zavřít
...

Hyrule Warriors - recenze

Magické království Hyrule je neodmyslitelně spjato s The Legend of Zelda hrami, což jsou akční adventury s logickými hádankami, důrazem na průzkum a zajímavým soubojovým systémem, který ale nehraje hlavní roli. Dynasty Warriors, respektive přímo série her Warriors s rozdílnými přívlastky, je naprostým...
  • Cotillion tiscali.cz
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Teda, 9/10 pre jednu z Musou hier? Co sa to na tomto svete preboha deje?! (inak, keby to nebolo na WiiU, ktore nemam tak by som to uz hral, takze nic proti!) Tesim sa aj na Dragon Quest Heroes na PS4, ti isti tvorcovia, podobny princip akurat s Dragon Quest namiesto Zeldy. Zatial ohlasene len pre Japonsko, ale verim ze to vyjde aj na zapade.
    18.9.2014

    reagovat

  • Jejdasek (anonym)
    5 souhlasí, 9 nesouhlasí
    No nevim, cele je to divne. Prvni co me zarazi, ze se tu recenzuje takovahke hra na minoritni platformu a o prakticky tech samych hrach, ktere vysli nedavno, at Dynasty Warriors 8 nebo Warriors Orochi 3 na mnohem vetsich platformach neni ani zminka. Druha podezrela vec je vysoke hodnoceni, za kterym nejspis stoji hypovana znacka Zelda, protoze serie Warriors takto vysoko hodnocena nebyva.
    18.9.2014

    reagovat

    • Vrook tiscali.cz
      8 souhlasí, 6 nesouhlasí
      A za všim tim v pozadí stojej ilumináti.
      18.9.2014

      reagovat

    • BookerDeWitt tiscali.cz
      8 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Podezřele vysoká?

      Destructoid: 8.5/10
      Joystiq: 4/5
      Eurogamer: 8/10
      GameSpot: 8/10
      Konzolista: 8/10

      Jediný, kdo opravdu hodnotil hru nízkým bodováním, byl Polygon (5.5/10) a GamesRadar (2/5), a ty samý weby ohodnotili CoD: Ghosts 7/10 a 4/5, takže ať si o tom udělá obrázek každý sám... Jinak doporučuji si hru nejdříve zahrát a potom se zamýšlet nad hypem a podezřelým hodnocením. Stejně tak, to že tvůrci použili stejný koncept z jiné hry, kde to moc nefunguje, neznamená přece, že tady to fungovat nebude, zvlášť když nad hrou dohlížel sám Miyamoto.
      18.9.2014 upraveno v 11:11

      reagovat

      • Jejdasek (anonym)
        3 souhlasí, 2 nesouhlasí
        A kde mas nizsi hodnoceni jako treba IGN 7/10 a podobne? Nebo mi ukaz jinou Warriors hru s vysokym hodnocenim. Jsem si jist, ze kdyby za tou hrou nestaly znacky Nintendo/Zelda a vyslo to treba na pc od neznameho korejskeho studia, bude to dostavet sestky. Bohuzel se tu nehodnoti kvality hry, ale znacka jako takova.
        18.9.2014

        reagovat

        • Cotillion tiscali.cz
          2 souhlasí, 0 nesouhlasí
          tak zase treba priznat, ze ta znacka jednoducho robi tu hru zaujimavejsou. Kvalitne budu moct byt rovnako, ale ak ma jedna zaujima (kvoli svetu, chracterom atp) a druha nie, tak ktoru asi budem hrat?
          18.9.2014

          reagovat

          • Jejdasek (anonym)
            0 souhlasí, 2 nesouhlasí
            Rec neni o tom co budes hrat, ale o hodnoceni. Stejne hry by mely byt hodnoceny stejne. Warriors hry byvaji bezne hodnpceny mezi 6 a 7 a tahle hra se jím nijak nevymyka. Ale tak doufejme, ze redakce ohodnoti i nedavno vysle dynasty warriors 8 a warriors orochi 3 a v ramci ferovosti jim take napali devitky. Ono totiz warriors je neco jako japonsky cod.
            19.9.2014

            reagovat

        • BookerDeWitt tiscali.cz
          2 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Jejdasek: IGN pro mě taky ztratil vážnost od té doby, co Kingdom Hearts II udělil 7.6/10 pro jeho "repetitivnost" a CoD: Black Ops 2 ohodnotil 9.6/10! Jinak ano, se značkou máš i pravdu, jen nesouhlasím s tvrzením, že značka je ten hlavní důvod, proč je hra hodnocena recenzenty kladně. Pokud jsem si to špatně vyložil, tak se omlouvám.
          18.9.2014

          reagovat

          • Jejdasek (anonym)
            0 souhlasí, 2 nesouhlasí
            Kdyz ti vadi ign, tak se mrkni na nejaky ten nintendo magazin, ktery tomu take dal 7/10.
            19.9.2014

            reagovat

    • Drasťa (inkognito)
      2 souhlasí, 5 nesouhlasí
      Vsichni nechavaji zapnuty adblock a pak se divi ze nektere hry dostavaji podezrele vysoke hodnoceni... muzete si za to sami.
      18.9.2014 upraveno v 11:48

      reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    0 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Hmm, zase další hra která donutí k zamyšlení kor dneska kdy je o kvallitní rubání taková nouze... ale dá se odolat dá.
    17.9.2014

    reagovat

  • Kamil.Zatlouikal tiscali.cz
    2 souhlasí, 4 nesouhlasí
    doufám že to vydají i na počítač
    17.9.2014

    reagovat

  • yenda1 tiscali.cz
    16 souhlasí, 14 nesouhlasí
    Nintendo a pak dlouho nic. WiiU jest jediná konzole, která dle mého vkusu stojí za koupi.
    17.9.2014 upraveno v 22:36

    reagovat

    • Peppa tiscali.cz
      11 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Je to tak, jediné Nintendo nabízí něco, co jinde není.

      Xbox x PS x PC - až na nepodstatné odlišnosti nevidím rozdíl
      17.9.2014 upraveno v 23:03

      reagovat

      • Malleth tiscali.cz
        4 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Něco co nikde jinde není? To myslíš 5GB system updaty?
        17.9.2014

        reagovat

      • Pedobear (inkognito)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Bohužel pro Nintendo ... Exkluzivit je jen několik jinak všade Mario , Zelda , Donkey Kong a Kirby .... a je otázkou za jak dlouho se téhle nastavované kaše přejí už i ti pravověrní ;/ Bohužel Nintendo , 90 jsou dáno pryč , tak se koukejte vzpamatovat a znova udávat směr .....
        22.9.2014 upraveno v 02:14

        reagovat

    • Astra (anonym)
      4 souhlasí, 0 nesouhlasí
      To jsou kecy todleto. *15*
      18.9.2014

      reagovat

  • BookerDeWitt tiscali.cz
    4 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Nintendo Power!!! *14*
    17.9.2014

    reagovat

  • Krmelec (anonym)
    3 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Wow 9/10? Super, příští měsíc kupuju.
    17.9.2014

    reagovat

  • maros.goc tiscali.cz
    3 souhlasí, 2 nesouhlasí
    popravde, nečakal som tak vyské hodnotenie ) awesome :)
    17.9.2014

    reagovat

  • revo (anonym)
    7 souhlasí, 5 nesouhlasí
    málo barev
    17.9.2014

    reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.225.3.207.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.