Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, ja jsem za rok 2013 koupál na BD jen 2 hry, zbytek digitalne. Pred tim jsem kazdorocne kupoval pres 20 her na BD. Jak retail, tak digitalni distribuce maji sve vyhody i nevyhody. Na retailu mi vadi vetsi ímezeni vyuziti. Treba PSP hry ktere jsem koupil na UMD (a ze jich bylo) si na Vite nezahraju. Kdezto ty co jsem koupil na PSN si zahraju i na Vite a v budoucnu asi i na jinych platformach. Nebo ted vysla na Vitu kolekce God of War a protoze jsem ji koupil uz kdysi na PSN pro PS3, mam ty hry pro vitu zdarma. Kdybych to koupál na BD, musel bych to zvlast koupit i na Vitu.
  • Nazdárek lidičky :D
    O předraženosti dnešních krabicových her nemůže být ani řeč, podle mě se jsou ceny poměrně přijatelné pro většinu lidí, co hrají tak jednu až čtyři hry do roka, ty si to mohou v pohodě dovolit. Sám sem pro krabicové verze, dávám jím přednost před samotnou digitální distribucí.
    Klidně se můžete podívat i do minulosti, ale před deseti lety stály krabicové verze her stejně jako dnes, ale to samé platí i dvacet let nazpátek.
    S pozdravem *1*
    • Paulie88
      Jsou předražený ale jak kde, musíte holt umět nakupovat. Když je nová hra na Steamu digitálně je většinou dražší než krabicovka v česku. Já většinou nakupuju v JRC kde si internetový zboží nechám poslat na pobočku za 20 Kč a ještě mám zákaznickou kartu ... A sem v pohodě. Kupovat nový hry na Steamu třeba je kravina.
    • Asharak
      No jak jsem viděl Age of Empires 2 za 1699,- ve velké krabicové verzi... *14* *4*
  • A já myslel, že ty předražený krabicovky u nás už nikdo soudnej nemůže kupovat. No zase sem o něco chytřejší *2*
  • ty vole polacek ted v české televizy :) *4*
    • Karel?
  • PLuto.petr
    No, tak to jsem k tomuto oživení moc nepřispěl. Pokud nepočítám hry získané s Levelem, tak prakticky vše, co jsem si vloni koupil, tak bylo přes digitální distribuci...
    • Paulie88
      Bohužel digitální distribuce je celkem zlo ... Klíče odněkud z Ruska atd :D nemluvím o Steamu ale o našich prodejcích typu Key4you ... bohužel oni dokážou ceny tak srazit že málokdo odolá. Já nejvíc kupuju stále krabicovky, hlavně u her kde distributor udělal češtinu, protože to rád podpořím. On totiž z toho má velký kulový když to každej koupí na Steamu a na těchto pochybných webech ... jestli to takle půjde dál můžem se s lokalizacema rozloučit *7*
      • No nevim je to uz nejaka doba kdy jsem cetl clanek ze lokalizace se financne vyplati ptze zvysuje prodejnost ale je mozne ze uz to v dnesni dobe neplati
        kazdopadne kdo dneska nerozumi anglicky ??
        • Asharak
          Ikdyž rozumín anglickým textům atp. tak popravdě všechno chápu pořádně až v češtině. A myslím že mám daleko lepší "skillz" než řekněme polovina hráčů. Někdy jde o chápání jenom kontextu a někdy třeba ten kontext člověk vůbec nepochopí. V cz to jde daleko líp a pak je podle toho takový výsledek.
        • Paulie88
          Spousta a spousta lidí? De o to jak ... někdo hodně někdo méně, někdo vůbec ... A kdo si chce užít takové RPG s pořádným příběhem tu češtinu tam mít musí, nemluvě o to že je to komfortnější ikdyž umím nechce se mi číst anglický texty a přemýšlet nadtím ...

          Fakt se mi líbí ta představa že si každej myslí že celý česko umí perfektně anglicky :D :D

          Ale ten článek bych rád viděl. Samozřejmě to pravda je ale každej distributor to asi vidí jinak
          • No tak zasa ale treba byt uprimny, Neni nic vynimocne ked vyde hra, ktora ani nema lokalny preklad, ale vydavatel ju vydava za rozne ceny v roznych regionoch (a niekde ani nepovoli digitalnu distribuciu lebo ma nejaku pochybnu dohodu s lokalnym distributorom). Potom mi to fakt pride minimalne ako buzeracia ak nie rovno odrbavanie mna ako zakaznika len pretoze nebyvam vo "vyvolenej krajne" co je vecsinou Amerika. Nehovoriac o podivnych "kurzoch" na Steame ale aj dalsich sluzbach v hodnote 1$=1e. To mi uz pride ako ciste dojenie zakaznikov. Potom nech sa nedivia ze ludia hladaju ine sposoby ako si danu hru legalne/pololegalne zaobstarat.
          • Čeština je krásný jazyk, což o to, ale víte jak žalostně málo her se překládá do aramejštiny?
      • Alex81
        Pokud vydavatelé dělají rozdílné regionální ceny, tak nevidím jedinej důvod kupovat dražší verze té stejné věci.
        • presne jedine ZLO je rozdilna cenovka
    • A tak to já pár modrejch placek na PS4 koupil. Pokud mohu hry dál přeprodat, tak mi to přijde jako daleko lepší možnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit