Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • loool koukam ze i Rainbow six asi hralo malo deti...
  • A to jsem nečekal, že můj názor na tohle NotRainbow 6 se může ještě zhoršit.
  • Další mysl nedávající nadpis?
    • Ja tam cetl sra*ky *1*
  • Hračky německý specialistů na záběrech videa z Rainbow Six Siege...nemá tam být "německých" ?
  • Růžový tenisky ha, v betě sem jí měl vylepšenou o kamufláž s růžovými květy na primární zbraní. Zrovna Rainbow Six je hra ve které ani za mák nezáleží na tom že budete na sebe podobnými výstřelky vyloženě poutat pozornost. Botům v Terrorist Hunt je to šumák a v ostatních modech je to ratata bum prásk a hotovo, koukat po tom co má kdo na nohách není čas. *6*
  • Hrál jsem alfu, closed betu, nahráno mám asi 30 hodin a jsem z toho mírně rozpačitej. Střílečka je to dobrá, něco jiného než dokola předhazované CoD nebo BF - hodně taktická, hodně o komunikaci, ale cena je naprosto neodpovídající - 80€ za plnou hru (hra + DLC), která je fakticky jenom multiplayer, to je hodně silná káva. Těch 30 hodin mi bohatě stačilo, abych se začal nudit. Nevím, zda to víc map zachrání.
    • ja som to skúšal asi 3 hodiny dostal som naprdel a zistil, že na online stieľačky už som asi starý, navyše som ešte vyskúšal betu total war areny a to ma momentálne chytilo ďaleko viacej, až sa zato hanbím, že pri tom závale hier na steame, čo som ani nespustil, hrám free to play total war prerobený na spôsob world of tanks
    • Taktická? Jedině pokud máš klan nebo kámoše v Uplay. Jinak je to uplně stejný chaos jako v kvantu jiných a vlastně stejných stříleček. Nevím kolik map bude ve finální podobě hry ale s přihlédnutím k jejich rozloze a zkušenosti s betou to vidím tak max. 5 hodin pobytu na každé než se dostaví pocit že už mi to nemá co dát. Obávám se že to dopadne jako Titanfall který sem pořídil za plnou cenu a během pár měsíců dvě třetiny modu byli nepoužitelné protože člověk nenarazil na další spoluhráče. Bohužel to zrovna byli ty které mě bavili.
      • Taktická je, je to jen otázka spolupráce - např. v Alfě jsem nenarazil na člověka, který by neměl mikrofon a prakticky v každé hře jsme se spolu dohodli (v AJ samozřejmě). V betě už to bylo horší, ale pořád se to dalo vykomunikovat a útoky sladit. Ano, otevřená hra bude velmi pravděpodobně chaos na entou - chtělo by to nějaký "ranked", kde se lidi budou snažit a budou chtít vyhrávat.

        Tohle není hra pro casual hráče - prostě si jít "zastřílet" - to umí spoustu her líp. Nicméně zábava to je ohromná, to ano. A taktika tu má na výsledek bitvy mnohonásobně větší vliv než "skill" - viděl jsem týmy, který opravdu masivně používaly drony/kamery a je to naprosto o něčem jiném. Já sám osobně jsem několikrát vyřadil 3 operátory mimo naše zorné pole ukrytou C4, když si nevyřadili kameru. Těch možností je spousta - např. ve videu ta holka s detektorem elektroniky je praticky takovej WH.
  • German Super-Group? Není to spíš Grenzschutzgruppe?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit