Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tadle hra se fakt nestydí brát si "inspiraci" jinde. Např hned ze začátku je tam část, kdy běháte z úkrytu do úkrytu a haždejch cca 10s vše mimo úkryt smete žár slunce. Todle je jasná kopie DeadSpace , kde se presne takhle behalo, ale nezabíjelo vás slunce, ale déšť meteoritů.

    Todle mi přišlo dost trapny, nehledě nato, že v DS to bylo 10x líp zpracovaný. Podle mě to bude takový odpočinkový kvaliní Béčko, este se k tomu vrátim, zajímá mě ten příběh - tak snad se nanesheeeru
  • grafika je celkom ok, aj ovladanie je v pohode, ale mna vobec nechytil sposob akym podali pribeh. nie je to zla hra, ale podla mna je ciste pre fanusikov star treku
  • Osobně si myslím že PC verze je konzoloví rip jelikož nikdo nedá běh na "F" ale na "Shift" A nejsem si jistý ale mohl by tu někdo dát srovnání konzolové verze a PC? protože mě obrázky ze hry připadali gumové ale ve hře tak hrozně postavy nevypadají. Kupodivu postavi mají i vlasy a ne helmy na kterých je textůra vlasů. Stejně grafika není moc ohromující ale zase není nejhorší, chudáci konzolisté kde hra asi vypadá hrozně.
    • Ne? Nikdo? A kdepak je beh v ME3? Aha, na mezerniku... A je takovy problem si to predelat? Vcera jsem si to stahnul, ma to naprosto normalni PC ovladani a komu se to nelibi, muze si dat beh treba na Delete.
      A co furt mate s grafikou? Ma to mnohem lepsi grafiku a hlavne ostrejsi textury nez ME3, kde si nikdo na grafiku nestezoval... Nerikam, ze je to Crysis, ale rozhodne tak spatne nevypada.
      P.S. Nauc se cesky, nez zacnes psat. KonzolovŸ port, obrázky připadalY...
  • Odulin
    Včera jsem zkusil pc warez verzi. Předesílám, že nejsem fanda Star Treku. Zkusil jsem pouze první misi a kousek, ale dojmy zatím celkem pozitivní...kór grafiku jsem čekal horší. Na zlatýho bluďišťáka to sice u mě nebude, ale přesto se k tomu určitě vrátím. Uvídíme jaká bude náplň dál.
  • no ja se na to těšim, i když to je spíš takovej GOW :D
  • Vzhledem k tomu, že Star Trek by JJ je čistě akční záležitost, tak se nemůžeme divit, že jeho herní adaptace je akční hra. Jak se bude hrát nevím, podle videí vypadá ale celkem solidně, to se musí uznat. Asi uvidíme v pátek.

    EDIT: Zásadní otázka ale spíš zní, jestli je čistě akční film pořád Star Trek, tzn. jestli stačí mít loď Enterprise a postavy, který se jmenují stejně jako nějaká předloha.
  • Z videí co jsem viděl mi to po grafické stránce až tak hrůzně nepřipadalo.Sice je pravda že na dnešní dobu to vypadá zastarale,ale já naštěstí nejsem ten typ hráče kterého zajímá především vzhled.Se zvuky a dabingem to bude dle zpráv dobré takže já jsem zvědavý čistě na hratelnost a délku hry.Co se týče příběhu tak ten může jen překvapit stejně jako celá hra,takže rád bych si ji zahrál,ale počítám spíše s průměrnou či lehce nadprůměrnou hrou co zabaví ale neoslní.
    • Podla tohto mi to pride hrozne nedorobene a grafiku vidim ako fakt posledny problem
      https://www.youtube.com/watch?v=0H9lXR0yVuE
  • na pc to bude prepadak
    • sudim podla toho ze ovladanie bude na dveveci kedze ide o konzolovy port a tie su zvycajne na h*vno. Mas dost prikladov ako ovladaniue dokazalo zabit hru.
      • Zajimave, ze vsichni, co to hrali, pisi, ze ovladani na PC je v pohode. Takze priste si neco zjisti, nez zacnes placat nesmysly.
    • A soudíš podle čeho? nebo si jen klasickej troll? *7*
      • Tak prece jen konzolovi hraci vice resi hratelnost, nez grafiku, protoze ta holt u vetsiny konzolovych her neochromi. Na PC bych rekl je vyrazne vetsi podil hracu, co hru odstreli jen kvuli blbe grafice.
        • Právěže to je podle mě spíš naopak, na počítači jde spíš hlavně o ten příběh, tam nejde jako u konzolisty o grafiku, kde u TV sedíš pár hodin třeba, zato u počítače to je trošku jiný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit