Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi se toho Arthase/Lich Kinga/Death Knighta - posledního hrdiny nedočkám :(.
  • Třeba zmizí záplava facehunterů :D
  • Kdysi se to dalo hrat skutecne zadarmo, kdyz chce clovek zacit ted tak si musi koupit milion datadisku aby ti vubec melo nejakej smysl.
    Na to ze je vyvoj tech rozsireni nestoji temer nic tak je to tezce predrazene .. asi jako 10 euro za jednoho hrdinu v HoS a 10 euro za kazdej skin. Blizzard se pravdepodobne vysere na velke hry a az do skonani povali jenom ftp a datadisky k wow.
    Starcraft posledni velka hra a ani bych se nedivil kdyby to zprznili mikrotransakcema.
    • nedal jsem za to jedinou korunu na vse mi stacila herni mena, neni karta co bych potreboval a nemel, krom legendarek, mam vsechny karty, stacilo delat jen day Q, pay2win to fakt NENI ! NA rozsireni jsem nikdy nemusel cekat a mel hned v den vydani stacilo vzdy jiz pri jeho oznameni prestat utracet goldíky za balicky a nez vyslo nasetril jsem na nej a jeste mi vzdy zbylo na nekolik balicku... jako nevim jak to nekdo muze nazvat pay2win a samozrejmne hraju to od zacatku tak MUSIM mit vyhodu optoti tem co zacnou hrat dnes to, ze jim je umozneno za realne penize mne dohnat mi nevadi aspon to blizzardu nekdo zaplati *15* *3*
      • pokud za nakup herniho obsahu ziskas vyhodu oproti jinemu hraci...je to pay2win, se na me nezlob, az te zas rozmrda malganis borca co to hraje mesic treba vzpomen si :)
        • imho VŠECHNY KARETNÍ "Magic: The Gathering" hry jsou postavené na pay2win! u HS ale nemusíš utratit ani korunu na vše si vyděláš HRANÍM !!!
          • ano, nemusis. ale muzes, tudiz = pay to win. viz reakce moje pred minutou. Anebo hraje nekdo legendu ci lancraft s kartama na ktere si naskudlil jen hranim ?! lol :)
        • v HS si nemůžeš koupit nic co by nešlo koupit za herní měnu krom jiného obrázku hrdiny a ten ti ŽÁDNOU výhodu nepřinese...ostatně je to jen obrázek. *1*
          • ano, pravda, ale porad to nemeni fakt na veci, ze si zakoupenim herniho obsahu ziskate vyhodu nad ostatnima, tudiz - pay2win...neresim esli to nekomu vadi,nevadi,a co je mozne nebo neni,ci nutne...
            jen resim podstatu....aneb jak rekl v jednom streamu CzechCloud : tohle neni pay2win ! a pak vytahl kartu a kupil balicky za par tisic :)
    • Milion ne, staci kupit DLC dva - Nax a BRM, a must have je jen Nax, pokud se clovek nazalubil do grim patrona wariora...

      2 neni az tak moc kdyz smaotna hra je za 0.

      A skiny povine nejsou...

      hraju to 5 mesicu pravidelne a stalo me to cca 1 000 kcs...u ktere AAA hry to muzu dnes rici.

      Ale jo, je to tezky pay2win to jo, to me sere. Bylo by zajimave sledovat vyvoj profi sceny kdyz by se nedali kupovat balicky :) Clovek by musel pracovat jen stim co mu padne.
      • Hraju zadarmo a jsem v polovine Blackrocku, zatim me to bavi vic nez si vse nakoupit za real :) plus se da dat rychlovka vazne vsude :D Tablet, Mobil i muj Ntb tou hrou disponuji a nemuzu si ji vynachvalit ;)
        • jj,ja balicky nekupuju, me zas bavi me ty karty sbirat,tvorit decky.ale BRM a Nax sem si kupil.

          Tablet + 6 piv a 2 jegry, hral sem zoolocka, nebezpecny mit tablet v hospode :)
  • Vypada to celkem zajimave,ale doufal jsem,ze Blizz ustoupi vic od RNG faktoru..Neni nic horsiho,kdyz celou vasi hru zazdni nejaka nahodna vec. Kdyz me souper prejede chytrou hrou a stestim na draw karet, tak mi to nevadi. Ale v HS je stale spousta RNG prujmu,ktery by se naopak meli snazit vic eliminovat. Ale jelikoz ta hra velky uspech u hracu,tak jsem evidentne na spatne strane barikady,co se tyka toho,co chce majorita hracu teto hry *3* *1*
    • v době internetu bez RNG by každej hrál ten jeden ultra nejlepší balíček takže díky díky díky jen díky RNG je hra dost různorodá a sestavení balíčku určuje hru jen z"50%"
      • Naprosto s Vama chlapci souhlasim. Pro me je to taky jenom oddychovka a tak se tu hru snazim i brat. Ale kdyz mi mag pres portal vyleza na 5 mane treba s Ragnarosem nebo hunter pres pavouka vytahne King Crushe do ruky, tak bych nekdy zahodil monitor z balkonu *1* Ale je pravda,ze ty sestrihy na youtube s temahle momentama jsou nekdy fakt vtipne *3*
        • vcera mel mag proti me z unstable - toho druid stroma 8/8 taunt :) sem se pobavil...nastesti sem vyhral (dragon priest)...btw unstable me jeste neprisel a to sem rozbalil cca temer 100 baliku.
          • zajimalo by me proc dva lidi nesouhlasi ? :) leda me napada ze sem si mel unstable dokraftit, ale vzdy se naslo neco dulezitejsiho pro me co se me hodlio vic, zbytek je nepopiratelny fakt...inak vzpominal sem dnes a z unstable uz byl i jaraxus treba, sem mel radost fakt, ale cca 70% pripadu co pametam protivnikovy nepadlo nic co by me ohrozilo vyrazneji.
    • Tak oni neustopí od RNG, protože to je "zábavnější" divácky. Jasně najde se to hodně lidí, kteří mi řeknou, že je hlavně zajímá chytrá hra, ale každýmu musí bejt jasný, že tahle hra je pro masy, proto musí být i jednodušší na konzumování. A tím i je, takže RNG tam bude.
      • A to je chyba. Měli by nutit hráče myslet!
      • TheLordoftheNonsense
        Řekl jsi to přesně. Sám Blizzard poukazoval na to, že tento element chtějí v HS více posilovat. Stejně, kdo chce delší a sofistikovanější card game, hraje Magic: the Gathering, kdo chce svižnost, jednoduchost a masovější přístupnost, hraje HC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit