Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že mohu slavit úspěch a odebrat se v paprsku bílé záře na místa kde je mne zapotřebí více...
    na místa kde je třeba dalším lidem vysvětlit co je remaster a co remake. Udělali jste mi radost, děkuji a teď už se musím v poklidu a dramaticky rozplynout postupně se vzdalující v sílící záři onoho bílého světla.

    PS: Hra je to super jen už tenkrát v raných letech jsem měl dost naděláno v plenkách a to hlavně kvůli těm slimáčím humanoidům, takže jsem neměl sílu to dohrát... A teď jsem na to zas starej a zatrpklej nervák. Ta hra se mi holt netrefuje do životního období.
  • Tak hra je super hlavně v dobré grafice a opravili ovládaní a ještě nepřátelé změnili, objevují se na jiných místech no prostě bomba! A mám tady jeden gameplay z vlaku, paráda!

    https://www.youtube.com/watch?v=pxb_trdE7Hw
  • Nadešel čas koupit konzoli, ted už se jen rozhodnout kterou.
  • rami.cz
    OMG, dojdu z prace, zapnu PS4, ze si zahraju Resiho 0 a vite, co se stalo? Po 5ti minutach hrani se mi vypl PS4 a konec :D OMG proc? Reklamace nevyhnutelna :D
    • Soucítím... od začátku prosince mám v reklamaci PC, protože po novým roce mi ho z ALZY vrátili s tou stejnou chybou, se kterou jsem jim ho tam dával :-D
      • Taky s vámi soucítím, protože jsem tam kupoval notebook a za 2 týdny jsem ho reklamoval kvůli blikání displeje ve více barvách, než má duha.A hádejte co mě čekalo po návratu „opraveného notebooku“: Po reklamaci se mi pro změnu restartoval a zamrzal častěji, než umírám v Dark Souls (a to jsem si koupil chladící podložku, která by v létě mohla klidně posloužit jako větrák).
        Ne opravdu od toho zeleného zm..a nic, protože všechno od něj je prokleté *16*
        • Nejhorší je, že nedávájí nic náhradního...Pak čekáte 30 dní a nemáte nic. Vždy to trvá 30 dní.
          Lepší je brát dell který má záruku Next Business Day. To je dobrá věc. Rychle máte náhradu a dokonce i lepší :)

          U monitoru třeba máte zdarma výměnu na novější revizi.Idálně by bylo udělat to dobře ale když vše montují v Číně... Staré 386 jedou pořád.
          • Lukyz
            Za mě jedině CZC a sestavovat si pěkně sám, vždyť to je jedna z radostí patřící k PC hraní *15*

            Ale jednou mě tam taky celkem vypekli, reklamoval jsem bezdrátový set klávesnice + myš s tím, že se mi najednou myš nechce spárovat se stanicí. Čekal jsem 30 dní, zboží se vrátilo z nějakýho servisu v Polsku se zprávou "Klávesnice funguje bez problémů" a jako bonus u toho zřejmě někdo svačil, protože byla plná drobků a od paštiky...

            Zpětně mi to přijde vtipný, ale tenkrát jsem byl fakt nas**** *1*
      • Jaká šílenství tě donutilo na kupovat alze? *9*
        • Asi ta reklama kde řve ten zelej ufon *1*
        • Pravděpodobně chvilková slabost, kterou si od prvního problému vyčítám... nicméně chybami se člověk učí.
          • To já měl problem se zdrojem,probíjel počítač se zničehonic vypnul.V casu červené světlo.3x mi namontovali jeden aten samý zdroj.Objednávka kompletní sestavy na míru.Pravý uchýt praskly.Už nikdy.
            • Jsou to lemplové. Objednával jsem dvě věci - sestavu na míru a přepěťovou ochranu. Za přepěťovku už mi vrátili peníze, protože 3 krát přišla stejně nefunkční. U počítače odešel zdroj a pravděpodobně i deska, vyměnili jen zdroj a nevyzkoušený to poslali zpátky. Jak říkáš - už nikdy.
    • Inquisitor
      Tak hlavně, že to máš ještě v záruce. Ale nase... to :)
    • RezavejTank
      To zní jako next-gen zážitek :D
      • protoze PC jsou samozrejme absolutne bezporuchove
    • protože to je konzole kde máš levný hw
  • to je hnus i tak.
  • Lukyz
    Doufal jsem, že tam přidají bedny na equip, aby člověk nemusel vyhazovat věci v jedné místnosti kterou si pamatuje a pak se tam musí zdlouhavě několikrát vracet *13*
    • MARTASLJ19
      Tak je mi jasné, že si určite neprešiel ani prvý diel, pretože toto by skutočný hráč nepovedal *11*
    • ZvacA
      Což je trochu vlastní hráčův problém. V rámci žánru a mechanik předešlých dílů ze staré gardy je to ale vlastně geniální experiment. Přinutit hráče, aby si s managementem výbavy poradil jak nejlépe dovede a vyžral si následky za svoje rozhodnutí, protože se už nemůže spoléhat na čarovné bedny, může být sice pro inventáře pravda frustrující, ale je to taky reálnější a pro účel hry i zajímavější. Navíc s bonusem, že nikdo není omezen na jednu jedinou místnost, ale vyhazovat a brát lze hned z místa. I to "zdlouhavé" vracení se zpátky na místo, kam jsem se rozhodl nebo byl přinucen před nějakou dobou vyškudlit zásoby, protože jsem jim musel udělat třeba místo nějakou kravinou pro puzzle a protože nemít pár nábojů navíc se vyplatit nemusí, je prvek, který je (až na existenci beden) tolik blízký i minulým dílům (třeba ten evidentní záměr tvůrců nechat hráče pobíhat schválně nemilýma prostorama po policejní stanici z jednoho konce na druhý v RE2 kvůli klíčům a dvěřím). Já myslím, že tohle je přesně jedno z toho, co survival-horor definuje - házet hráči klacky pod nohy v postupu hrou, přinutit jej na jeho rozhodnutích projít pasážemi, které by už raději nenavštěvoval apod. To k hratelnosti atmosféře u RE mělo místo.

      Možná je na tom asi dost pravdy, že pro hráče jsou standardy tolik typické pro žánr této značky dnes přece jen už pro hraní víc otravující než jak tomu bylo dřív.
      • ZvacA: Zo to tvoje tolik známé obhajování RE 5 a 6 tě sice stále považuju za naprostého kokota, ale jinak s tebou co jsi napsal teď naprosto souhlasím.
        • ZvacA
          A stále je, navzdory jejich kiksům za povedené díly a Resi hry považuju, ale jsem určitě jinak moc potěšen touhle zajímavou přízní. Pokud chceš, musíš se ale připomenout, už si moc nevybavuju, kterou to pak to gumu to tak až do teď natolik rozvrušovalo.
      • Jack1947
        Neschopnost jízt trochu s dobou, je hráčův problém odkdy? chápu že port ale no tak, dneska už takovéhle věci spíš otravují než baví.
        • ZvacA
          No s dobou. Zero představuje jěště díl, který nazvdory tomu, že se v něm oproti předešlým dílům více experimentovalo, vznikal v rámci staré školy žánru. Nemůžeš se divit, že svými mechanikami nepůjde dnes všem na ruku. Cílem Capcomu bylo Zero remasterovat do vizuálu a vedle kompromisu v ovládání jej po dekádě konečně zpřístupnit na současné systémy pro zájemce i možné potenciální nové nadšence tak jak vzniknul, ne do jádra překopávat, byť by to bylo "jen" přidání možnosti beden po úrovních, jeho hratelnostní prvky.
          • Jack1947
            Těch much tam bude možná i více... nicméně je to to samé jako když se v RE4/5 nedalo stále při míření chodit a docela to otravovalo...

            I když mně by beztak odradily ty hádanky... to bych více než na hru civěl na Walkthrough jak co udělat. Kdybych se fakt zasekl. *7*
  • Jack1947
    Je to HC nooo .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit