Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aaahhh, to vypada jako totalni chujovina a propadak... Grafika je dos odpudiva...
    • Nerekl bych ze az DOS odpudiva, spis tak Windows XP odpudiva *1*
  • Vždycky lepší, než kdyby mělo vzniknout další podprůměrné MMO.
    • Walldstein
      Další mmo z universa ST není třeba je tu STO, které je v mnoha aspektech nadprůměrné a v mnoha aspektech zaostává..Ale i tak je to nářez...
  • pekne.. to se asi bude spatne prodavat kdyz se me to libi.. hmm tesim se..
  • korok
    Jakožto fanoušek Star Treku od TOS tohle považuji za urážku. Chápu že dnešní publikum by asi nerozchodilo ST tak jak byl prezentovaný v originální sérii ale degradovat ten svět na úroveň tupé střílečky opravdu nemuseli.
    Nebo možná jsou ty trailery co jsem zatím viděl jenom špatně sestříhané, možná se pletu. Doufám že se pletu.
    • Kinet1c
      Milujem Star Trek a vobec my neprekaza ani takato prezentacia, ked sa to bude hrat jedna basen. Pribeh a dobry dabbing k tomu len dopomozu, to ze nie si spokojny je ok. Podla mna urazas ty sucasne publikum, ze by nedokazali pojat ako bol v originalnej serii, praveze by dokazali, ide o to, skor, ze ty nedokazes rozdychat toto co urobili. Viac akcie nie je na skodu, ano nie je to uz to co byvalo, ale nie je to ani zle, viem porovnat pretoze som videl vsetko co sa v ST vidiet dalo a toto povazujem, len za urcity pokrok. Si asi priliz HardCORE, obcas neuskodi trocha otvorit mysel. Nie som tiez nadseny do dnesnej pop/rock sceny do komercie, ale obcas sa aj tam najde nieco nadherne a nezavrhujem to.
    • Abrams točí samí akční "epický" "temný" filmy s rychlým střihem. Star Trek vždycky byl o pravém opaku tedy, minimum akce řešení problémů mírumilovnou cestou, důraz na objevování, dialogy a morální dilema doprovázená všudypřítomným optimismem. Tohle podle mě nemůže dopadnout dobře.
      • Ano, takova valka s Dominionem to byl klasicky dukaz reseni mirumilovnou cestou. A jakekoliv setkani s Borgy byla moralni dilema jak vysita, ze? Star Trek mam rad, ne, ze ne, ale moc mi nesedla treba TNG, prave pro to, jak je tam vsechno az neskutecne utopicke. Puvodni TOS a nasledujici VOY a DS9 (a koneckoncu i ENT) jsou v tomto ohledu mnohem vic "realisticke".
        Navic po te neuveritelne slatanine, jakou je Nemesis je cokoliv, co J.J. natoci bomba.
        A nyni ke hre. Bohuzel, uz je pryc doba adventur a skvelych her Final Unity a pred tim 25th Anniversary a Judgement Rites. Dnes jsou proste v kurzu strilecky. Takze ja si pockam na hodnoceni hracu, na par ingame videi a pak se rozhodnu, zda koupit ci ne. Delat si nazor dle par minut z traileru neni logicke :)
        • Jo Final Unity jsem zrovna chtěl nadhodit, průzkumnická atmosféra z toho teče a navíc to kombinuje velice vtipně pojatou adventuru s vesmírným simulátorem... Nejhezčí je ale ten nápad s týmovým postupem kdy řešení hádanek je třeba úplně primitivní ale nejde to, protože vámi vybraná postava tomu prostě nerozumí :) Pro takhle pojatou hru bych se snad dal i na modlení, nechal rozkrájet, ba i o mrzký kapitalistický peníz připravit! Vemte si ale třeba takový Bridge Commander - slepit to s plnotučnou nelineární adventurou, ježkovy voči! :)
          Nej je Ds9 pořád idealistický ale nikoliv naivně zidealizovaný (uvěřitelné lidské postavy které v dobré víře dělají nemorální skutky protože na to prostě nemají). Abrams si ten svůj les Řáholec může strčit za alternativní klobouk.
        • Tak třeba právě VOY jsem sledoval asi nejvíc. Spousta dílů s Borgy byla založena na hledání společné řeči a mírumilovného řešení. Vůbec si nepamatuji nepřátelskou rasu, která by byla vykreslena čistě negativně. Možná pár jednorázových ras. Jinak je pravda, že zdaleka ne všechny díly byly dobré. Spousta filmů byla těžce podprůměrných. Tak jako tak ty dobré díly dobře definovaly o čem Star Trek je a rozhodně to nemá se stylem J.J. Abramse nic společného.
      • Jo, tyto dily jsme vzdy preskakoval. To bych mohl rovnou sledovat jednani parlament (jen by tam chybelo to moralniho dilema).
        • Co ti potom zbylo?
          • Jen nudne tlachani samozrejme. Ale to moralni dilema taky neni v kazdem dile a ne vzdy je to napln na 45min. Nektere dili jsou na urovni serialu jako je Tak jde cas a podobne. Ale Star Trek jsem videl komplet a patri k lepsim scifi. Vseobecne scifi moc neni a dobrych uz vubec ne.
            • Cože? Scifi seriálů je spousta. Je to jeden z nejčastějších žánrů.
      • Kinet1c
        Ano, ale na druhej strane vsetko sa neda riesit iba mierumilovnou cestou, tak ako sa vsetko neda riesit iba bitkou, existuje taka stredna cesta. Neviem ci to hra najde, asi nie, ale ako som uz pisal, mna neuraza viac akne pojaty ST. Napriek tomu budem mat stale rad povodne aj nove ST, vsetko je ST, jedno take druhe ine. Ja som velmi rad, ze sa taketo Scifi vobec tvory, mohli by sa na to vykaslat a tvorit nejake lacne filmy, co ja viem napr. o tom ako prejdes do inej dimenzie, ktora vyzera presne ako nasa zem, len stym rozdielom ze kazdy ma cierne vlasy ;). Napr. teraz som nedavno cital knizku Operace Trinity od Kevin J. Andersona a myslel som, ze je to nieco fajn a nejak to nebolo ono, predstavoval som, ze sa to kus nakopne a ono nic a ako protiklad teraz citam od sameho autora Sagu Sedmi Slunci a je to BOMBA je to nieco super a odporucam a tak isto je to aj s ST. Nehovorim, ze povodne ST je zle, ale nejak neviem no bolo to niekedy az prilis pre mna aspon, nehovorim, ze toto je tiez to naj, ja povazujem skvelu strednu cestu ST Enterprise serial, je tam akcnost aj mierumilovne riesenie zahad aj slusne efekty a skvely herci, takze mozno by mohol byt film aj nejaky taky, ale nevadi my ani takto pojate, epickost mam rad a nie je na tom nic zle, iba ak sa to prezenie
        • Walldstein
          Tak když to vezmeme z pohledu historických reálií...ST:ENT se odehrává mezi lety 2151 a 2161, tedy v době kdy je postupně budována a v roce 2161 definitivně založena Spojená federace planet. Je to období kdy se válčí s Romulany atd. Prostě doba dosti neklidná a nepřtelská pro mladou rasu, která se snaží najít své místo v galaxii. ST:TOS (+ filmy vycházející z TOS) popisuje události mezi lety 2265 - 2293 a je v podstatě o hlavní myšlence celého ST, tedy objevování nových světů a civilizací a průzkum vesmíru. V té době je již Spojená federace planet a její Hvězdná flotila stabilní. Jasně objevují se problémy hlavně s Klingony, nicméně většinou se o tom v TOS moc nemluví, které se ovšem uklidňují zničením Enterprise C v roce 2344 (díky tomu se Klingoni stali spojenci Federace). ST:TNG 2364-cca 2370, problém je v tom že Spojené federace planet, která už nečítala jen několik planet, ale celé soustavy na několika tisících světelných letech. Vesmír už není tak záhadný jako za Kirka a tak se posádka zaměřuje spíše na diplomacii než na boj. ST:DS9 zhruba v období TNG, tu a tam nějaká šarvátka, ale je to spíše o lidech než očemkoli jiném. A nakonec ST:VOY 2371-2378 a ta je o cestě jedné ztracené lodi zpět domů. Tady je více akce ne v předchozích sériích, ale taky je to dost o lidech a diplomacii. Filmy to je kapitola sama pro sebe, poslední se odehrává v roce 2379 (pokud mluvíme o klasickém ST universu) tady je akce na mě a na myšlenky celého seriálu až až..Mám takový pocit, že ST nikdy nebyl moc o akčnosti ale spíše o tom šíření myšlenek tolerance, míru a diplomacii. Pokud vyškrtneme ST:ENT a VOY tak to takhle je...Takže akční pojetí tomu prostě nesedí a po pravdě vyprávět příběh posádky v alternativní realitě..ne děkuji, osobně jsem z toho nového přístupu dost zklamaný...
          • tvrdy.mar
            Mno, DS9 se pak zvrhlo do solidní řežby...
            • To je ta poslední (víceméně) pětina. V tom celku bych to snesl, nemůže být každý den posvícení :)
          • Nejlépe je to vidět právě na TNG - během epizody se "něco stane" asi tak jednou za 20 minut, posádka se baví na chodbě, posádka se krčí nad konzolí a mluví, posádka válí šunky na můstku a mluví, plazí se průlezy a mluví, postává před univerzální skalnatou pustinou mluví a někdo je zraněn/ztracen/zabit/etc. :) Silně doporučuju u TNG přeskočit první dvě sezóny...(ano ty s pyžamem) No a DS9? Čtyři pětiny jsou mír, konspirace, příměří nebo příhraniční potyčky, tolik k válce s Dominionem (ale hlavních nebo vedlejších postav zařvalo dost, to ano). Dialog je největší zbraní dobrého sci-fi ať se nikdo nezlobí, ale je prostě tak.
            • kubi-wan
              DS9 mělo navíc skvělou hru, The Fallen, která by se dala přirovnat k týhle nový. Ale měla navíc skvělý pasáže, kde se nijak neakčnilo, ale třeba se jen něco hledalo trikordérem a tak... perfektní gamesa, musim jí někdy dohrát...
        • Ať si vezmou jinou loď, jinou posádku a jinou dobu a nebudu s tím mít zdaleka takový problém. Nelze ale jen tak něco vytrhnout z již existujícího světa a jeho reálií a postavit to do Arkham City. *9*
    • Oba elite force byly v jadru tupe strilecky a jek dobre se hraly.
  • To vypadá tak neskutečně hrozně, co v té hře ještě bude kromě správných dabérů a obyčejné střílečky? Od StarTreku bych čekal víc. Na nějaké vychytávky můžeme zapomenout, to by je už v trailerech dávno rozebrali dopodrobna
  • Tak uvidíme. Engine mají skvěle optimalizovaný... teď hraju jejich Warframe, skoro vše na max, vypadá to pěkně a to ho hraju na podprůměrné sestavě (navíc jsou zaplé funkci DirectX i 64bitové zpracování instrukcí).
  • Mustaffa
    Tak v co-opu by to nemuselo být špatné.
  • tohle nedopadne dobre
    • vis prd
      • vypadá to jako mass effect zasazený do star treku.. tzn. omezené ovládání lodi s důrazem na boje pěšáků. a to přesně opak toho co od star trek titulu fanoušci očekávaj.. alespoň tak to z traileru vypadá
        • kubi-wan
          Jó, kdyby to bylo jak ME i co se týče rozhovorů, nemám s tim nejmenší problém... ale i tak se mi to líbí. Už od začátku jsem od toho nic nečekal, tak bych moh dostat aspoň pohodovou střílečku s bonusem ST reálií. Obvykle si takhle ujedu na ňákejch "filmovejch hrách". Takovej Tron Evolution jsem si dokonce dost užil.
        • Kinet1c
          Tak ano s traileru je to ako keby nieco ME v ST universu, no ved sa uvidi ako to vlastne cele bude, ako ked som dobre videl 26.4 nie je daleko, tyzden uz snad kazdy vydrzi :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit