dvě až tři hoďky ale takový průšvih co zde uvádíte to rozhodně není. Z této recenze nelze vůbec vyčíst profesionalita, pomluvit lze cokoli. Hra si zaslouží přinejmenším 4-5/10.
  • Melo menovat Call of potter: Magic warfare ..
  • Hlavne zo to bola ako cena v FightClube :D to neni cena ale skor tyranie toho kto ju vyhral :)
  • Jakožto vzpomínku na poměrně slušný první dva díly jsem v sérii nějakou dobu pokračoval. Ale u pětky mi ruply nervy už definitivně. Doteď si pamatuju, jak celej děj nějaký 500ti stránkový knížky shrnuli do 2 hodin!!! a pak jste mohli dalších 8 běhat po Bradavicích a hledat všechny možný i nemožný bonusy a serepetičky. How cool is that, motherf*cker?! Plus naprosto dementní kamera, kdy se do některejch míst prostě člověk nemohl podívat z normálního úhlu, nekonečná Hermionina smyčka o "Talking gargoyles", za kterou jsem ji měl chuť tucetkrát shodit z útesu... Zbylý díly jsem si přečetl jen recenze a vždy mi to stačilo na to, abych vystřízlivěl a nekazil si chuť a vzpomínky. Naprosto odporný, co z toho udělali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit