Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    tak jsem prosel bleskovky a kde nic tu nic. jenom bleskovka ohledne humble indie bundle s binding of isaac, jinak nic.

    trochu offtopic, ale docela si rikam, ze by nebylo spatny z pohledu indie sceny trochu vic zminit desuru. sama vznikala z hodne indie prostredi.
  • Tyhle akce jdou vzdycky mimo me. Ja takzvane 'do supliku' nenakupuji. Kupuji pouze to, na to mam v tu urcitou dobu naladu. Mozna me to stoji vic, ale v pripade indie zalezitosti nikdy nelituji, takovy vyvojari ty penize potrebuji a zaslouzi si je jako nikdo jiny.
  • 9-teho? lebo ten odpoced rata na 10-teho o 5tej vecer
    • 13_11
      Máte pravdu, špatně jsem to spočítal. Za chybu se omlouvám – už je to opraveno.
    • 13_11
      Netvrdím, že mě matematika na škole bůhvíjak bavila, ale základy sčítání snad ještě zvládám. Počítejte se mnou: za 2 hodiny naskočí 2 days – to máme 17:00 + 2krát 24 hodin, což mi pořád vychází na pátou odpoledne, 9. listopadu.
      • Očividně ti nešla, to je vidět; vždyť na oficiálních stránkách doslova píšou. Kde jsi sebral to o dvou dnech by mě docela zajímalo.
        Incoming bumdle in: 3 days 01:30:46
      • hej ale 3days + 2h cize po dvoch hodinach bude 2 days + 24h mozes porovnat aj tu
        http://countdown.onlineclock.net/ daj si tam ako datum stvrtok 17:00 a porovnaj s tym na indieroyale
  • Dávno mám.Kupuji jen indii scénu,ta má budoucnost.Ty dnešní AAAAAAA srajdy se nedají hrát.
    • Nektere se daji. Treba batman arkham asylum se mi libil moc, nebo nebo shogun 2, nebo ted dark souls.
  • Na Humble Bundle běží akce na Voxatron , Binding of Isaac a Blocks that Matter ......
    Oproti Indie Royale si nehraje na aukci ale je opravdu jen na vás kolik zaplatíte (Pravda většinou se v průběhu akcí objevily další hry , některé dostal jen ten kdo překročil průměrnou cenu za kterou se balík nakupuje .

    A $2,169,090.71 za Frozenbyte bundle které uvedlo svoje starší hry zrovna málo není (http://en.wikipedia.org/wiki/Humble_Indie_Bundle) ...

    A zdá se vám , že podobných akcí je hodně ? No ano co jsem si všiml , tak takové bundly prodává Royale a Humble a... pak jen osamocení solitéři co dají svoje dílko k dispozici za částku kterou jsou ochotní hráči dát (v bleskovkách jste zmiňovali nějaké tanky )

    To co je na podobných akcích nejlepší je pak klíč pro Steam , Onlive i Desuru , takže u mne dobrý ;)
  • ucho
    je to levné a myslím že to není hloupé. ono se to tak lépe dostane mezi lidi. jinak myslím, že na tom i slušně vydělají. vždyť poslední humblebundle se třemi hříčkami vydělal zatím 680 tisíc dolarů. a to je pořádná suma na tituly, které na vývoj tak náročné nebyly...
    jinak zde neplatilo, že kdo dřív koupil, měl to levnější. ono je třeba zmínit, že když někdo zaplatí víc než aktuální cenu, že ta cena pro ostatní zase klesne. průběh vývoje ceny je vidět na té stránce.
    • 13_11
      Burzovní mechanika tu platila a nadále platí. Pravdou je stejně tak fakt, o jakém píšeš: tedy kdo výrazně přehodí cenu, to budoucím kupujícím na nějakou chvíli sníží. Cena se tak pochopitelně vypočítává dle jednotlivých nákupů, nicméně stabilně a standardně stoupá.
      • No já jsem kupoval třetí den a dal jsem za balík z royale cca 4 USD (resp 5 , ale na ceně pro ostatní se to neprojevilo ) ... za tři hodiny se prodával opět za 2,5 USD z grafu na hlavní stránce Indie Royale (Bundle Price vs. Time) .
        Takže soustavně rostoucí cena se dá očekávat , ale najdou se i tací co přihodí víc a ostatním cenu sníží .
        • ehmm Ojro ...
        • ucho
          no ve zkratce, cena se pohybovala stále kolem 4 eur, což je tak nějak zadarmo u čtyř her (tedy pokud člověk stojí alespoň o dvě, logicky mu nebude vyhovovat vše :) )
          • U Royale jsem váhal , ale video z Nimbusu mne přesvědčilo a po tom co jsem si jej zahrál té stovky nelituji . Ostatně lepší zábava za lepší cenu než bundly u našich herních časopisů .
            • ucho
              Nimbus už jsem měl vyhlídnutý déle, jen jsem čekal na akci na Steamu :) plus Gemini Rue to byla jasná volba. a mimochodem i Sanctum je parádní (jen je potřeba mít nejlépe nějakého kámoše, s kým to hrát).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit