zavřít
...

Hellblade: Senua’s Sacrifice - recenze

Obličej natřený bojovými barvami, v očích hněv a odhodlání, před sebou hrdinská výprava. Nenechte se ale zmást. Senua, protagonistka řežby od studia Ninja Theory, dává válečnou modří najevo nejen vůli zabíjet, ale také se za ní nejspíš snaží skrýt svou temnotu a zapudit šeptající démony. Marně. Hellblade...

Novější 1 2 3 Starší

  • Ježíš (anonym)
    0 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Jediné plus této hry je grafika. Co se týče hádanek (symbolů) tak mě to po přestalo bavit po druhém kole. Pořád dokola to samé. Co se týče soubojů tak katastrofa. Buď jsou 2 nepřátelé nebo jich je najednou víc než 10 jak je to ke konci hry. No moje nervy *16*
    30.8.2017

    reagovat

    • Ježíš (anonym)
      0 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Musím souhlasit. Celou dobu hry bez problémů a pak v jedné chvíli se na Vás nahrnou a není konce. A nikde se nedá doplnit život *10*
      30.8.2017

      reagovat

    • Xenon (anonym)
      0 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Jedině imbecil vymyslí takovou hru kde Vás 3x kousnou a jste mrtví bez možnosti se uzdravit. Zápas s obřím psem nebo co to je už jedu asi po 50 vždy mě vyhodí do tmy a jsem v p...y *6* *8*
      30.8.2017

      reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Nicméně se můžou najít výtky třeba například. Málo druhů nepřátel jen 2 zbraně a upggradovanou verzi máte až ve finále a občas divoká kamera... to šeptání ve tmě a pocit beznaděje a zoufalství zase fungoval celkem dobře. Hrdinky obličej vypadal občas trochu komicky.

    Grafické efekty naopak skvělé ( západ slunce s odrazen na vodní hladině) Opakující se rébusy defakto až do konce hry. Naštěstí jich nebylo tolik. Určitě nic podobného tu nebylo a nejspíše ani nebude a je lepší to chápat jako umělecké dílo s hratelností než jenom hru. Protože tak to taky je!

    Závěrečný boss bylo docela originální - místma mi to připomělo skvělé ale nedoceněné Dantes inferno ( hlavně přechod přes řeku mrtvých).
    23.8.2017 upraveno v 17:30

    reagovat

  • Fakak (anonym)
    6 souhlasí, 4 nesouhlasí
    dost vysoke cislo na takuto spagetku, pohyby postavy, otacanie hlavy, kamera su okopirovane z dead space, ano je to netradicne a zaujimave ale stavat na hereckom vykone sa da vo filme nie v hre, je to skor interaktivne divadlo, hracom by som skor odporucil aby vyskusali Get Even, zalezi na tom ci si chcete zahrat alebo halucigenovat
    16.8.2017

    reagovat

    • Sr_Lobo tiscali.cz
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Zajimavy ze tohle se ti moc nelibi, ale get even jo. Ja sem ted dohral Hellblade, Get Even zhruba pred tremi tydny a obe dve hry se mi opravdu hodne libily! Az me to samotnyho prekvapilo.
      23.8.2017

      reagovat

      • Fakak (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        ja som ale nepisal ze sa mi to nelubilo, vyjadril som nazor k hre a hodnoteniu na tiscali, investovat do tohoto je na zvazenie kazdeho
        25.8.2017

        reagovat

  • Lukass tiscali.cz
    6 souhlasí, 18 nesouhlasí
    Uf tohle byla pro me docela ocekavana hra.
    Zduraznil bych slovo HRA, protoze s HROU nema tahle hra moc spolecnyho. Velky zklamani a v podstate simulator chozeni s FOV 50 a obcasnym soubojem ktetere je uplne tragicke. Diky ani za 150 ve sleve
    15.8.2017

    reagovat

    • hirsu (anonym)
      2 souhlasí, 5 nesouhlasí
      souhlas. souboje uplne strasny. nuda nad nudu. zbytek hry v podstate jen koridor s obcasnou rodoby logickou hadankou. ale jinak celkove to bylo celkem originalni to jo
      15.8.2017

      reagovat

  • Honza (anonym)
    6 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Na jedno projeti super hra. Souboje jsou zabavne a grafika to je proste nadhera.Uz dlouho jsem nehral takovou psycharnu *14*
    14.8.2017

    reagovat

  • Janin (anonym)
    4 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Zlepší se v pozdějších fázích ten soubojovej systém? Tam kam jsem se dohrál (jak je notný projít ty dvoje dveře, tak jedyn mám hodtový ve druhých jsem tak v půlce), tak už je z toho hrozná otrava. Nepřátelé jsou hrozný "bullet-sponges" a každej souboj je strašně natahovanej, že už mě to fakt nebaví :-/
    14.8.2017

    reagovat

  • Snakehill (anonym)
    12 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Pecka.Po klidnejsim zacatku nasleduje brutalni jizda.Miluju tě Senuo
    12.8.2017

    reagovat

  • Flash (anonym)
    12 souhlasí, 35 nesouhlasí
    To je zase hipsterina. A to ninjove delali docela dobry hry.
    12.8.2017

    reagovat

    • Ind (anonym)
      29 souhlasí, 10 nesouhlasí
      To, že nějaký studio zariskuje a udělá trochu jinou hru a ještě za ni nechce ani plnou cenu je hipsteřina?

      Debilita dnešních dětí je až úsměvná. Důležité je hlavně používat co nejvíc cizích slov...
      13.8.2017

      reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    21 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Zajímavej počin a vůbec nejoriginálnější ztvárnění duševní temnoty a zoufalství v povedeném prostředí... grafika hlavně postavy je hodně povedená.

    Moc jsem nepochopil jak přesně funguje ta auto obtížnost.

    Je to až tak moc depresivní že člověk z toho má až pomalu halucinace a stavy úzkosti taky a to se říkalo o DS že to je temné tady to je tím pádem šílenství čiré.
    11.8.2017 upraveno v 01:59

    reagovat

  • Kravicka facebook.com
    1 souhlasí, 7 nesouhlasí
    11.8.2017 upraveno v 16:38

    reagovat

Novější 1 2 3 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.80.209.254.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.