Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bounty
    Pěkný článek , jen ohledně toho Cho'Galla tam myslím říkali, že se právě nedá koupit za zlaťáky, ale dostanou ho pouze ti co jsou přítomní na blizzconu (I přes virtual ticket). A pak ho lze šířit jen přes tyto lidi. Takže to vidím, že v u nás ho jen tak mít někdo nebude :D
  • Chcelo by to nastroje na tvorbu modov...
  • Jack1947
    Ta areéna se mi moc nezamlouvá, to bude chaos navíc v slabším týmu to může být pěkná pruda a asi se zvedne i počet nadávek. Dát mute celému týmu byt třeba není nijak zvlášt taktizovat není nic moc... i když hraju většinu času z boty jsem rád za přátelskou atmosféru... nějaké " fuckkiing noobs omg" nebo ták... mi i docela vadí.

    Úplný vrchol debilnosti byl když jeden egoista přestal hrát protože noob tým? to jako fakt proti botům? ( spadla jedna věžička a mohl se divné posrat, pak se klasicky oháněl slovíčkařením,... a bláboly...)

    Nejvíce mně až pomalu dojímá jak někteří very low level hráči hrají mnohem lépe něž nějaké tupé level 40... to je až k smíchu.

    Abych si jen nestěžoval, jsem rád za každou novou mapu kde se mění objectives takže i tady. To je od blizzů pěkné mohli by ještě dát nějaký ten bonus za login a bylo by to supr.
  • Utherparty.
  • no ty kokos, EYEDOL.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit