Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mě je důležité vést dialog, aby se naše kultury vzájemně přiblìžily, abychom pochopili jeden druhého, je v lidské přirozenosti, že se bojíme neznámého. Chce to akce ve stylu Festival Isámské kultury, kde se lidé dozvědí, že Islám není jen terorismus, ale může i nabídnout mnoho zajímavého. Je jasné, že extremisté tvoři jem opravdu malou čast z těch milionů muslimů po celém světě, těch 0,1% teroristů ovšem chce, abychom je spojili s těmi neradikálními, čímž se v nich odrazí nenávist a začnou se také radikalizovat. Otázka za milion je, jak těch 0,1% rozeznat, oddělit zrno od plev. Procházíme těžkou dobou a zkouškou, přesto věřím, že naše dvě kultury můžou žít vedle sebe v míru a dokonce se i lecčíms obohatit.
    • Ehm, cože nám může nabídnout agresivní a hloupá středověká sekta uctívající pedofilního lupiče Mohammeda?
      • Rozhodně se nechci zastávat hajzlů co vyhazují lidi do vzduchu, s těmi musí být naložena jak si zaslouží, žádné jednání v rukavičkách. Co ovšem nejde je uplatňovat princip kolektivní viny, ačkoliv chápu, že jednodušší mysl k tomu snadno sklouzne, podpořeno navíc efektem stáda a křiklounů/zastydlých nácků, co na internetových diskusích vyřvávají něco o zlém Islámu. Ano, hodit všechny do jednoho pytle je jednodušší, ale níkdy to nebude fungovat, zvlášt pokud si uvědomíme, že na světě žije 1,7 miliardy muslimů, to je 23.4% světové populace, obrovské číslo, ze kterého se opravdu malá část hlásí k extremismu. Stát řízený církví není nikdy dobrá věc, nedělám si iluze, že kdyby tady vládli katolíci, bylo by to o moc lepší, byť by se asi tak často nesekaly ruce a hlavy. Nelze ovšem vést náboženskou válku proti čtrtině populace planety, je třeba vyčlenit ty jednice se skolny k extremismu a s těmi se vypořádat. Věřím, že existuje cesta, ostatně, kdybyste v 80. letech někomu řekli, že se na to IRA "jednou vykašle", taky by na vás koukal jako na blázna.
        • nesmysl, kdyz se kouknes do historie tak na podobne jako jsou muslimove funguji jen extremni reseni. kamaradickovani nikdy nikam nevedlo. Oddelit zrno od plev jaksi nejde protoze nikdo neni jasnovidec. Islamske nabozenstvi se naprosto neslucuje se zivotnim stylem a uvazovanim evropanu, a nikdy nikdo nedokaze asimilovat obcany na alah akbar styl zivota nebo naopak muslimy na ten nas. Vzdycky v tom budou problemy a driv nebo pozdeji to na jedne strane takzvane bouchne a potece krev.
          Jedine idealni reseni ktere prinese klid je, je sem nepoustet, vsechny. V jejich zemich nezustava kamen na kameni, tak utikaji jinam jak kobylky co nemaji co zrat, myslis ze kdyz zlikvidovali svoje zeme v kterych se neda normalne zit ze tady se budou chovat jinak? Ne nebudou.
          Slunickareni se da aplikovat na romy, cernochy a asiaty, s tema se da pomerne normalne vyzit a umeji takzvane zapadnout (jasne romove jsou trochu jinej pripad) ale tyhle extremisticke narody nezapadnou nikdy.
    • festival Islamske kultury byva ted ruzne po evrope kazdou chvili, obvzlast Francie je ma pekne udelane. Muzes se tesit s temahle kecama ze u nas budou brzy taky, muzes tam jit tleskat az se u nejakyho obchodni centra budou budou povalovat mrtvoly deti co tam byli s mamou nakoupit.
  • tak ten damage aut bude stejny jako v alfa verzi sem si myslel ze to zmeni. auto bouchne a vyskoci 1m do vzduchu
  • teď jsou vám sluníčkám němečtí policajti dobrý, ale když německá tajná služba varovala před teroristy proníkajícími s imigranty a když tajné služby VB upozorňovali na radikalizaci v evropských no go zonách, tak jste jen mlčeli a tu*ě mávali cedulkou vítejte...
    • Že to novinářské vylíčení mordu v Mnichově nedává smysl? Podívejte, soudruzi, já vám to vysvětlím po soudružsku, aby vám to nemotalo hlavu.
      Multikulturalismus je náš (náš=eurolevicový, tedy socialistický a zelený) hlavní politický pilíř už od konce 60. let. Dostal nás moci s udržuje nás u ní 50 let. 2 generace našich voličů jsme na tom odchovali, vymysleli jsme vlastní vysokoškolské obory i celé univerzity, abychom to šířili a udrželi, přizpůsobili jsme tomu každou oblast vašich životů, vy rasisti, tisíce neziskových organizací je v tom zapojeno, jsou v nich naši lidé, kteří jsou na tom závislí platově a existenčně a navíc přes ně pereme hromadu peněz ze státních rozpočtů (tedy ty vaše peníze), které pomáhají našim stranám vyhrávat volby. Média z toho žijou, víte, kolik platí jedna průměrná neziskovka za mediální partnerství deníkům a televizím?
      Migrace je další kšeft - jak jinak bychom mohli ze státního financovat začleňování, právní pomoc, uprchlická centra, navyšovat množství našich úředníků, poradců, asistentů, fízlů? A vy jako chcete, abychom to jen kvůli 9 mrtvým jako spláchli do záchodu, přiznali chybu a ještě riskovali, že půjdeme od válu? Víte, kolik v tom je peněz? A my navíc se jako zodpovídáme i jinde. Musíme ještě taky plnit zadání, za které nám zaplatili i jiní. Třeba průmyslové koncerny, které potřebují přistěhovalce ke snížení ceny práce v Evropě. Ti nám už cvakli pěkné prachy předem, co jim jako máme říct? Nebo naši sponzoři ze Saudské Arábie nebo Kataru. Dali nám ranec, že si jako tady budou stavět mešity a šířit islám a my jim teďka řekneme, že z bezpečnostních důvodů zastavujeme migraci jejich islámských oveček? To by přece nešlo. Ta hromada peněz přece stojí za pár mrtvých v mekáči (stejně si za to můžou sami, že nejsou vegani, by se jim nic nestalo), pár posekaných ve vlaku nebo osahaných ochechulí na silvestra.

      Prostě to nemá ani s islámem, ani původem útočníka nic společného, mladík byl nemocný, vlastně oběť vaši diskriminace, takže musíme o to víc integrovat (to bude peněz na volby), začleňovat a honit xenofoby. Migrace bude pokračovat ještě víc, vy budete platit jako mourovatí daně a na ty černé prsty v kalhotkách vašich ženušek a dcerušek si zvyknete, nebojte. Hlavně nám to tam u voleb zase hoďte - vy starší socialistům, vy mladí zeleným.
      • Nevím co komu chceš vysvětlovat. Mě je to úplně u ***** co chces vysvetlovat a ja rozhodne nejsem zadny ****** slunicko.
    • Moc dekuji za informace pane.............doufam ze to vyznelo ironicky. Nevim proc sem pises tohle do herni diskuze ty mentale. Lidi si sem jdou pokecat kolem mafie a nejsou zvedavy na ty tvoje zvasty, od toho jsou jine stranky a ne sem furt tahat imigranty. Kdo to ma furt poslouchat, bez si protestovat na namesti, stejne s tim nic nezmuzes a uz vubec ne plkanim tady.
      • No na jednu stranu máš recht, ale ono to pokecat kolem mafie....

        no, moc zajímavého, chytrého a slušného pokecání u článků kolem této hry moc stejně neznamenat. Jestli tu číst pokaždý plky typu "tohle není Mafia, protože".... nebo "Já to rozhodně hrát nebudu, tak bacha na mě hošani"... tak to radši tohle
        • Jj uznavam a za toho mentala se omlouvam, protoze ma v podstate pravdu. Jen je hrozne vsude cist o tech zrudach i tady na hernim serveru. Bud musime do ulic a dat najevo svuj nazor, protoze diskuzi zde tim moc nepomuzeme. Ale je fakt, ze tady v cr se mame jeste relativne hezky. Jsem rad ze ziju prave tady a nechci aby nase krasna zeme padla zaprodancum.
          • ja mam obavu ze momentalne je nutne o tom mluvit uplne vsude, protoze se muze klidne stat ze za par let si nebudes o te mafii moct povidat vubec a jedina tvoje zabava bude se jit rano modlit do mesity.
            • Tak jako tady na games je to irelevantni o tom mluvit *1* *1* A co opravdu umime je akorat mluvit a to je jedine u ceho zustaneme dokud nam tady neudelaj islamizaci. Takze pokud chcete neco menit, tak petice a demonstrace atd. Mluvenim tady niceho nedosahnete, jedine toho ze se naserou slusni lide. *10*
  • Takže jak to ve skutecnosti je.

    Typek v nemecku rval allah akbar a byl to samozrejme muslim ( to tu vedel každy jeste predtim než se vubec zabi ) Neverte ct1 proboha hlavně raci sledujte tv h*vna A HLAVNE DISKUZI ZDE NA GAMES.CZ !!! Jen tady se dozvite pravdu !
    Všechyn tyto informace jsou samozrejme overene od prispevku uživatele flash a nakyho druhýho s obrazek justina biebra no neverte tomu .-DDDDD
    • a útočník ve vlaku či v nice byl určitě jen zlý nacek... nebo chudák muslim, který nedostal po příjezdu jen tak za nic vilu a 7 porcí halal jídla...
      • Jn vuebc nebylo potvrzeno Nemeckou policii a mediema že utok ve vlaku vedl muslim :) Aha pockej dyt oni rikali že mel vlajku isis doma....ahaaa tady už to merklova asi nemela pod kontrolou a nemohla to ututlat ale tenhle typek co strilel tam už to najendou dokazali zajimavý :) Bacha venku na praskovaci letadla :)
        • kdybys sledoval celej vyvoj od zacatku tak by svedel. ja tomu vcera venoval nekolik hodin kdyz se to zrovna delo, tak vim co kde psali a jak se to v prubehu hodin totalne zmenilo, vcetne videii tocene na mobil kde byla slyset strelba z nekolika zbrani a ne z jedne pistolky glock. Vypovedi ocitych svedku ve chvili kdy se to delo jasne mluvi o tom ze slyseli Alah Akbar, a nerikal to jen jeden clovek. Bohuzel vsechny tyhle zpravy jsou uz fuc a vsude vidis jen lez ala Breivik. ver si cemu chces kdys si naivni a hloupy, ale pak nebrec az ti nejakej muslim strci do riti akacko.
          • Sledoval sem to od uplneho zacatku a nidke nebylo ani slovo o tom že rikal allah akbar ba naopak pry svedci slyseli jak riká, že je nemec :) Jasne takže nemás ani jedno video ani zadnej clanek nic, vsechno to smazali, ty lidi zastrelili a kdo vy co vsechno, samozrejme to celí naplanovala merklová :)
            Kdybych veril vyplodum tve fantazie a biebrovy tady tak bych byl jedine naivne a hloupej jak ty :)

            A co stim má k*rva spolecnyho to že sme prijde nakej muslak z akckem ? :D Já Tady zadny muslaky nechci a sem tvrrde proti nim i pristehovalcum ale sem i tvrde proti takovej blbeckum jako ty co se jim v hlave tvorej uplny nesmysli a jeste predtim než vubec vysla najevo jakkakolvi blizsi zprava o strelci tak už tu rval že je muslák :) Proste na svete je hodne narusenejch lidi a ne vsichni sou muslaci smir se s tim :)

            Prosimte videl si vuebc naky video typek do tech lidi strilel z bezprostrední blizkosti pár metru to sakra není tezky se trefit, nereknu nekde na louce na vzdalensot kilometru ale v obchodnim centru ? to easy, mužou bejt radi že jich nestrelil víc.
            • Tak to budes asi jedinej v tomhle state kdo tomu veri. Schvalne se koukni pod jakejkoliv clanek o tom incidentu, neveri tomu prakticky nikdo.
              To video sem videl, a zas tak blizko nestal..urcite to je pet nebo deset metru. navic pokud nebyl trenovanej zabijak (a pokud ano tak breivik ho urcite netrenoval), jeho psychika musela byt uplne mimo kdyz zacal strilet, musel bejt nervni jak prase, ale presto skvele miril, menil zasobniky, paskoval naboje..proha dyt to je cele do nebe volajici co to je za nesmysl.
              ja bych spsi rekl ze jsi s rech muslimu zesranej az za usima a velmi ti vyhovuje ta verze co nam media cpou, ta je totiz takova slunickova a bezpecna..hlavne nevyvolat paniku.
          • A jeste..strilel jsi nekdy z pistole? myslis ze 18ti letej pubertak by uplne v klidu sam postrilel 9 lidi a 27 jich zranil, uplne sam, s jednou pistoli? Ty vole dyt to by nedokazal ani rambo.
    • hlavně si přečti twitter kohouta a mutti merkel, tam se dozvíš pravdu... kdo nepodporuje středověkou lavinu primitivismu je nácek a muslim je vždy hrdina... radši ticho o tom, že útočník byl iránec, to by nám do brainfree propagandy nezapadalo...
      • Nevim ani kdo to je ale diky za radu :D Vsak pravdu se dozvím od tebe biebre ty más vždy pravdu :-* Co jsi to zas vyblil proboha, ano vsude vidime hrdiny muslimy každý je tu má rád skroo jak supehrdinove, možná dkyby jsi premyslel a nepsal tak vypatlane tak by jsi nedostaval hate že jsi nacek :D Ticho ? :D Dyt o tom se píse vsude, že to byl Iracen jehoz rodina prisla v 90letech do Nemecka takže to hendka znamena že je to 100% muslim :)
  • Vávra může v klidu spát, první Mafie zůstane zdá se stále nepřekonaná
    • jarousku jsi to ty? :)
  • Jack1947
    Už prosím dost *7* *12*
  • hej "hipsto"... tvé milované multikulti řádilo v německu, 9 mrtvých, doufám že jsi sluníčkově happy...
    • ehm myslis toho Nemce co byl zas psychicky narusenej a sikanovanej ? Docela mi pripomína tebe tak hlavne klid :)
      • němec? Tak bych iránského přivandrovalce co ječí allah akbar fakt nenazýval... ale tak jestli sleduješ jen čt 1, tak ti není pomoci...
        • "Útočník z centra Olympia v Mnichově byl osmnáctiletý student, který se léčil na psychiatrii. Vyšetřovatelé uvedli, že se inspiroval v masových střelbách šílenců. Celkem zabil devět lidí a 27 zranil. Osmi obětem nebylo více než 21 let. Podle německého ministra vnitra nebyl napojený na mezinárodní teroristické sítě."

          Magor, nic víc
          • ty tomu veris? veris tomu nesmyslu ze strilel protoze bylo 5ti lete vyroci breivikova masakru? Breivik strilel po lidech co byli pristehovalecti slunickari a rozhodne nerval Alahu Akbar,,je to nesmysl..byl to muslim jak poleno a strilel za Alaha ne za Breivika.
            • BTW nejsem ani rasista, protože černoch ateista/křesťan > běloch islámista...
            • bohužel BrainFree mají znalosti o středním východě asi jen z pohádek o Aladdinovi... pak to končí hromadným znásilněním nebo podřezáním...
            • haha já lituju ty tvoje... taková malá pubertální rebélie... jsi jen další BrainFree co miluje slovo xenofob, o kterém ani neví co znamená... když už tak islamofob, jiné kultury mě nevadí, ale taky jiné kultury nepodporují otroctví, popravy, nepotlačují základní lidská práva, nedovolují sňatky s nezletilými a nedostávají se do konfliktu kamkoliv se dostanou...
            • Kdyz jsme chodil na zakladku, jeste za komancu, tak tam chodil jeden muslim, jeho tata delal v nejakym ustavu geologie u nas, nebo co, tak chodil s nama do skoly. nejedl maso a trochu divne se oblikal, ale jinak se zdal docela ok. Hravali sme s nim fotbal, kecali v parku, nic zvlastniho. Ale jednou v satnach na nej jedna holka vyplazla jazyk a kvuli necemu se mu smala, vrhnul se na ni jak smyslu zbavenej, mlatil ji hlava nehlava a rval ze krestanska coura se mu nebude posmivat. Koukali sme na to jak opareny, tenkrat neveda oc vlastne presne bezi, ted po letech to dava cim dal tim vetsi smysl...byl to takovej normalni kluk s kterym jsme hravali fotbal...
              Podle me lidem co uprchliky haji chybi ta realna zkusenost, a ackoliv ne vsichni nutne museji byt spatni, tak bohuzel nejaky selektor ktery by to poznal neexistuje, takze bych je sem rozhodne nepoustel.
            • Rozhodně je důvěryhodnější informace od vyšetřovatelů než blbečka GGG. Neříkej, že kromě toho že jsi tupý jako poleno jsi ješté xenofob? Lituju tvoje rodiče
            • a imigrantský neziskovky maj z této laviny pořádný háky...
            • Frau Merkel sedi zadkem na atomovce kterou si tam sama strcila, a kdyby se nahodou potvrdilo ze v nejakej muslim strilel v nemecku nevinyn lidi odpalila by se sama od sebe, a to nemuzou dopustit, tak lzou jako kdyz tiskne, doufam ze nemci nejsou tak naivni a vedi kde je pravda. Obvzlast ti co tam byli.
            • neber mu to flashko... dneska na mě jedna vymletá sluníčkářka na FB ječela (psala caps lockem) že jsem zaprděný nácek a čecháček, jen proto že jsem napsal to samé co ty... a zdejší diskuter hipsta mě vysvětlil, že prý tu nechcem migranty jen proto, že jsme závistiví běloši s malým penisem...
          • a máš pravdu, magor to byl, jako všichni následovníci jistého středověkého pouštního náboženství...
          • haha ty jsi deb*l když jde o hry i když jde o vše ostatní...
            1. neuvedl jsi zdroj
            2. na šílence se to vlády a policie snaží uhrát pokaždé když někde střílí muslim
            3. byl to "němec" iránského původu, to píší všude
            4. jestli věříš stanicím jako čt 1 tak jsi přesně ta najivní ovce jakou politici potřebují
            5. nic to nemění na tom, že islamizace a řízená imigrace je problém který by se měl řešit a zastavit...
      • No kdyz veris tem mediim, tak take rikali dle ocitych svedku kteri slyseli Allah Akbar, ale treba to byl narusenej nemec..kdo vi.
        • :DD paneboze ty ses fakt mimo chlapce di si sledovat naky konspiracni teorie o tom jak letadla praskujou lidi a pak rikej ostatnim jarouskove sám si ovecka co neverí ničemu jen konspirackám :) a nerval azdny allah akbar ale jsem nemec a to bylo potvrzene svedkama jeste predtim než zjistili kdo to skutecne byl.
          • špatně, svědkové tvrdí, že řval allah akbar, pak si vytáhla propaganda nějakého muslima co jel kolem na kole a od té doby ho berou jako jediného svědka... jsi ovce a hlupák, který slepě podporuje likvidaci evropy...
  • Tak už muslimové řádí i v Německu, to není dobré.
    • Mají co chtěli.
    • Já jsem moc rád, lepší když to začne v zemích kde muslimáky vítají, než aby se to svinstvo dostalo i do zemí, které s islámisty nechtěli mít nic společného od začátku. Kolik jich zabijou v německu, francii, belgii a GB je jedno, čím víc, tím hůř pro obyčejné tamní lidi, kteří nevolili místní politickou sebranku.
    • Zřejmě nějaký ten early access..
  • Dneska další útok. Kedy konečne politici pochopia že europa je vo vojne? kedy sa konečne začne riešiť migračna kríza a terorizmus priamo v ich centre, v syrii?
    • V Sirii? Tam to uz resili a takhle to dopadlo...a pak to resili nekontrolovanym poustenim muslimu do EU...a to jeste jen dopadne...
  • Už jen ten obrazek jak tam drží to ak za halven me mrte rozesmal :DD
    • A jak by si ho asi chtěl držet, za předpažbí ? Najdi si videa z Vietnamu , když si chtěli ulevit jak někdy nesli zbraň ,když teda nehrozilo nebezpečí.
      • Oni amici pouzivali ak-47 ve vietnamu ? to sem ani nevedel
        • ano používali, akačka byla často mnohem spolehlivější a lepší jak m-16 a amíci si je občas brali od mrtvých NVA a vietkongu...
    • na to ze jsi teda umel anglicky, a pobavi te takova stupidita jasne poukazuje na to ze patris do skupiny Jarousku.
      • Tvoje stupidita me nadruhou stranu nepobavial vubec Jarousku :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit